Un moldovean a câștigat aproape 1 milion de lei la pariuri sportive

19 Iun. 2023, 10:28
 // Categoria: Au Bani // Autor:  bani.md
19 Iun. 2023, 10:28 // Au Bani //  bani.md

Un moldovean a câștigat aproape 1 milion de lei la pariuri sportive. Informația despre câștigul formidabil a fost anunțată de către portalul de pariuri sportive din Moldova, într-un mesaj pentru clienții săi.

Amatorul de sport devenit practic milionar preferă să nu-i fie divulgată identitatea. Se știe doar că este din Chișinău, e mare amator de fotbal, iar pariul a fost făcut la începutul lunii iunie.

Microbistul a dat lovitura cu un pariu live de 3 996 de lei pe un tichet în care a adunat 5 meciuri din Campionatul Spaniei și 2 meciuri din Campionatul Italiei.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

„Am analizat cum au jucat echipele în prima repriză și am făcut pronosticurile mele. 6 meciuri au derulat exact conform planului, dar partida dintre Espanyol și Almeria mi-a dat mari emoții. Eu am mizat pe faptul că meciul se va încheia la egalitate. A fost marcat un gol deodată după ce s-a început a două repriză, apoi încă unul și tot așa…. A fost o nebunie totală. Golul decisiv s-a marcat din penalty în ultimele 3 minute ale meciului. Jocul s-a încheiat cu scorul de 3:3”, îl citează portalul specializat pe pariorul norocos.

Câștigul bărbatului s-a ridicat la 999 930,3 lei. Amatorul de fotbal spune că a decis deja și ce va face cu acești bani. Pariorul intenționează să cumpere un automobil și să meargă în vacanță cu familia într-o țară din Europa.

Realitatea Live

15 Iun. 2024, 13:46
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
15 Iun. 2024, 13:46 // Actual //  Lupu Eduard

Un studiu recent realizat de publicaţia britanică MoneyWeek a scos la iveală care sunt cele mai scumpe destinaţii turistice pentru o escală de 24 de ore.

Într-un studiu realizat de publicaţia britanică MoneyWeek în colaborare cu o agenţie de turism, au fost analizate costurile pentru o zi şi o noapte în diverse oraşe turistice din lume. S-au luat în calcul preţurile pentru cazare la hotel, transport local, masă şi activităţi recreative.

Deloc surprinzător, cel mai scump oraş străin în care să mergi în vacanţă este New York, cu o medie de 645 de euro de persoană pentru o singură noapte. New York-ul se află în fruntea listei în mare parte datorită monumentelor sale, cum ar fi Statuia Libertăţii şi Empire State Building, şi a locurilor de neratat, precum Times Square şi Central Park. O vizită la aceste diverse monumente costă în jur de 169 de euro. O zi întreagă de mâncare costă 47 de euro, transportul public costă 45 de euro, iar o noapte de cazare costă în jur de 328 de euro.

Capitala Franţei este al doilea cel mai scump oraş din lume. Pentru o zi şi o noapte, va trebui să cheltuiţi la Paris în jur de 522 de euro. Înseamnă o medie de aproximativ 307 euro pentru o noapte la hotel, 22 de euro pentru transportul în comun, 42 de euro pentru mâncare şi 79 de euro pentru vizitarea diferitelor monumente şi muzee, etc.

Destinaţie foarte populară în ultimii ani, Dubai ocupă locul al treilea în clasament, cu aproximativ 436 de euro pentru o excursie de o zi şi o noapte. Deşi costul pe noapte este mai ridicat decât la Paris (319 euro în medie), principalul oraş din Emiratele Arabe Unite se poate lăuda cu un transport în comun foarte ieftin (12 euro), la fel ca şi preţul numeroaselor activităţi oferite (18 euro).

Pe locul patru se află capitala britanică, Londra. Pentru a petrece o zi şi o noapte în oraşul lui Big Ben, va trebui să cheltuiţi în medie 432 de euro, din care 291 de euro pentru hotel, 30 de euro pentru metrou, 38 de euro pentru activităţi şi 40 de euro pentru mâncare.

Şi tot o altă capitală europeană este cea care completează această listă a celor mai scumpe oraşe din lume pentru o noapte. Pentru a petrece o zi şi o noapte la Roma, va trebui să plătiţi în medie 359 de euro. În detaliu, asta înseamnă 180 de euro pe noapte, 22 de euro pentru transport, 48 de euro pentru mâncare şi 37 de euro pentru activităţi locale.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău