VIDEO, FOTO Excepţionalele produse SiberiaLine – acum accesibile şi consumatorilor din Moldova

27 Dec. 2021, 08:29
 // Categoria: Actual // Autor:  MD Bani
27 Dec. 2021, 08:29 // Actual //  MD Bani

Pomuşoarele, ciupercile, nucile de cedru şi plantele medicinale siberiene sunt cunoscute în întreaga lume datorită calităţilor lor gustative, dar şi efectelor medicinale pe care le au. Faima acestora se datorează condiţiilor nemaiîntâlnite nicăieri în lume în care cresc în îndepărtata Siberie. Din pomuşoare, ciuperci, nuci de cedru şi plante medicinale siberiene sunt produse: nectar, sucuri, ceaiuri, siropuri, gemuri, sosuri, lapte şi dulceaţă de o calitate deosebită, iar specialiştii în materie le recomandă tuturor celor ce ţin la sănătatea lor.

Până recent, consumatorii din Republica Moldova puteau să se bucure de respectivele produse doar fiind peste hotare sau dacă le aduceau în ţară cu vreo ocazie. Mai nou însă aceste produse excepţionale au ajuns şi pe piaţa autohtonă. Comercializate sub brandul SiberiaLine, ele pot fi comandate pe foodstore.md şi găsite în astfel de magazine ca: George Standard, Pegas, Rogob, Atlantis, Hippocrates, WKI Poke Bowl, Londons Streald House, Sport Park și FoodStore.md.

Astfel, pentru consumatorii din Moldova a devenit o realitate să poată procura oricând îşi doresc lapte de cedru, nectar de caprifoi şi nectar de cătină din seria „BioNergy”, nectar din seria „Dikaia Iagoda”, morse natural concentrat din seria „Sibirskaia Iagoda”, nectar şi sucuri „CABA”, dar şi nectarul din seria „Мир Здоровья”.

De asemenea, acum consumatorii din Moldova au pot procura renumitul „Ivan ceai BioNergy” atât de frunze, cât şi în pacheţele.

Sortimentul SiberiaLine mai include pomuşoare zaharate, dulceaţă din seria „Sibirskaia Iagoda”, dulceaţă din con de brad, gem din seria „CABA” şi siropuri din seria „BioNergy”, pastă de tomate, precum şi renumitele sosuri din seriile „Sibirskaia Iagoda” şi „CABA”.

Recent lansate pe piaţa autohtonă, produsele SiberiaLine se bucură de mare căutare şi de aprecierea tuturor celor ce pun preţ pe calitate şi sănătate. Alătură-te şi tu marii familii a celor ce apreciază produsele SiberiaLine! Pune accent pe calitate şi sănătate!

P.

Realitatea Live

22 Nov. 2024, 13:56
 // Categoria: Actual // Autor:  Ursu Victor
22 Nov. 2024, 13:56 // Actual //  Ursu Victor

Rubla s-au depreciat brusc pe piața Forex vineri, după înăsprirea sancțiunilor americane care au vizat 50 de bănci rusești, inclusiv Gazprombank, care a devenit un „hub” pentru tranzacțiile cu gaze. Potrivit datelor LSEG, cursul dolarului a crescut aproape cu 3 ruble în doar câteva ore, atingând valoarea de 103,74 ruble, cel mai înalt nivel din martie 2022. Euro a depășit pentru prima dată 108 ruble în ultimele șase săptămâni, aproape atingând recordul anual.

Cursul yuanului pe Bursa din Moscova, unde tranzacțiile cu valute internaționale au fost oprite din cauza sancțiunilor, s-a apropiat de pragul de 14 ruble, un nivel nevăzut din octombrie anul trecut. La ora 13:45 MSK, moneda chineză era cotată la 13,99 ruble, cel mai mare nivel în ultimul an.

Noile sancțiuni impuse de Ministerul american de Finanțe sunt considerate cele mai semnificative de la primăvara anului 2022, când Sberbank și VTB au fost excluse din sistemul financiar global, a declarat expertul în domeniul sancțiunilor, George Voloshin.

Gazprombank, a treia bancă de stat după volmul activelor, fusese unul dintre ultimele „poduri financiare” între Rusia și restul lumii, menținând accesul la SWIFT și efectuând tranzacții în euro. Cu toate acestea, potrivit analiștilor de la banca de investiții „Sinara”, „plățile UE pentru resursele energetice prin Gazprombank vor deveni, cel mai probabil, imposibile” până la sfârșitul anului 2024, când va expira licența temporară a Ministerului de Finanțe al SUA. Rezervele de valută ale companiilor rusești, care au fost depozitate în afacere în loc să fie transferate pe conturile rusești, ar putea fi și ele afectate, potrivit „Digital Broker”, existând riscul să fie influențate zeci de miliarde de dolari din veniturile din valută ale afacerilor stocate în străinătate.

Noile sancțiuni ar putea provoca din nou probleme cu lichiditatea valutară, avertizează profesorul Evgheni Kogan de la Școala Superioară de Economie (VȘE). „Dacă rundele anterioare de sancțiuni au vizat plățile pentru importuri, acum Ministerul de Finanțe al SUA și-a îndreptat atenția asupra exporturilor rusești, și, o dată cu acestea, asupra fluxului de valută în țară.” Pachetul de sancțiuni include, de asemenea, un avertisment pentru băncile străine care lucrează cu „alternativa SWIFT” a Rusiei — Sistemul de Mesaje Financiare al Băncii Rusiei (SPFS). Aceasta înseamnă că „interacțiunile financiare cu contrapartidele ruse vor deveni mai complicate”, susțin analiștii de la Alfa Bank.

„Veniturile din exporturi ar putea scădea temporar, ceea ce face ca rubla să se deprecieze probabil în următoarele luni”, preconizează Kogan, având în vedere că dolarul ar putea ajunge la 105 ruble, iar yuanul ar putea atinge 15 ruble.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Ajun de Boboteaza, la Catedrală
Ajun de Boboteaza, la Catedrală
Capitala, în febra sărbătorilor
Capitala, în febra sărbătorilor
Repetiții pentru parada din 27 august
Repetiții pentru parada din 27 august
Ploaia din 9 august a făcut ravagii în Capitală
Ploaia din 9 august a făcut ravagii în Capitală
Recolta de porumb a fost compromisă în proporții de 80%
Recolta de porumb a fost compromisă în proporții de 80%
2 august 2022 – Trafic infernal în Capitală
2 august 2022 – Trafic infernal în Capitală