Nantoi dă de pământ cu socialistul Odnostalco: Un papagal putinist care vrea să justifice invazia Rusiei în Moldova

18 Apr. 2022, 18:03
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
18 Apr. 2022, 18:03 // Actual //  Lupu Eduard

Acest Odnostalco (Vladimir Odnostalco deputat PSRM n.a) este un papagal putinist care vrea să ofere argumente Federației Ruse pentru o intervenție militară în Republica Moldova. Rusia fie intervine că să „apere” sau ca „pacificator”. Este o listă de provocatori și e foarte ușor de depistat. Aceștia declară că guvernarea de la Chișinău nu e de sine stătătoare și exercită indicațiile de la Washington. Astfel a comentat deputatul PAS Oazu Nantoi, în cadrul emisiunii „Secretele Puterii”, declarațiile deputatul socialist Vladimir Odnostalco, care a susținut în direct la TV tezele lui Vladimir Soloviov și chiar i-a dat dreptate propagandistului rus când acesta a spus că Republica Moldova poate fi ruptă în bucăți.

Potrivit lui Nantoi, în persoana lui Odnostalco avem acei provocatori politici care sunt folosiți de Federația Rusă pentru a crea argumente într-o eventuală intervenție în Republica Moldova.

„Aceste persoane sunt provocatori și trebui tratați ca provocatori. Or panglica SF. Gheorghe nu are nimic carnagiul din al Doilea Război Mondial și cu agresiunea militară a Federației Ruse în Ucraina”, a punctat Nantoi.

Deputatul socialist Vladimir Odnostalco s-a plâns în cadrul emisiunii propagandistice din Rusia ”Soloviov LIVE” că guvernarea de la Chișinău a interzis panglica Sfântul Gheorghe ca simbol al războiului.

„Moldova gândește pozitiv, iar guvernarea noastră gândește după instrucțiuni, așa cum i se ordonă. Din păcate, ceea ce se întâmplă nu ne face față. Rușine pe veci acelor deputați care au votat pentru interzicerea unuia dintre simbolurile „Victoriei” – panglica Sf. Gheorghe”, a declarat deputatul socialist.

Pentru mai multă diversitate și comoditate, urmărește contul nostru de INSTAGRAM!

Realitatea Live

27 Feb. 2024, 14:17
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
27 Feb. 2024, 14:17 // Actual //  Lupu Eduard

Agenția Proprietății Publice (APP) anunță un concurs pentru ocuparea funcției de director general adjunct. Scopul principal al acestei poziții este implementarea politicii statului în domeniul privatizării și activităților post-privatizare, precum și gestionarea parteneriatelor public-private, concesiunilor și proiectelor investiționale.

Candidații interesați sunt invitați să aplice până la data de 18 martie 2024, ora 17:00. Principalele responsabilități ale directorului general adjunct includ dezvoltarea și implementarea strategiilor de privatizare și de gestionare a proprietății publice, monitorizarea și evaluarea performanței operaționale, precum și coordonarea activităților interne și externe ale agenției.

Condițiile de participare la concurs și formularul de aplicare pot fi găsite pe site-ul oficial al Agenției Proprietății Publice. Candidații sunt încurajați să se familiarizeze cu acestea și să aplice conform instrucțiunilor indicate.

Agenția Proprietății Publice încurajează distribuirea acestui anunț către toate persoanele care ar putea fi interesate și potrivite pentru această poziție. Oportunitatea de a contribui la procesul vital de privatizare și gestionare a proprietății publice este deschisă tuturor celor calificați și dornici să aducă o contribuție semnificativă în acest domeniu.

În prezent, APP administrează 877 de întreprinderi cu capital public, dintre care: 618 – municipale, 178 – de stat și 81 – societăți pe acțiuni. Companiile de stat au datorii de peste 15 miliarde de lei. Astăzi valoarea tuturor activelor acestor întreprinderi este la nivel de 34,9 de miliarde de lei. Întreprinderile, proprietate a statului – 27,2 miliarde de lei, iar cele municipale – 7,7 miliarde de lei. În ultimii zece ani valoarea acestor întreprinderi practic nu s-a schimbat.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău