Trolling social pe Facebook! Spatari le bate obrazul organizatorilor de proteste să doneze banii prin asistența socială

19 Sept. 2022, 12:54
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
19 Sept. 2022, 12:54 // Actual //  Lupu Eduard

Ministrul Muncii și Protecției Sociale, Marcel Spatari, într-un  mesaj pe Facebook, le recomandă celor care organizează proteste să nu distribuie plățile către persoanele nevoiașe prin intermediari pe rețelele de socializare, ci să doneze banii pentru a fi distribuiți prin sistemul de asistență socială.

„Asistenții sociali vor identifica mai bine persoanele care au nevoie de ajutorul de câteva sute de lei pe care îl oferiți și îl vor distribui la nivel local, fără a obliga nevoiașii să se deplaseze până la Chișinău. Suntem gata să ne implicăm pentru a utiliza mai eficient banii Dvs. în scopuri sociale. Primul pas este să donați în Fondul de susținere a populației. Vă asigurăm de transparență completă în distribuire şi raportare”, susține Spatari.

În ultima perioadă s-au intensificat protestele antiguvernamentale ale Partidului Șor. Participanţii la protestele sunt aduşi organizat din raioane de către activiştii formaţiunii, iar la întoarcerea acasă primesc o remunerare de 200 de lei.

Participanţii la protestele Partidului Şor sunt aduşi organizat, cu transport gratuit, achitat de către Partidul Şor. Autocarele şi microbuzele sunt parcate la două cartiere de la Parlament, pe străzile Maria Cibotari sau Serghei Lazo. După ce sosesc toţi de prin raioane, oamenii sunt conduşi la locul unde urmează să se desfăşoare acţiunea de protest. De exemplu, la protestul de vinerea trecută au fost identificaţi locuitori din diferite sate din raioanele Hânceşti, Orhei, Căuşeni, Străşeni, Ungheni şi altele.

Realitatea Live

08 Dec. 2022, 16:18
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  Dumitrita Culiuc
08 Dec. 2022, 16:18 // Bani și Afaceri //  Dumitrita Culiuc

O transmisiune include PATRU componente principale și peste 20 de platforme de difuzare concomitent.

  1. Difuzarea evenimentului pe rlive.md și în mod automat pe realitatea.md, bani.md, rupor.md (ru), moldovalive.md (eng); Transmisiunile sunt păstrate în arhiva rlive.md și pot fi accesate sau descărcate oricând, fără limitări de acces tehnic sau de abonament.
  2. Transmisiunile sunt difuzate în direct pe pagina de Facebook sau Youtube ale beneficiarului și pe rețelele sociale ale platformelor grupului Realitatea – realitatea.md, rlive.md, bani.md, rupor.md, moldovalive.md.
  3. Difuzarea evenimentului pe RLIVE TV (2 difuzări minim); RLIVE TV este distribuit de toate rețelele de cablu și IPTV, ceea ce asigură o acoperire de peste 80% din țară. De asemenea, RLIVE TV este distribuit online pe site-urile de știri diez.md, deschide.md, ziarulnational.md, nordnews.md, zugo.md, paranteze.md, moldova.org, newsmaker.md, economica.net (România) și realitatea.md, rlive.md, bani.md, rupor.md, moldovalive.md.
  4. Publicarea de comunicate sau știri din evenimente; Fiecare transmisiune live va fi susținută de publicarea comunicatului sau a unei știri din eveniment pe realitatea.md sau la solicitare, suplimentar, pe – bani.md (română), rupor.md (rusă), moldovalive.md (engleză). Știrile sau comunicatele, în mod automat sunt difuzate și pe rețelele sociale ale realitatea.md.

Pentru mai multă diversitate și comoditate, urmărește-ne pe TELEGRAM!

Suplimentar, la solicitare, se poate realiza Ora de LIVE cu Traian; Reportaj de la eveniment cu plasare pe realitatea.md, bani.md, rupor.md (ru), moldovalive.md (eng) și RLIVE TV; Feedback de la participanți (înregistrare video + editare video); sau orice Servicii de comunicare – comunicate, SMM, Infografii, Videografii, Animație 2D, etc.

Pentru mai multe detalii, contactați-ne pe publicitate@realitatea.md

P.

 

 

 

 

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău