Maib introduce identificarea biometrică 3D Secure pentru a oferi mai multă siguranță la cumpărăturile online

16 Dec. 2021, 16:49
 // Categoria: Bănci şi Finanţe // Autor:  Petru Cosoi
16 Dec. 2021, 16:49 // Bănci şi Finanţe //  Petru Cosoi

Pentru o experiență de cumpărături online mai sigură, mai modernă și fără griji, maib schimbă modalitatea de autentificare a plăților online. De acum înainte, în loc de confirmarea tranzacției prin codul unic primit prin SMS, clienții maib vor utiliza autentificarea biometrică 3D Secure prin aplicația maibank: recunoașterea facială (Face ID) sau amprenta digitală (Touch ID).

3D-Secure este un serviciu atașat cardului și un standard internațional de securitate pentru plățile online, astfel încât riscul de fraudă se reduce la maxim. Noua modalitate de autentificare a achitărilor pe Internet se va activa automat la următoarea tranzacție online.

Cum funcționează autentificarea biometrică?

  1. Descarcă și instalează gratuit aplicația mobilă maibank de pe telefonul tău în funcție de sistemul de operare folosit (dacă nu ești încă utilizator maibank).
  2. Accesează site-ul și verifică dacă sistemul de comerț electronic securizat este implementat de comerciant sub denumirea de „Mastercard Identity Check” pentru cardurile de tip Mastercard și „Verified by Visa” pentru cardurile Visa.
  3. Alege produsul dorit, finalizează comanda și completează datele cardului.
  4. Prin intermediul aplicației maibank se va deschide ecranul cu datele tranzacției. Aprobă plata online, selectând cea mai convenabilă metodă: recunoașterea facială sau amprenta.
  5. În cazul în care te-ai răzgândit sau nu ai inițiat tranzacția respectivă, o poți respinge din același ecran maibank.

Autentificarea biometrică va fi aplicată inclusiv la achitarea facturilor pentru serviciile comunale, plata serviciilor publice prin MPay sau a altor servicii, prestate de organizații private, pe site-urile de profil.

Pentru a te bucura de plăți securizate, asigură-te că numărul de telefon mobil, utilizat în relația cu banca, este corect și actual. Vezi aici cum să-ți actualizezi datele personale.

E simplu și ușor să efectuezi cumpărături online, utilizând noua metodă de autentificare biometrică prin maibank.

Maib – împreună spre nivelul următor.

P.

Realitatea Live

08 Dec. 2022, 16:18
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  Dumitrita Culiuc
08 Dec. 2022, 16:18 // Bani și Afaceri //  Dumitrita Culiuc

O transmisiune include PATRU componente principale și peste 20 de platforme de difuzare concomitent.

  1. Difuzarea evenimentului pe rlive.md și în mod automat pe realitatea.md, bani.md, rupor.md (ru), moldovalive.md (eng); Transmisiunile sunt păstrate în arhiva rlive.md și pot fi accesate sau descărcate oricând, fără limitări de acces tehnic sau de abonament.
  2. Transmisiunile sunt difuzate în direct pe pagina de Facebook sau Youtube ale beneficiarului și pe rețelele sociale ale platformelor grupului Realitatea – realitatea.md, rlive.md, bani.md, rupor.md, moldovalive.md.
  3. Difuzarea evenimentului pe RLIVE TV (2 difuzări minim); RLIVE TV este distribuit de toate rețelele de cablu și IPTV, ceea ce asigură o acoperire de peste 80% din țară. De asemenea, RLIVE TV este distribuit online pe site-urile de știri diez.md, deschide.md, ziarulnational.md, nordnews.md, zugo.md, paranteze.md, moldova.org, newsmaker.md, economica.net (România) și realitatea.md, rlive.md, bani.md, rupor.md, moldovalive.md.
  4. Publicarea de comunicate sau știri din evenimente; Fiecare transmisiune live va fi susținută de publicarea comunicatului sau a unei știri din eveniment pe realitatea.md sau la solicitare, suplimentar, pe – bani.md (română), rupor.md (rusă), moldovalive.md (engleză). Știrile sau comunicatele, în mod automat sunt difuzate și pe rețelele sociale ale realitatea.md.

Pentru mai multă diversitate și comoditate, urmărește-ne pe TELEGRAM!

Suplimentar, la solicitare, se poate realiza Ora de LIVE cu Traian; Reportaj de la eveniment cu plasare pe realitatea.md, bani.md, rupor.md (ru), moldovalive.md (eng) și RLIVE TV; Feedback de la participanți (înregistrare video + editare video); sau orice Servicii de comunicare – comunicate, SMM, Infografii, Videografii, Animație 2D, etc.

Pentru mai multe detalii, contactați-ne pe publicitate@realitatea.md

P.

 

 

 

 

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău