Victoriabank: Unica bancă din clasamentul celor mai buni 20 de angajatori din țară

28 Nov. 2022, 16:56
 // Categoria: Bănci şi Finanţe // Autor:  MD Bani
28 Nov. 2022, 16:56 // Bănci şi Finanţe //  MD Bani

Victoriabank continuă să spargă tiparele și să se claseze în cele mai tari TOP-uri! În luna noiembrie 2022, Victoriabank a fost desemnată printre cei mai buni 20 de angajatori din țară de o comunitate de peste 120.000 de angajați reuniți pe platforma digitală Undelucram.md.

TOP-ul a fost creat în baza recenziilor făcute de utilizatorii site-ului, iar singura bancă din Moldova care a făcut față exigențelor acestora este Victoriabank! Clasamentul celor mai buni 20 de angajatori din țară a fost elaborat în baza a cinci criterii considerate importante de către angajați:

  • oportunități de avansare,
  • pachet salarial,
  • timp la birou vs. timp liber,
  • management,
  • proceduri și valori.

De altfel, și în luna august 2022, Victoriabank s-a plasat în  TOP 5 cei mai buni angajatori de pe piață, realizat de echipa delucru.md, care a ținut cont de următoarele criterii: nivelul salariului; beneficiile acordate; condițiile de muncă; cultura organizațională etc.

Victoriabank s-a clasat de mai multe ori în topul angajatorilor și anul trecut, participând la alte două studii de piață complexe realizate la nivel național în 2021.

Astfel, Victoriabank a fost desemnată drept unul dintre cei mai buni angajatori și în anul 2021, conform rezultatelor studiului „Employer Brand Perception Survey 2021”, efectuat de către Compania de consultanţă şi training AXA Management Consulting. Atunci din 12 branduri participante, respondenții (studenți în ultimul an de studii, inclusiv masteranzi și doctoranzi) au plasat Victoriabank pe locul doi.

Mai mult decât atât, Victoriabank s-a clasat și în topul companiilor la care absolvenții și-ar dori să candideze pentru angajare, conform unui studiu realizat la nivel național de Iolanta Mura și Riyang Phang, cu suportul AmCham Moldova, privind aspirațiile de carieră ale absolvenților Republicii Moldova din 2021.

Explicația popularității Victoriabank printre tinerii care își construiesc cariera în sectorul bancar este simplă:

  • Victoriabank îți oferă jobul în care primează echipa, angajații se ajută reciproc, acceptă cu mult curaj provocări profesionale și implementează competent și entuziast inovații de ultimă oră;
  • Victoriabank îți oferă jobul în care te simți apreciat, fericit și împlinit într-o permanentă ascensiune profesională!

Cu peste 30 de ani de experiență în sectorul bancar și peste 600.000 de clienți, Victoriabank prioritizează oamenii și își propune să fie prima opțiune pentru potențialii angajați și clienți. De aceea printre principalele beneficii ale băncii sunt: oportunitățile profesionale internaționale în cadrul Grupului Financiar Banca Transilvania, salariul fix și avantajele financiare, programul de muncă stabil, mediul favorabil, compensațiile legate de sănătate, programele de stagii de practică plătite.

P.

Realitatea Live

22 Nov. 2024, 12:22
 // Categoria: Actual // Autor:  Ursu Victor
22 Nov. 2024, 12:22 // Actual //  Ursu Victor

Sergiu Tofilat, membru al Consiliului de Observatori al Moldovagaz, a comentat în termeni duri deplasarea oficialilor moldoveni, inclusiv a ministrului Energiei, Victor Parlicov, la Gazprom. Tofilat susține că această acțiune reprezintă o capcană și o umilință pentru Republica Moldova, subliniind discrepanțele între discursul autorităților și acțiunile acestora pe tema gazelor.

„Luni de zile ni s-a spus despre «depolitizarea subiectului gazelor», că «am scăpat de dependența de gazele rusești», iar acum ministrul merge la Gazprom. Foarte «consecvent»!”, a declarat Tofilat. În opinia sa, această deplasare este inutilă și nu adresează problemele fundamentale ale sectorului energetic.

Tofilat a punctat trei subiecte majore discutate cu Gazprom, care ar fi fost evitate dacă autoritățile ar fi luat măsuri eficiente în prealabil.

  1. Livrarea gazelor către regiunea transnistreană: Tofilat subliniază că deciziile referitoare la livrarea gazului în regiunea transnistreană sunt deja luate la Kremlin și că nu există nicio necesitate reală de a negocia cu Gazprom, având în vedere că aceștia nu vor lua decizii importante. El sugerează că în loc să discute cu Gazprom, autoritățile moldovenești ar trebui să planifice o reintegrare a regiunii și să fie pregătite pentru o eventuală criză energetică.
  2. Datoria la gaz: Tofilat adaugă că datoria de 720 milioane de dolari către Gazprom este nejustificată, iar auditul internațional a confirmat acest lucru. Deși autoritățile moldovenești ar fi trebuit să ajungă la un acord amiabil sau să meargă în instanță pentru a rezolva disputa, Tofilat susține că Guvernul a preferat să negocieze direct cu Gazprom, o abordare care, în opinia sa, nu face decât să amâne rezolvarea situației.
  3. Aprobarea Consiliului de Administrație al Moldovagaz: Tofilat consideră că blocajul în numirea unui nou Consiliu de Administrație la Moldovagaz ar putea fi depășit doar prin instituirea unui management extern, pentru a forța Gazprom să accepte schimbările necesare. El a menționat că proiectul de lege pentru a rezolva această problemă nu a fost încă înregistrat, iar în acest context, Gazprom refuză să numească un nou Consiliu de Administrație.

„Este clar că există interese ascunse care blochează procesul. Vom vedea cine va obstrucționa continuarea acestuia”, a concluzionat Tofilat.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău