Meciurile de fotbal, baschet și tenis le-au adus venituri colosale pariorilor de pe 7777.md

14 Dec. 2021, 16:07
 // Categoria: Actual // Autor:  Petru Cosoi
14 Dec. 2021, 16:07 // Actual //  Petru Cosoi

Au jucat și au câștigat! Banii au curs gârlă în conturile pariorilor de pe singurul site autorizat de pariuri sportive din țară în zilele de sâmbătă și duminică. Aproape jumătate de milion de lei au intrat în conturile câtorva norocoși pe 7777.md. Cel mai de vază a fost un tânăr din Chișinău, care s-a îmbogățit cu aproape 150 000 de lei cu ajutorul a două tichete plasate corect.

Lui Eugeniu T. din capitală i-au adus noroc 2 bilete depuse duminică seara. În primul bilet, acesta a pariat suma de 2 466 de lei pe un express din 13 meciuri de fotbal din campionatele Australiei, Coreei, Italiei, Spaniei, Turciei, Elveției și României. Eugeniu a câștigat, într-un final, 93 416 de lei. Câștigul a depășit miza de 37 de ori!

În al doilea bilet, bărbatul a pariat 7 000 de lei pe 5 meciuri din 5 campionate diferite: Serie A, Ligue 1, Primera B,  SuperLiga și LaLiga și a câștigat bănuț în bănuț – 56 527 de lei.

”Ador pariurile! Trece ziua mai interesant. Am lucrat o perioadă în România, acolo niște prieteni m-au învățat cum să fac pariuri câștigătoare. Acești banii îi vom folosi de sărbători”, a spus norocosul.

Și Andrei P. din Briceni a știut pe ce să parieze ca să atingă un alt record personal pe 7777.md! Acesta și-a încercat norocul cu 2 000 de lei, pe un tichet cu 6 meciuri de fotbal din campionatul spaniol, francez, italian și englez, care i-a adus suma incredibilă de 71 220 de lei – de 35 de ori mai mare decât miza!

”A fost foarte bine aseară! Cel mai greu meci, Monaco vs. PSG, m-a pus pe -1, al doilea gol a fost bătut la sfârșitul reprizei secunde. Banii nu știu cum îi voi cheltui. Data trecută când m-ați felicitat, am spus că îmi voi repara mașina. Dar am decis, după acest câștig, să-mi procur o altă mașină, nouă”, a spus Andrei.

Vladislav D. din Ialoveni a spus totul sau nimic, și nu a dat greș! El a pariat 42 501 de lei pe un meci din Bundesliga și două partide din Premier League și a câștigat 84 075 de lei.

”Mulțumesc, m-ați luat prin surprindere. Eu joc demult pe 7777.md. Am înțeles că la voi pe site se poate de câștigat bani. Acești bani îmi prind bine pentru a cumpăra prima mașină, una mai simplă. Eu sunt bucătar de meserie, dar am obosit să lucrez în acest domeniu. Până azi, recunosc, norocul nu a fost de partea mea, dar duminică am luat o sumă mare”, s-a destăinuit tânărul din Ialoveni.

Și alți utilizatori ai portalului 7777.md s-au ales cu premii savuroase! Anatolie C. a pariat 20 000 de lei, pe trei meciuri de baschet și unul de tenis. Previziunile sale s-au adeverit și s-a ales cu 57 209 de lei.

Pariorul a pus la bătaie suma de 30 000 de lei pe un alt tichet compus dintr-un meci de fotbal și două de baschet. În așa fel, contul său a devenit mai plin cu 88 800 de lei.

Tot Anatolie a intuit cum se vor încheia două meciuri de baschet și unul de fotbal. Acesta a pariat din nou suma de 30 000 de lei și a câștigat 71 471,28 de lei.

Un alt norocos este Roman N. din Cahul, care și-a testat intuiția și cunoștințele din sport pe două meciuri de fotbal din campionatul francez și spaniol cu miza de 20 000 de lei. Pariorul a obținut 58 016 de lei.

P.

Realitatea Live

08 Dec. 2022, 16:18
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  Dumitrita Culiuc
08 Dec. 2022, 16:18 // Bani și Afaceri //  Dumitrita Culiuc

O transmisiune include PATRU componente principale și peste 20 de platforme de difuzare concomitent.

  1. Difuzarea evenimentului pe rlive.md și în mod automat pe realitatea.md, bani.md, rupor.md (ru), moldovalive.md (eng); Transmisiunile sunt păstrate în arhiva rlive.md și pot fi accesate sau descărcate oricând, fără limitări de acces tehnic sau de abonament.
  2. Transmisiunile sunt difuzate în direct pe pagina de Facebook sau Youtube ale beneficiarului și pe rețelele sociale ale platformelor grupului Realitatea – realitatea.md, rlive.md, bani.md, rupor.md, moldovalive.md.
  3. Difuzarea evenimentului pe RLIVE TV (2 difuzări minim); RLIVE TV este distribuit de toate rețelele de cablu și IPTV, ceea ce asigură o acoperire de peste 80% din țară. De asemenea, RLIVE TV este distribuit online pe site-urile de știri diez.md, deschide.md, ziarulnational.md, nordnews.md, zugo.md, paranteze.md, moldova.org, newsmaker.md, economica.net (România) și realitatea.md, rlive.md, bani.md, rupor.md, moldovalive.md.
  4. Publicarea de comunicate sau știri din evenimente; Fiecare transmisiune live va fi susținută de publicarea comunicatului sau a unei știri din eveniment pe realitatea.md sau la solicitare, suplimentar, pe – bani.md (română), rupor.md (rusă), moldovalive.md (engleză). Știrile sau comunicatele, în mod automat sunt difuzate și pe rețelele sociale ale realitatea.md.

Pentru mai multă diversitate și comoditate, urmărește-ne pe TELEGRAM!

Suplimentar, la solicitare, se poate realiza Ora de LIVE cu Traian; Reportaj de la eveniment cu plasare pe realitatea.md, bani.md, rupor.md (ru), moldovalive.md (eng) și RLIVE TV; Feedback de la participanți (înregistrare video + editare video); sau orice Servicii de comunicare – comunicate, SMM, Infografii, Videografii, Animație 2D, etc.

Pentru mai multe detalii, contactați-ne pe publicitate@realitatea.md

P.

 

 

 

 

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău