Terminal de plăți 2 în 1 de la Victoriabank – noul POS Android cu fiscalizare

21 Feb. 2024, 12:21
 // Categoria: Homepage // Autor:  bani.md
21 Feb. 2024, 12:21 // Homepage //  bani.md

Victoriabank nu este doar o instituție financiară, e partenerul de încredere al antreprenorilor care vor să-și dezvolte și să-și gestioneze eficient businessul. Noul POS Android cu modul de fiscalizare integrat este un exemplu de angajament din partea noastră pentru modernizarea afacerilor. Acum, cu acest dispozitiv 2 în 1, compact și performant, ai și terminal de plată și aparat de casă.

Proiectat pentru a satisface necesitățile diverse ale unei companii, POS Android se remarcă prin compatibilitatea sa cu soluții software moderne pentru automatizarea evidenței vânzărilor, inclusiv cele de fiscalizare.

Avantajele POS Android cu fiscalizare:

  • dispozitiv 2 în 1: îndeplinește funcțiile unui terminal bancar modern și ale unui aparat de casă;
  • bonurile fiscale sunt trimise automat către MEV (Sistemul „Monitorizarea Electronică a Vânzărilor”), toate datele/rapoartele fiind stocate electronic și disponibile în orice moment;
  • funcționează perfect cu soluții software moderne, asigurând o gestionare eficientă a tranzacțiilor și a evidenței vânzărilor;
  • baterie performantă ce permite utilizarea continuă a POS-ului pe parcursul întregii zile de lucru;
  • interfață intuitivă și design plăcut, aspectul modern ce se potrivește oricărui mediu de afaceri.

POS Android cu modulul ISFiscalCloud dezvoltat de compania Intelectsoft este perfect pentru orice tip de business, din diverse domenii de activitate, cum ar fi: logistică, prestări servicii, HoReCa, medicină, comerț, turism, educație, artă, etc. Noile terminale de plată se potrivesc de minune chiar și în cadrul târgurilor, expozițiilor sau iarmaroacelor.

Pentru eficiență în gestionarea businessului tău te invităm să descoperi POS Android cu fiscalizare de la Victoriabank. Informații și detalii despre cum poți obține un terminal de plăți 2 în 1 poți afla  la numărul de telefon +30303053 sau la adresele de e-mail:  secacceptcomer@vb.md și card.acceptare@vb.md.

Din decembrie 2023, Victoriabank pune la dispoziția clienților încă un instrument de acceptare a plăților avansat și adaptat cerințelor actuale ale pieței – VB24 POS cu fiscalizare. Cu ajutorul acestui soft, comercianții au direct pe telefonul lor un aparat fiscal potrivit pentru orice tip de afacere.

Decizia îți aparține. Alegeți soluția care se potrivește afacerii tale – VB24 POS sau POS Android – ambele cu soluții de fiscalizare integrate.

Despre Victoriabank:

Victoriabank este o bancă de top din Republica Moldova, cu active de aproximativ 23 de miliarde de lei și o cotă de piață de 21%. Prin experiența vastă, Victoriabank continuă să ajute afacerile să prospere. Rezultatele înregistrate demonstrează că reprezentăm o instituție financiară de încredere, care contribuie la dezvoltarea economiei. Angajamentul față de clienți este reflectat prin rețeaua extinsă de peste 70 de unități, peste 230 de bancomate și în jur de 8300 de POS terminale repartizate strategic în întreaga țară. Cu peste 300.000 de clienți activi, Victoriabank și-a consolidat poziția drept un partener de încredere pentru afacerile din Moldova.

Realitatea Live

Corupția electorală și influența Moscovei asupra justiției, în dezbateri la Rlive TV!
02 Apr. 2025, 16:11
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  Ursu Victor
02 Apr. 2025, 16:11 // Bani și Afaceri //  Ursu Victor

Republica Moldova face pași concreți spre tranziția energetică verde, înregistrând un interes remarcabil din partea investitorilor pentru construcția de centrale electrice din surse regenerabile. Potrivit Ministerului Energiei, în cadrul licitației organizate pentru oferirea statutului de „producător eligibil mare”, au fost depuse până la 31 martie 34 de oferte pentru parcuri fotovoltaice, totalizând 236,61 MW, și 8 oferte pentru centrale eoliene, însumând 207,5 MW.

Toate ofertele au fost depuse de companii locale, două dintre acestea având fondatori străini, semn că Republica Moldova continuă să atragă capital și know-how internațional, chiar și într-un climat regional instabil.

„Am crescut de opt ori capacitatea instalată a regenerabilelor în ultimii patru ani, iar în februarie 2025 am depășit 646 MW. Noile proiecte vor produce energie pentru consumul intern și vor contribui direct la dezvoltarea economică”, a declarat ministrul Energiei, Dorin Junghietu.

După validarea ofertelor și desemnarea investitorilor eligibili, urmează deschiderea ofertelor tehnice pentru construcția a 105 MW de energie eoliană și 60 MW de energie fotovoltaică, lansată în vara anului trecut.

Această licitație se înscrie în angajamentul Republicii Moldova de a asigura cel puțin 30% din consumul intern de energie electrică din surse regenerabile până în 2030. Producătorii vor beneficia de contracte de achiziție garantate pentru 15 ani, încheiate cu Furnizorul Central de Energie Electrică.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!