Victoriabank: Unica bancă din clasamentul celor mai buni 20 de angajatori din țară

28 Nov. 2022, 16:56
 // Categoria: Bănci şi Finanţe // Autor:  MD Bani
28 Nov. 2022, 16:56 // Bănci şi Finanţe //  MD Bani

Victoriabank continuă să spargă tiparele și să se claseze în cele mai tari TOP-uri! În luna noiembrie 2022, Victoriabank a fost desemnată printre cei mai buni 20 de angajatori din țară de o comunitate de peste 120.000 de angajați reuniți pe platforma digitală Undelucram.md.

TOP-ul a fost creat în baza recenziilor făcute de utilizatorii site-ului, iar singura bancă din Moldova care a făcut față exigențelor acestora este Victoriabank! Clasamentul celor mai buni 20 de angajatori din țară a fost elaborat în baza a cinci criterii considerate importante de către angajați:

  • oportunități de avansare,
  • pachet salarial,
  • timp la birou vs. timp liber,
  • management,
  • proceduri și valori.

De altfel, și în luna august 2022, Victoriabank s-a plasat în  TOP 5 cei mai buni angajatori de pe piață, realizat de echipa delucru.md, care a ținut cont de următoarele criterii: nivelul salariului; beneficiile acordate; condițiile de muncă; cultura organizațională etc.

Victoriabank s-a clasat de mai multe ori în topul angajatorilor și anul trecut, participând la alte două studii de piață complexe realizate la nivel național în 2021.

Astfel, Victoriabank a fost desemnată drept unul dintre cei mai buni angajatori și în anul 2021, conform rezultatelor studiului „Employer Brand Perception Survey 2021”, efectuat de către Compania de consultanţă şi training AXA Management Consulting. Atunci din 12 branduri participante, respondenții (studenți în ultimul an de studii, inclusiv masteranzi și doctoranzi) au plasat Victoriabank pe locul doi.

Mai mult decât atât, Victoriabank s-a clasat și în topul companiilor la care absolvenții și-ar dori să candideze pentru angajare, conform unui studiu realizat la nivel național de Iolanta Mura și Riyang Phang, cu suportul AmCham Moldova, privind aspirațiile de carieră ale absolvenților Republicii Moldova din 2021.

Explicația popularității Victoriabank printre tinerii care își construiesc cariera în sectorul bancar este simplă:

  • Victoriabank îți oferă jobul în care primează echipa, angajații se ajută reciproc, acceptă cu mult curaj provocări profesionale și implementează competent și entuziast inovații de ultimă oră;
  • Victoriabank îți oferă jobul în care te simți apreciat, fericit și împlinit într-o permanentă ascensiune profesională!

Cu peste 30 de ani de experiență în sectorul bancar și peste 600.000 de clienți, Victoriabank prioritizează oamenii și își propune să fie prima opțiune pentru potențialii angajați și clienți. De aceea printre principalele beneficii ale băncii sunt: oportunitățile profesionale internaționale în cadrul Grupului Financiar Banca Transilvania, salariul fix și avantajele financiare, programul de muncă stabil, mediul favorabil, compensațiile legate de sănătate, programele de stagii de practică plătite.

P.

Realitatea Live

07 Sept. 2024, 10:25
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
07 Sept. 2024, 10:25 // Actual //  Lupu Eduard

Prețurile europene la gazele naturale și-au extins câștigurile pe măsură ce din Egipt au apărut semne ale unei concurențe mai intense pentru combustibil, relatează BNN Bloomberg.

Contractele futures de referință au crescut cu până la 4% vineri, după ce sesiunea precedentă a stopat o scădere de trei zile. Egiptul dorește să cumpere 20 de încărcături de gaze naturale lichefiate începând cu luna octombrie, fiind pentru prima dată în ultimii ani când va solicita importuri în perioada premergătoare iernii.

Acest lucru i-a făcut pe comercianți să se îngrijoreze cu privire la echilibrul pieței din Europa, deoarece o creștere a cererii în altă parte ar putea duce la sosirea unei cantități mai mici de combustibil pe țărmurile sale. Deși regiunea este în prezent bine aprovizionată, ea se bazează pe fluxuri continue din întreaga lume după ce Rusia și-a redus livrările prin conducte în 2022.

„Prețurile gazelor din Europa pentru iarnă vor evolua în funcție de creșterea cererii”, a scris Florence Schmit, strateg energetic european la Rabobank, într-o notă din această săptămână. „O iarnă mai rece decât se aștepta în Europa poate adăuga, de asemenea, mai multă presiune ascendentă”.

Pentru Egipt, cumpărarea de încărcături de GNL în această toamnă și iarnă reprezintă o modalitate de a deveni un potențial importator net de gaze. Scăderea rapidă a producției de gaze și o vară neobișnuit de caldă au determinat țara să își crească importurile de GNL în acest an la cel mai ridicat nivel din 2018.

Piața urmărește îndeaproape ultimele evoluții privind încetarea acordului de tranzit dintre Ucraina și Rusia și impactul pe care acesta îl va avea asupra aprovizionării regiunii începând cu luna ianuarie. Președintele Azerbaidjanului, Ilham Aliyev, a declarat vineri că a fost contactat de Moscova și Kiev pentru a facilita tranzitul de gaze prin Ucraina către Europa.

Separat, săptămâna viitoare, temperaturile vor scădea în unele părți din nord-vestul continentului, ceea ce ar putea stimula cererea.

Contractele futures olandeze pe o lună, referința europeană în materie de gaze, au crescut cu 3,3% până la 37,40 euro pe megawatt-oră la ora 12:32 p.m. la Amsterdam.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău