(FOTO) Geanta Louis Vuitton în formă de avion costă mai mult decât un avion real. Cât costă și cum arată

29 Apr. 2021, 18:30
 // Categoria: Au Bani // Autor:  MD Bani
29 Apr. 2021, 18:30 // Au Bani //  MD Bani

Louis Vuitton a creat o geantă care a devenit subiectul unor discuții aprinse în mediul online. Geanta este în formă de avion și costă mai mult decât un avion real.

Geanta a fost creată pentru sezonul de toamnă / iarnă 2021 de designerul de îmbrăcăminte pentru bărbați Virgil Abloh, a debutat în ianuarie. Este vorba de o geanta bărbătească a mărcii, care are forma unui avion și se vinde cu 39.000 de dolari.

Piesa este o actualizare modernă a designului mărcii comerciale a companiei. Louis Vuitton are o legătură strânsă cu călătoriile, câștigându-și numele făcând portbagaje și carcase. În multe privințe, geanta este o extensie naturală a acestui lucru, precum și un semn clar către celebrul umor off-kilter al lui Abloh.


Realizat în pânza monogramă semnată a companiei, are cabină, aripi și chiar motoare și vine cu mânere de transport, precum și o curea de umăr.

Geanta a fost creată într-o perioadă în care zborurile au fost sever reduse, ar putea fi văzut fie ca un comentariu inteligent asupra vieții în timpul pandemiei, fie mai cinic ca o manevră pentru a obține titluri, în funcție de punctul dvs. de vedere.
În mod firesc, designul a stârnit o dezbatere pe rețelele sociale. În timp ce unii au rămas impresionați de geantă, alții au fost mai indignați.

Unii utilizatori au comentat: „Puteți cumpăra un avion real pentru mai puțin”.

A circulat, de asemenea, o imagine comică photoshopată, care arată un avion batjocorit în imprimarea monogramă Louis Vuitton:

Geanta Louis Vuitton în formă de avion costă mai mult decât un avion real.

Potrivit site-ului web al pieței aeronautice PlaneCheck.com, un Piper PA-28-140 Cherokee din 1967 este în prezent de vânzare în Marea Britanie pentru 32.817 € (39.572 dolari), în timp ce un Mooney M20E Super 21 din 1965 poate fi achiziționat în Spania pentru 30.000 € (36.127 dolari) ).

Pentru cei care nu doresc dificultatea de a deține propriul avion, Icarus Jet poate aranja o călătorie într-un singur sens cu jet privat între Dubai și Londra pentru aproximativ 41.000 de dolari – costul sacului de avion, plus două perechi de adidași Fastlane (953 dolari fiecare ).

Realitatea Live

18 Mai 2024, 14:42
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
18 Mai 2024, 14:42 // Actual //  Lupu Eduard

Republica Moldova va avea în curând un nou șef la Serviciul Vamal, a anunțat ministrul Finanțelor, Petru Rotaru, în cadrul unei emisiuni la RLive. Rotaru a subliniat că poziția, deși atractivă din punct de vedere salarial, este complicată și vine cu numeroase provocări.

„Eu cred că în timp foarte scurt vom avea un nou șef la Serviciul Vamal. Este o poziție atractivă, dar nimeni nu vrea să vină. Este o poziție complicată. Dacă cineva îți creează iluzii că Serviciul Vamal, fiscul sau Ministerul de Finanțe că sunt domenii unde este foarte bine de lucrat, nu este chiar așa. Sunt domenii cu riscuri sporite, complicate care asigură securitatea economică a statului”, a explicat Rotaru.

Ministrul a evidențiat complexitatea funcționării vamale, menționând că activitatea vămii este continuă, 24 de ore pe zi, ceea ce implică provocări de securitate cibernetică și economică, precum și gestionarea eficientă a fluxurilor de la vamă. Rotaru a amintit că, în contextul începutului războiului din Ucraina, angajații vamali au muncit non-stop pentru a face față situației, răspunzând așteptărilor publicului.

„Dacă este cineva din public care vrea să-și asume această responsabilitate, să vină la vamă. Este destul de complicat. Trebuie să fim conștienți că trebuie să ne asumăm niște responsabilități pe care trebuie să le ducem până la capăt”, a punctat Rotaru.

Poziția de șef al Serviciului Vamal este esențială pentru asigurarea securității economice a statului și pentru implementarea eficientă a politicilor fiscale. Ministrul Finanțelor a făcut un apel către cei care sunt dispuși să își asume această responsabilitate să aplice, subliniind importanța acestui rol în contextul actual.

Igor Talmazan a demisionat de la Serviciul Vamal în data de 10 aprilie, în urma scandalui în care au fost documentați la Postul Vamal Aeroport șapte inspectori vamali bănuiți pentru fapte de corupție.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău