Schimbă viteza cu LiberCard

07 Iul. 2021, 11:27
 // Categoria: Bănci şi Finanţe // Autor:  Petru Cosoi
07 Iul. 2021, 11:27 // Bănci şi Finanţe //  Petru Cosoi

A schimbat recent prefixul și la 30 de ani marcați, Moldova Agroindbank te invită să pășești împreună la #nivelulurmător, aceasta însemnând inclusiv nivelul următor al experienței clientului, al digitalizării, al dezvoltării internaționale etc. #Nivelulurmător semnifică să ofere clienților tot ceea ce este mai bun.

Prinde ritmul promoțiilor și premiilor speciale!

Cu noua promoție LiberCard și Visa te bucuri de cea mai tare experiență de shopping și câștigi premii care te pun în mișcare. Plătește-ți cumpărăturile, utilizând LiberCard și ești înscris automat în tragerile la sorți*, care vor fi organizate lunar, până la sfârșitul anului curent.

Pentru a ține pasul împreună spre un viitor #MAIBun, lunar poți câștiga unul dintre cele 5 telefoane mobile Iphone 12. Cel mai dorit va fi, cu siguranţă, premiul mare – un automobil BMW, care îți va oferi mobilitate, autonomie și libertate de mișcare. Marele câștigător al automobilului BMW va fi desemnat pe 24 decembrie 2021.

Regulile de înscriere la promoția „Schimbă viteza cu LiberCard” sunt simple:

  • dacă utilizezi deja LiberCard, atunci fă cumpărături lunare și consecutive de minimum 500 de lei și vei fi înscris automat în promoție;
  • dacă nu utilizezi LiberCard, îl soliciți în perioada promoției și faci cumpărături lunare și consecutive de minimum 500 de lei pe bon, de la data emiterii cardului. Mai multe cumpărături eligibile, mai multe șanse de câștig;
  • câștigătorii telefonului mobil Iphone 12 sunt eligibili și pentru extragerea premiului mare;
  • dacă nu ai efectuat o achitare în una din etapele promoției, nu mai poți participa la următoarele extrageri.

 

Cu LiberCard achiți cumpărăturile în rate egale de până la 12 luni, fără dobândă sau comision și ești răsplătit cu premii! Cumperi azi, iar rambursarea o începi în luna următoare.

Comandă online LiberCard pe www.libercard.md și participă la promoție. Vezi și alte detalii ale promoției aici.

Schimbă viteza la nivelul următor!

*Etapele desfășurării extragerilor în cadrul promoției „Schimbă viteza cu LiberCard”:

Etapa Perioada cumpărăturilor eligibile Data desemnării câștigătorilor Câștiguri
I etapă 1 iulie – 31 iulie 16 august Iphone 12
II etapă 1 iulie – 31 august  14 septembrie Iphone 12
III etapă 1 iulie – 30 septembrie 14 octombrie Iphone 12
IV etapă 1 iulie – 31 octombrie 15 noiembrie Iphone 12
V etapă 1 iulie – 30 noiembrie 14 decembrie Iphone 12
VI etapă 1 iulie – 10 decembrie 24 decembrie BMW

P.

Realitatea Live

02 Aug. 2021, 14:24
 // Categoria: Actual // Autor:  Otilia Cotruța
02 Aug. 2021, 14:24 // Actual //  Otilia Cotruța

Anatolie Lichii, director general interimar al „Apă-Canal Chișinău” SA, a dat  asigurări că, pe timp de caniculă, în capitală nu va apărea miros neplăcut de la stația de epurare a apelor reziduale. „Administrația „Apă-Canal Chișinău” SA monitorizează zilnic procesul tehnologic, instalațiie sunt pregătite și pentru activitate în condiții de temperaturi ridicate ale aerului. Depunem maxim efort ca să nu fie miros după zona de protecție de 500 de metri”, a spus Anatolie Lichii astăzi, 2 august, la ședința operativă a serviciilor municipale.

Potrivit responsabilului de la ACC, stația de epurare a apelor reziduale funcționează în regim normal, iar instalațiile tehnologice funcționează conform cerințelor tehnice. Debitul zilnic la stația de epurare constituie 140 de mii de metri cubi și deversările în râul Bâc sunt conform actelor normative în vigoare.

În ceea ce privește reconstrucția stației de epurare în șantier, în perioada 26-30 iulie la aceste lucrări au fost antrenați circa 50 de muncitori. La momentul actual contiunuă lucrările la clădirea de admisie și la clădirea de pretratare și evacuare a nămolului în exces. Permanent în șantier este monitorizată calitatea lucrărilor, a specificat Anatolie Lichii.

În săptămâna trecută, ACC a efectuat 33 de controale, dintre care 8 – inopinate și 25 – ordinare. În prezent probele de apă prelevate sunt cercetate în laborator. În funcție de rezultatele testelor, agenților economici le vor fi înaintate prescripții.

Mâine, 3 august, la „Apă-Canal Chișinău” SA va avea loc o ședință, la care va fi discutat mersul lucrărilor de reconstrucție la stația de epurare a apelor reziduale. Proiectul se realizează din bani oferiți de Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare și Banca Europeană de Investiții.

 
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală