O nouă criptomonedă cu meme. Ce este STOPELON și de ce vrea să-l oprească pe Elon Musk

24 Mai 2021, 18:10
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
24 Mai 2021, 18:10 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

O nouă criptomonedă de meme $ STOPELON a apărut săptămâna aceasta pentru a contracara manipulările CEO-ului Tesla Elon Musk asupra pieței criptografice. Piața criptomonedelor a înregistrat o prăbușire pe 19 mai și mulți comercianți au dat vina pe tweet-urile recente ale lui Elon Musk.

Noua criptomonedă STOPELON $ a înregistrat o creștere a prețurilor de aproape 5000 la sută într-o singură zi, de la 0,000001919 la 0,00009450 USD.

Obiectivul dezvoltatorilor $ StopElon este să-l oprească pe Elon Musk, care se presupune că manipulează piața criptografică.

Ce este $ STOPELON?

La fel ca Dogecoin, STOPELON este o criptomonedă de meme. A fost construit cu, după cum se potrivește oricărei monede de meme, cu obiective destul de nerealiste, de tip meme.

Noua criptomonedă este tranzacționată în prezent pe blockchain-ul Binance Smart Chain.

Moneda are un plafon de piață de aproape 24,9 milioane dolari, în timp ce este tranzacționată în prezent la 0,0000481795 dolari pe monedă. Acum două zile, moneda a fost tranzacționată la 0,0000019 USD.

Oferta totală STOPELON cuprinde 50 la sută din monedele disponibile pentru cumpărare și 40 la sută deja arse și scoase din circulație cu câte 5 la sută pentru portofelul și marketingul dezvoltatorilor, scrie CNBC.

De ce vor oamenii să-l „oprească pe Elon”?

Comercianții și investitorii de cripto-uri au devenit din ce în ce mai frustrați de tweet-urile lui Musk, care de multe ori au dus la o creștere a prețurilor actuale ale criptomonedelor.

Cea mai recentă scădere a Bitcoin și a altor criptomonede, a venit după ce Musk a anunțat că Tesla nu va lua Bitcoin pentru plățile mașinii sale din cauza preocupărilor de mediu legate de mineritul Bitcoin.

Nu este doar Bitcoin, comentariile recente ale lui Musk despre Saturday Night Live au făcut ca prețurile Dogecoin să se prăbușească în timp ce episodul era încă în aer.

Mulți comercianți de criptomonede și-au ridicat vocea împotriva presupuselor manipulări ale lui Musk cu tweet-urile sale criptice, în special pe Dogecoin și Bitcoin.

“Elon Musk este infam pentru că a manipulat iresponsabil piața criptomonedelor cu contul său de Twitter. Chiar recent, a făcut-o din nou; provocând un accident masiv peste toate frontierele când a scris pe Twitter că Tesla va înceta să accepte Bitcoin ca plată. Oricine are chiar și o bucată de gândirea critică vede prin minciunile sale. El a încercat să pompeze cripto de-a lungul veacurilor, tweeting despre asta fără sfârșit și chiar a mers la Saturday Night Live ca ultimă stațiune pentru a ridica Dogecoin! Este ridicol! ” scrie pagina oficială a $STOPELON.

Realitatea Live

26 Sept. 2021, 09:40
 // Categoria: Actual // Autor:  Dumitrita Culiuc
26 Sept. 2021, 09:40 // Actual //  Dumitrita Culiuc

Sunt trei favoriți pentru ocuparea postului de cancelar la alegerile legislative din Germania, din 26 septembrie 2021: Annalena Baerbock, Armin Laschet și Olaf Scholz, scrie Digi24.

Social-democratul Olaf Scholz, cel mai popular candidat

Oare este o ședință foto cu viitorul cancelar al Germaniei? Cu fiecare oprire pe traseul campaniei, Olaf Scholz pare mai aproape de obiectivul său. Sondajele îl indică drept cel mai popular candidat în cursa pentru desemnarea succesorului Angelei Merkel.

Formațiunea sa, Partidul Social Democrat, face parte din coaliția cu conservatorii lui Merkel. Scholz este actualul ministru de finanțe și adjunctul lui Merkel. Este văzut drept un tip pragmatic și eficient în timpul unei crize. La apogeul pandemiei COVID, ministrul finanțelor a renunțat la strânsul pungii pentru a asigura toți banii necesari și a susținut economia Germaniei.

Am un plan bun și clar pentru ceea ce trebuie să fac, pentru a mă asigura că avem parte de mai mult respect în societatea noastră și că putem pune bazele economice necesare ca să avem locuri de muncă bune peste 10, 20, 30 de ani de acum înainte”, promite Olaf Scholz, candidatul SPD la fotoliul de cancelar.

În urmă cu doar câteva săptămâni, social-democrații erau mult în urma conservatorilor și chiar a Verzilor. Dar lucrurile au luat altă turnură și social-democrații au trecut brusc pe primul loc în sondaje. Se pare că anii de experiență ai lui Scholz ar putea face diferența.

Armin Laschet, candidatul pe care Angela Merkel și l-ar dori succesor

Armin Laschet e un susținător al unității europene, un catolic dedicat și un iubitor al carnavalului. De patru ani e prim-ministru în Renania de Nord-Westfalia, cel mai populat land al Germaniei. Un apropiat al Angelei Merkel, a fost numit în ianuarie lider al Uniunii Creștin-Democratice și a declarat că, mai presus de orice, este adeptul continuității.

„Întreaga Europă urmărește cu atenție ce se întâmplă în Germania și cine va prelua frâiele în această etapă. Și mai sunt și problemele globale, avem nevoie de soluții multilaterale”, a declarat Armin Laschet, candidat CDU/CSU.

Dar este el omul potrivit să devină cancelarul Germaniei?

Sondajele arată că nu mulți germani sunt dispuși să-i încredințeze conducerea celei mai mari economii a Europei. În ultimele săptămâni, sprijinul pentru el și pentru formațiunea conservatoare CDU a scăzut la un nivel record. Cursa electorală merge mai departe. Dar Laschet este hotărât.

Annalena Baerbock, prima candidată a Verzilor la postul de cancelar, a pierdut puncte din cauza gafelor

La cei 40 de ani ai săi, Annalena Baerbock a făcut deja istorie. E primul candidat pe care Verzii l-au desemnat vreodată pentru funcția de cancelar. Ea și partidul au planuri mari de schimbare.

„Am ajuns în momentul în care noi, ca societate, ca țară, putem lua o decizie: continuăm ca de obicei sau îndrăznim să facem o schimbare reală și să ne revitalizăm țara?”, spune Annalena Baerbock, candidata Partidului Verzilor.

Baerbock și partidul său militează pentru o solidaritate crescută a Uniunii Europene și, împreună cu Statele Unite, pentru o atitudine mai dură împotriva Rusiei și Chinei. Dar acordă prioritate luptei împotriva încălzirii globale.

În primăvară, timp de câteva săptămâni, Verzii au crescut în sondaje și părea că Baerbock ar avea șanse reale să-i succeadă Angelei Merkel. Dar mai multe gafe i-au anulat punctele câștigate. Chiar și așa, va fi aproape imposibil ca un partid să formeze o coaliție de guvernare fără Verzi. Deci, în orice caz, Annalena Baerbock și partidul ei vor avea un cuvânt de spus în viitorul Germaniei.

 
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală