„Te vaccinezi şi câştigi”. Loteria Română oferă premii celor ce se vaccinează. Ce premii pot obține cei imunizași

03 Iun. 2021, 17:57
 // Categoria: Homepage // Autor:  Dumitrita Culiuc
03 Iun. 2021, 17:57 // Homepage //  Dumitrita Culiuc

Loteria Română anunță că în perioada 14 – 27 iunie organizează campania „Te vaccinezi şi câştigi”, la loterie pot participa toți cei ce prezintă dovadă că s-au vaccinat.

 Pentru a participa la loterie, jucătorii vor achiziţiona un bilet loto pentru oricare dintre jocurile Loto 6 din 49, Joker sau Loto 5 din 40 și vor primi un talon gratuit de participare la tragerea la sorţi pentru campania „Te vaccinezi şi câştigi”. Talonul completat cu datele personale de identificare solicitate se va depune în oricare dintre urnele special amenajate în agenţiile loto, scrie Digi 24.

Tragerea la sorţi, respectiv extragerea câştigătorilor, va avea loc în cadrul tragerilor loto din 4 iulie.

Premiile totale sunt în valoare de 100.000 de lei.

Câșrigătorii vor putea câștiga unul din cele 5 premii în valoare de 10.000 lei românești fiecare şi un premiu în valoare de 50.000 de lei românești.

Realitatea Live18 Iun. 2021, 18:40
 // Categoria: Actual // Autor:  Dumitrita Culiuc
18 Iun. 2021, 18:40 // Actual //  Dumitrita Culiuc

Conform datelor statistice publicate de Biroul Național de Statistică (BNS), produsul intern brut (PIB) a însumat 46,5 miliarde lei și a înregistrat o creștere reală de 1,8%. Relansarea activității investiționale, a consumului intern și a activității economice în sectorul real al economiei sunt factorii determinanți care au favorizat această creștere. Unul dintre sectoarele care a înregistrat o creștere economică de 6,5 % este cel IT.

Astfel, potrivit datelor prezentate de BNS, sectorul IT a înregistrat o creștere de 6,5 %.

Evoluție se datorează, în mare parte, relansării cererii pentru serviciile IT și serviciile informatice, politicilor favorabile dezvoltării sectorului, în special, regimului fiscal distinct în care operează rezidenții parcului virtual  „Moldova IT Park” etc.