Vrei s-o vizitezi? Extravaganță și opulență la superlativ în vila lui Mohamed Hadid (FOTOGRAFII)

05 Mai 2021, 07:46
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Otilia Cotruța
05 Mai 2021, 07:46 // Au Bani //  Otilia Cotruța

Nu este un secret că destinul a fost mai mult decât generos cu surorile Gigi și Bella Hadid, modele internaționale ce au reprezentat senzația ultimilor ani, au câștigat inimi și atenția presei de pretutindeni și au lăsat în urmă amintiri pentru eternitate. Ceea ce nu foarte mulți știu este însă faptul că generozitatea sorții nu a constat doar în frumusețea naturală fermecătoare cu care au fost înzestrate, siluete ce au cucerit podiumuri și campanii internaționale de top și un talent înnăscut de a interacționa cu aparatele de fotografiat și camerele de filmat, ci și în originile extraordinare, tinerele provenind dintr-o familie cu o putere financiară impresionantă.

Născut în Israel și stabilit în Los Angeles, California, Mohamed Hadid, tatăl lui Gigi și al Bellei Hadid, este un dezvoltator de imobiliare de lux în cartierul Bel Air și în Beverly Hills, care se bucură de un imens succes. Unul dintre cele mai notabile proiecte ale sale este reprezentat de vila Le Belvédère din Bel Air, pe care dezvoltatorul a vândut-o în anul 2010 pentru suma de 50 milioane de dolari. Cumpărătorii nu s-au mutat niciodată în noua casă, întrucât Mohamed Hadid a închiriat-o de la noii proprietari și a continuat să locuiască în extravagantul palat Le Belvédère. Acum, proprietatea este scoasă la vânzare pentru uluitoarea sumă de 85 milioane de dolari. Domeniul, listat de Joyce Rey de la Coldwell Banker Previews International și Stacy Gottula de la The Agency, se întinde pe o suprafață de peste 8.900 metri pătrați și găzduiește un adevărat palat cu trei etaje, ce cuprinde nu mai puțin de zece dormitoare.

Dincolo de măreția vilei și de întinderea impresionantă pe care o ocupă, atmosfera din casă este una cu adevărat primitoare. Unul din factorii ce au contribuit la acest aspect, pe lângă designul interior impecabil, culorile calde și aerul regal al decorațiunilor, au fost, cu siguranță, cele 19 șemineuri ce aduc lumină și căldură încăperilor, atât fizic, cât și vizual.

Opulenta vilă este în mod evident destinată celebrărilor și reuniunilor, dispunând în acest sens de trei sufragerii spațioase, precum și de o sală de dans ce poate găzdui până la 250 de persoane. În același scop, acela de a oferi condiții optime pentru organizarea de petreceri, dar și pentru a garanta pur și simplu un stil de viață fără cusur, casa prezintă și un sector destinat personalului, care include două dormitoare impozante. Una dintre cele mai plăcute surprize – și probabil încăperea care cucerește încă de la prima privire – este însă baia, un colț de paradis dedicat relaxării supreme, menit să ofere momente de răsfăț absolut, de reculegere și de reverie. Vila cuprinde în total 15 băi, între care și un hammam (baie turcească). Printre tentațiile oferite de Le Belvédère se numără, de asemenea, un cinematograf cu 60 de locuri și un decor mai mult decât impresionant.

În exterior, proprietatea încântă printr-un peisaj spectaculos, creat de piscina de tip infinity, un lac cu lebede și opt grădini de trandafiri.

Realitatea Live

23 Iul. 2021, 17:53
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
23 Iul. 2021, 17:53 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

Rețeau de socializare Intagram este foarte populară, în special printre tineri. La sigur urmărești și vedete, care vorbesc o altă limbă decât cele pe care le cunoști tu. În acest sens, Instagram introduce o nouă schimbare care te va ajuta să înțelegi mai ușor mesajul transmis de persoanele pe care le urmărești.

La sigur, te ciocnești cu siatuații când storiesurile nu sunt în engleză sau într-una din limbile de circulație internațională. Din această cauză nu înțelegi mesajul unui artist sau al unei persoane importante de interes pentru tine. Până aum, ceea ce trebuia să faciera să ieș din aplicație și să încerci să traduci ”ce a vrut să spună autorul”.

Acum, acest lucru nu mai este necesar. Instagram a introdus o nouă funcție care va traduce orice text străin și pe care îl vei putea vedea în Stories. Această nouă caracteristică este lansată la nivel global, astfel că toți acești peste 1 miliard de abonați se pot bucura de noua funcție.

Când aplicația detectează că vizualizezi o poveste într-o altă limbă, îți va afișa mesajul ”Vedeți traducerea”, în partea din stânga sus a aplicației. Tot ceea ce va trebui să faci este să atingi bannerul respectiv pentru a vedea textul în limba maternă.

Funcția poate traduce textul în peste 90 de limbi deși, momentan, aceasta nu poate funcționa la fel și cu audio. Inevitabil, asta înseamnă că sunt șanse să existe povești pe care să nu le înțelegi, atunci când cel pe care îl urmărești transmite un mesaj pe cale verbală.

 

 
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală