Surprize de la Moldindconbank pentru suporterii care vor urmări pe stadion meciul Moldova – Albania

13 Nov. 2023, 09:59
 // Categoria: Bănci şi Finanţe // Autor:  MD Bani
13 Nov. 2023, 09:59 // Bănci şi Finanţe //  MD Bani

Ole, ole, ole! Susține împreună cu Moldindconbank echipa națională de fotbal a Moldovei, care este la un pas de a se califica la EURO 2024.

Meciul istoric dintre selecționatele Moldovei și Albaniei va fi jucat la data de 17 noiembrie. Cu această ocazie Moldinconbank și Mastercard au pregătit mai multe surprize pentru cei care vor urmări partida pe stadionul Zimbru din Chișinău.

De cadouri vor beneficia absolut toți spectatorii, de la mic la mare, din tribune și zona VIP. De aici ei vor pleca atât cu emoții frumoase, dar și cu amintiri plăcute pe care le vor păstra în album. Aceasta deoarece Moldindconbank va amenaja pe teritoriul stadionului un stand special, unde fiecare va putea să-și facă poze, inclusiv la Selfie box.

Totodată, va fi tipărită o ediție limitată de cartonașe cu jucătorii naționalei, pe care iubitorii fotbalului le pot obține de la Federația Moldovenească de Fotbal (FMF).

Și asta nu e tot. Dacă visezi să urmărești partida din primele rânduri, însă nu ai reușit să cumperi bilete, Moldindconbank te ajută! Accesează pagina noastră de pe Facebook sau Instagram, participă la concursul anunțat și poți câștiga 2 bilete la meciul multașteptat.

Fiind partenerul de încredere al FMF, Moldindconbank va fi alături de echipa Moldovei! Vino și tu, ca să urmărești cum selecționata noastră va crea istorie.

Hai, Moldova!

Moldindconbank – mereu alături!

Realitatea Live

21 Mai 2024, 13:47
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
21 Mai 2024, 13:47 // Actual //  Lupu Eduard

Președintele turc, Recep Tayyip Erdoğan, a semnat un decret care permite cetățenilor români să intre în Turcia folosind doar cartea de identitate. Această decizie vine în contextul vizitei oficiale a prim-ministrului român, Marcel Ciolacu, la Ankara. Conform surselor oficiale citate de mediafax.ro, noua reglementare este așteptată să intre în vigoare în jurul datei de 1 iunie.

Decretul specifică faptul că cetățenii români care dețin o carte de identitate națională vor fi exceptați de la cerințele de viză pentru călătoriile turistice și tranzitul prin Turcia, permițând șederi de până la 90 de zile în orice perioadă de 180 de zile. Aceasta este în conformitate cu articolul 18 din Legea nr. 6458 privind străinii și protecția internațională.

Prim-ministrul Marcel Ciolacu a fost întâmpinat luni pe Aeroportul Internațional Esenboga de către autoritățile locale din Ankara. Ciolacu este însoțit de o delegație de miniștri români, iar vizita sa oficială în Turcia include întâlniri și discuții cu președintele Erdoğan.

Această măsură este așteptată să consolideze relațiile bilaterale dintre România și Turcia, facilitând călătoriile mai ușoare pentru turiștii și oamenii de afaceri români. Exceptarea de la viză este anticipată să impulsioneze turismul și să îmbunătățească legăturile economice între cele două țări.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău