Victoriabank și CCF Moldova, o poveste de generozitate care de 9 ani schimbă destinele copiilor

26 Sept. 2023, 15:41
 // Categoria: Uncategorized // Autor:  MD Bani
26 Sept. 2023, 15:41 // Uncategorized //  MD Bani

Chișinău, 26 septembrie 2023. Generozitatea și grija față de cei aflați în nevoie definesc esența unei comunități puternice și a unei societăți mai bune. La Victoriabank credem în acest deziderat și suntem mândri să împărtășim cu voi lumina și căldura pe care le-am adus în viețile copiilor din Moldova, prin intermediul unui parteneriat solid cu CCF Moldova. Pentru al nouălea an consecutiv, Victoriabank este partenerul general al Galei Generozității, exprimându-și în acest fel angajamentul constant față de această cauză nobilă.

Cu ocazia celei de-a zecea aniversări a evenimentului CCF Moldova, a fost organizat un bal de excepție, sub patronajul renumitei soprane Valentina Nafornița. Aproximativ 300 de inimi pline de generozitate au fost oaspeții unei seri speciale, unde muzica și caritatea s-au întâlnit pentru a transforma viețile copiilor din orfelinate, precum și ale micuților expuși riscului de a fi separați de familiile lor din cauza sărăciei sau a altor vulnerabilități.

Președintele băncii a urcat pe scenă pentru a primi trofeul Balului Generozității oferit echipei Victoriabank din partea CCF Moldova pentru parteneriatul solid de nouă ani și pentru implicarea și promovarea valorilor de responsabilitate socială. În discursul său, Levon Khanikyan a menționat că succesul Victoriabank este strâns legat de binele comunităților în care activează.

Cu fiecare ediție a acestui eveniment, conștientizăm cu toții puterea pe care o pot avea generozitatea și solidaritatea în transformarea vieților copiilor. Eu am trei băieți și așa cum îmi doresc din tot sufletul ca ei să crească în armonie, așa vreau și ca toți copii din țară să fie fericiți.Sunt convins că împreună putem construi un viitor mai bun pentru copii. Victoriabank va fi alături în fiecare etapă a acestei frumoase călătorii. Pe noi totul ne apropie, nimic nu ne desparte!”, a declarat Levon Khanikyan, CEO Victoriabank.

A zecea ediție a Balului Generozității a fost un succes răsunător. Prin intermediul licitației organizate în cadrul evenimentului, au fost colectați 71,241 de euro pentru a contribui la incluziunea copiilor și la îmbunătățirea condițiilor lor de educație.

Pentru aceeași cauză nobilă, Victoriabank a participat și la ediția din 2023 în echipa „Run for Children” a CCF Moldova. 35 de angajați ai băncii au alergat la Maratonul „Chișinău Big Hearts”. Acest eveniment sportiv unic a reprezentat nu doar o ocazie de a practica sportul, ci și de a susține activ o cauză umanitară, evidențiind angajamentul nostru social.

Printre alte activități susținute anterior de Victoriabank în beneficiul CCF Moldova se numără campania anuală „Povești de acasă” și licitația de caritate „Cumpără artă – susține un copil”.

Realitatea Live

18 Mai 2024, 14:42
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
18 Mai 2024, 14:42 // Actual //  Lupu Eduard

Republica Moldova va avea în curând un nou șef la Serviciul Vamal, a anunțat ministrul Finanțelor, Petru Rotaru, în cadrul unei emisiuni la RLive. Rotaru a subliniat că poziția, deși atractivă din punct de vedere salarial, este complicată și vine cu numeroase provocări.

„Eu cred că în timp foarte scurt vom avea un nou șef la Serviciul Vamal. Este o poziție atractivă, dar nimeni nu vrea să vină. Este o poziție complicată. Dacă cineva îți creează iluzii că Serviciul Vamal, fiscul sau Ministerul de Finanțe că sunt domenii unde este foarte bine de lucrat, nu este chiar așa. Sunt domenii cu riscuri sporite, complicate care asigură securitatea economică a statului”, a explicat Rotaru.

Ministrul a evidențiat complexitatea funcționării vamale, menționând că activitatea vămii este continuă, 24 de ore pe zi, ceea ce implică provocări de securitate cibernetică și economică, precum și gestionarea eficientă a fluxurilor de la vamă. Rotaru a amintit că, în contextul începutului războiului din Ucraina, angajații vamali au muncit non-stop pentru a face față situației, răspunzând așteptărilor publicului.

„Dacă este cineva din public care vrea să-și asume această responsabilitate, să vină la vamă. Este destul de complicat. Trebuie să fim conștienți că trebuie să ne asumăm niște responsabilități pe care trebuie să le ducem până la capăt”, a punctat Rotaru.

Poziția de șef al Serviciului Vamal este esențială pentru asigurarea securității economice a statului și pentru implementarea eficientă a politicilor fiscale. Ministrul Finanțelor a făcut un apel către cei care sunt dispuși să își asume această responsabilitate să aplice, subliniind importanța acestui rol în contextul actual.

Igor Talmazan a demisionat de la Serviciul Vamal în data de 10 aprilie, în urma scandalui în care au fost documentați la Postul Vamal Aeroport șapte inspectori vamali bănuiți pentru fapte de corupție.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău