(FOTO) Geanta Louis Vuitton în formă de avion costă mai mult decât un avion real. Cât costă și cum arată

29 Apr. 2021, 18:30
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
29 Apr. 2021, 18:30 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

Louis Vuitton a creat o geantă care a devenit subiectul unor discuții aprinse în mediul online. Geanta este în formă de avion și costă mai mult decât un avion real.

Geanta a fost creată pentru sezonul de toamnă / iarnă 2021 de designerul de îmbrăcăminte pentru bărbați Virgil Abloh, a debutat în ianuarie. Este vorba de o geanta bărbătească a mărcii, care are forma unui avion și se vinde cu 39.000 de dolari.

Piesa este o actualizare modernă a designului mărcii comerciale a companiei. Louis Vuitton are o legătură strânsă cu călătoriile, câștigându-și numele făcând portbagaje și carcase. În multe privințe, geanta este o extensie naturală a acestui lucru, precum și un semn clar către celebrul umor off-kilter al lui Abloh.


Realizat în pânza monogramă semnată a companiei, are cabină, aripi și chiar motoare și vine cu mânere de transport, precum și o curea de umăr.

Geanta a fost creată într-o perioadă în care zborurile au fost sever reduse, ar putea fi văzut fie ca un comentariu inteligent asupra vieții în timpul pandemiei, fie mai cinic ca o manevră pentru a obține titluri, în funcție de punctul dvs. de vedere.
În mod firesc, designul a stârnit o dezbatere pe rețelele sociale. În timp ce unii au rămas impresionați de geantă, alții au fost mai indignați.

Unii utilizatori au comentat: „Puteți cumpăra un avion real pentru mai puțin”.

A circulat, de asemenea, o imagine comică photoshopată, care arată un avion batjocorit în imprimarea monogramă Louis Vuitton:

Geanta Louis Vuitton în formă de avion costă mai mult decât un avion real.

Potrivit site-ului web al pieței aeronautice PlaneCheck.com, un Piper PA-28-140 Cherokee din 1967 este în prezent de vânzare în Marea Britanie pentru 32.817 € (39.572 dolari), în timp ce un Mooney M20E Super 21 din 1965 poate fi achiziționat în Spania pentru 30.000 € (36.127 dolari) ).

Pentru cei care nu doresc dificultatea de a deține propriul avion, Icarus Jet poate aranja o călătorie într-un singur sens cu jet privat între Dubai și Londra pentru aproximativ 41.000 de dolari – costul sacului de avion, plus două perechi de adidași Fastlane (953 dolari fiecare ).

Realitatea Live

24 Sept. 2023, 14:38
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
24 Sept. 2023, 14:38 // Actual //  Lupu Eduard

Fostul premier și om de afaceri, Ion Sturza, a făcut declarații notabile referitoare la corupția la nivel înalt și ineficiența guvernului în gestionarea crizei energetice din Republica Moldova, „cee ce ne costă pe noi zeci de milioane în tarifele la energie la gaze”.

Sturza a subliniat că, în opinia sa, schemele de corupție la nivel înalt sunt în prezent la „minimul istoric” în Republica Moldova, concentrându-și afirmațiile pe președinție, guvern, parlament și agenții de stat. Acest comentariu vine într-un moment în care lupta împotriva corupției rămâne o prioritate majoră pentru autoritățile din Moldova și pentru societatea civilă.

În plus, Sturza a abordat problema crizei energetice care a lovit țara anul trecut, afirmând că aceasta a fost mai degrabă rezultatul incompetenței decât al corupției. El a explicat că inițial au existat discuții cu mari companii și bănci internaționale care erau dispuse să ajute Moldova să rezolve problema energetică, dar în cele din urmă, unii parteneri internaționali au renunțat la această colaborare, din cauza a ceea ce Sturza a numit „incompetență” din partea liderilor locali.

Sturza a evidențiat și anumite aspecte specifice ale gestionării crizei, cum ar fi achiziționarea de păcură la prețuri duble față de cotațiile de pe piață și achiziționarea de gaze la prețuri de trei ori mai mari într-un moment în care prețurile pe piață erau în scădere. El a subliniat că astfel de decizii nu pot fi explicate prin corupție, ci mai degrabă prin incompetență.

„Am prevăzut acest dezastru, am prevăzut ce o să se întâmple cu prețurile la gaz, la păcură care astăzi ies la suprafață. Chiar nu vreau să fac proces de intenție nu vreau să spun că a fost corupție, dar incompetența este flagrantă care ne costă zici de milioane. Or, incompetența se pedepsește sigur, însă unii au fost promovați. Ați cumpărat păcură dublu față de prețul de cotații printr-o schemă obscură fără de a vedea traseul, care cel mai probabil a venit din Federația Rusă ca origine. Ați cumpărat caz de 3 ori mai scump în condițiile când era clar că prețul se duce la vale. Ați adus vaccinul în perioada când deja toți nu știu ce să fac cu el”, a punctat Sturza în cadrul unei recente emisiuni de la Vocea Basarabiei

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău