Meghan Markle, prima apariţie televizată de la interviul cu Oprah. Despre ce a vorbit Ducesa de Sussex

10 Mai 2021, 12:00
 // Categoria: Actual // Autor:  Dumitrita Culiuc
10 Mai 2021, 12:00 // Actual //  Dumitrita Culiuc

După interviul cu Oprah Winfrey Meghan Markle își face din nou apariția la TV. De această dată Ducesa de Sussex a vorbit despre efectele pandemiei asupra femeilor și despre vaccin.

În cadrul interviului Meghan a menționat că este alături de toate femeile afectate. Ea a vorbit despre importanța vaccinului asupra repornirii economice mondiale cât și despre necesitatea de ajuta țările slab dezvoltate.

„Ne gândim la toate femeile tinere de pe glob care trebuie să primească suportul pentru a ne conduce mai departe. Viitorul lor depinde de deciziile și acțiunile pe pe care noi le luăm acum, pentru a le pregăti atât pe ele cât și pe noi pentru o zi de mâine plină de succes, compasiune și echitate”, a declarat Meghan Markle.

În State, peste 5 milioane și jumătate de femei și-au pierdut locul de muncă. Iar la nivel mondial, aproape 47 de milioane de femei riscă să trăiască în sărăcie.

Aceasta a fost prima apariție televizată, după interviul cu Oprah Winfrey.

Realitatea Live21 Iun. 2021, 16:41
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
21 Iun. 2021, 16:41 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

O replică a picturii de renume mondial „Mona Lisa” a lui Leonardo da Vinci s-a vândut vineri unui colecționar european pentru aproximativ 3,4 milioane de dolari la Casa de licitații Christie’s.

Copia, cunoscută sub numele de „Hekking Mona Lisa”, se aștepta să se vândă cu o sumă de 200.000 până la 300.000 de euro într-o licitație online. S-a vândut de aproximativ 10 ori mai mult.

„Aceasta este o nebunie, acesta este un record absolut pentru o replică „Mona Lisa”, a declarat un purtător de cuvânt al lui Christie pentru Reuters.

Numită după proprietarul său anterior, Raymond Hekking, se credea că replica a fost pictată la începutul secolului al XVII-lea de un pictor italian.

Hekking a spus că deține adevărata „Mona Lisa”, potrivit casei de licitații. El a spus că un aspect similar a fost returnat la Muzeul Luvru după ce tabloul adevărat a fost furat în 1914.

„Arta provoacă, fascinează, uneori obsedează”, a spus Pierre Etienne, director internațional de picturi Old Master la casa de licitații.

„Această lucrare și istoria sa ilustrează fascinația pe care Mona Lisa și aura lui Leonardo da Vinci le-au păstrat întotdeauna”, a spus casa de licitații.