(FOTO) Geanta Louis Vuitton în formă de avion costă mai mult decât un avion real. Cât costă și cum arată

29 Apr. 2021, 18:30
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
29 Apr. 2021, 18:30 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

Louis Vuitton a creat o geantă care a devenit subiectul unor discuții aprinse în mediul online. Geanta este în formă de avion și costă mai mult decât un avion real.

Geanta a fost creată pentru sezonul de toamnă / iarnă 2021 de designerul de îmbrăcăminte pentru bărbați Virgil Abloh, a debutat în ianuarie. Este vorba de o geanta bărbătească a mărcii, care are forma unui avion și se vinde cu 39.000 de dolari.

Piesa este o actualizare modernă a designului mărcii comerciale a companiei. Louis Vuitton are o legătură strânsă cu călătoriile, câștigându-și numele făcând portbagaje și carcase. În multe privințe, geanta este o extensie naturală a acestui lucru, precum și un semn clar către celebrul umor off-kilter al lui Abloh.


Realizat în pânza monogramă semnată a companiei, are cabină, aripi și chiar motoare și vine cu mânere de transport, precum și o curea de umăr.

Geanta a fost creată într-o perioadă în care zborurile au fost sever reduse, ar putea fi văzut fie ca un comentariu inteligent asupra vieții în timpul pandemiei, fie mai cinic ca o manevră pentru a obține titluri, în funcție de punctul dvs. de vedere.
În mod firesc, designul a stârnit o dezbatere pe rețelele sociale. În timp ce unii au rămas impresionați de geantă, alții au fost mai indignați.

Unii utilizatori au comentat: „Puteți cumpăra un avion real pentru mai puțin”.

A circulat, de asemenea, o imagine comică photoshopată, care arată un avion batjocorit în imprimarea monogramă Louis Vuitton:

Geanta Louis Vuitton în formă de avion costă mai mult decât un avion real.

Potrivit site-ului web al pieței aeronautice PlaneCheck.com, un Piper PA-28-140 Cherokee din 1967 este în prezent de vânzare în Marea Britanie pentru 32.817 € (39.572 dolari), în timp ce un Mooney M20E Super 21 din 1965 poate fi achiziționat în Spania pentru 30.000 € (36.127 dolari) ).

Pentru cei care nu doresc dificultatea de a deține propriul avion, Icarus Jet poate aranja o călătorie într-un singur sens cu jet privat între Dubai și Londra pentru aproximativ 41.000 de dolari – costul sacului de avion, plus două perechi de adidași Fastlane (953 dolari fiecare ).

Realitatea Live

04 Aug. 2021, 13:38
 // Categoria: Actual // Autor:  Otilia Cotruța
04 Aug. 2021, 13:38 // Actual //  Otilia Cotruța

Primarul General, Ion Ceban, face apel către instituțiile statului să intervină și să întreprindă acțiuni de stopare a deposedării ilegale a bugetului municipal de suma de 17 milioane de lei. 

În cadrul unui comunicat emise de Direcţia Relaţii Publice și Buget Civil, Primăria mun. Chişinău se spune că Primarul General, Ion Ceban, solicită instituțiilor statului, inclusiv Ministerului Finanțelor al Republicii Moldova, să stopeze procesul de deposedare a bugetului municipal de suma de 17 milioane de lei, prin scheme dubioase, pe ultima sută de metri a activității Guvernului în exercițiu.

Este vorba despre proiectul SA „Locuințe pentru toți”, cu implicarea mai multor persoane fizice și juridice, inclusiv ale instanțelor de judecată, precum și ale persoanelor cu funcții de răspundere, care prin acțiunile/inacțiunile lor au admis favorizarea procesului de deposedare a bugetului municipal de suma enunțată.

Ion Ceban a calificat situația creată drept crimă împotriva locuitorilor capitalei.

Totodată, edilul face apel către conducerea de vârf a statului: Președintele Republicii Moldova, Parlamentul Republicii Moldova, Procuratura Generală, Serviciul de Informații și Securitate, să întreprindă acțiuni pentru stoparea ilegalităților sesizate, iar cazul enunțat să fie examinat de noua componență a Executivului.

 

 
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală