Un moldovean a câștigat aproape 1 milion de lei la pariuri sportive

19 Iun. 2023, 10:28
 // Categoria: Au Bani // Autor:  bani.md
19 Iun. 2023, 10:28 // Au Bani //  bani.md

Un moldovean a câștigat aproape 1 milion de lei la pariuri sportive. Informația despre câștigul formidabil a fost anunțată de către portalul de pariuri sportive din Moldova, într-un mesaj pentru clienții săi.

Amatorul de sport devenit practic milionar preferă să nu-i fie divulgată identitatea. Se știe doar că este din Chișinău, e mare amator de fotbal, iar pariul a fost făcut la începutul lunii iunie.

Microbistul a dat lovitura cu un pariu live de 3 996 de lei pe un tichet în care a adunat 5 meciuri din Campionatul Spaniei și 2 meciuri din Campionatul Italiei.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

„Am analizat cum au jucat echipele în prima repriză și am făcut pronosticurile mele. 6 meciuri au derulat exact conform planului, dar partida dintre Espanyol și Almeria mi-a dat mari emoții. Eu am mizat pe faptul că meciul se va încheia la egalitate. A fost marcat un gol deodată după ce s-a început a două repriză, apoi încă unul și tot așa…. A fost o nebunie totală. Golul decisiv s-a marcat din penalty în ultimele 3 minute ale meciului. Jocul s-a încheiat cu scorul de 3:3”, îl citează portalul specializat pe pariorul norocos.

Câștigul bărbatului s-a ridicat la 999 930,3 lei. Amatorul de fotbal spune că a decis deja și ce va face cu acești bani. Pariorul intenționează să cumpere un automobil și să meargă în vacanță cu familia într-o țară din Europa.

Realitatea Live

26 Feb. 2024, 16:59
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
26 Feb. 2024, 16:59 // Actual //  Lupu Eduard

Jacob Rothschild, un finanțator britanic și membru senior al uneia dintre cele mai cunoscute dinastii bancare din Europa, a încetat din viață la vârsta de 87 de ani, a anunțat familia sa într-o declarație dată luni, scrie Reuters.

Familia Rothschild, prin intermediul unei declarații pentru agenția de știri Press Association din Marea Britanie, l-a numit pe Jacob Rothschild „o prezență uriașă în viața multor oameni”.

El a fost descris drept „un finanțator extraordinar, un campion al artelor și culturii, un funcționar public devotat, un susținător pasionat al cauzelor caritabile în Israel și cultura evreiască, un ecologist pasionat și prieten, tată și bunic foarte iubit”.

Jacob Rothschild s-a născut în Anglia în 1936 și și-a început cariera la banca familiei, NM Rothschild & Sons, în 1963. Ulterior, a cofondat J Rothschild Assurance Group, care a devenit St James’s Place, un important administrator de avere cu sediul în Londra.

A fost implicat în numeroase activități de afaceri, inclusiv în fondarea trustului de investiții RIT Capital Partners, care a susținut o varietate de companii, de la fonduri speculative până la start-up-uri cu tehnologie curată.

Pe lângă activitatea sa în domeniul financiar, Rothschild a fost un mecenat de lungă durată al artelor, servind ca administrator al Galeriei Naționale a Marii Britanii între 1985 și 1991.

Omul de afaceri a primit omagii și recunoaștere din partea comunității culturale și filantropice, fiind descris drept unul dintre cei mai mari filantropi culturali ai Marii Britanii. Waddesdon Manor, o proprietate de țară engleză administrată de Fundația Rothschild, a exprimat profundul regret al morții sale, numindu-l pe Rothschild „om de afaceri, antreprenor, filantrop și lider cultural”.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău