Moldindconbank invită la un masterclass susținut de fotbaliști renumiți și la un meci inedit

19 Oct. 2023, 13:29
 // Categoria: Bănci şi Finanţe // Autor:  Lupu Eduard
19 Oct. 2023, 13:29 // Bănci şi Finanţe //  Lupu Eduard

Ștergem granițele între generații și petrecem timpul liber activ. Vino și tu împreună cu familia, în acest weekend, pe arena Federației Moldovenești de Fotbal din parcul ”La izvor” ca să urmărești competiția fotbalistică dintre copii și părinți. Evenimentul este organizat de Moldindconbank sub brandul cardului GO Mastercard, alături de partenerii săi.

Două echipe de tineri se vor duela pe teren cu părinții lor, demonstrându-și abilitățile de fotbaliști. În plus, spectatorii vor avea o ocazie unică de a participa la un masterclass susținut de vedetele fotbalului din Moldova. Sportivii vor prezenta trucurile de fotbal și vor împărtăți din experiența lor profesională.

Evenimentul este organizat pentru a apropia generațiile și de a ajuta părinții să înțeleagă care este efortul pe care îl depun copiii lor în fiecare zi, ca ei să simtă bucuria de a marca un gol și de a juca fotbal împreună cu juniorii.

Hai să petrecem o zi minunată, plină de voie bună și zâmbete în aer liber, în compania tinerilor sportivi și starurilor fotbalului nostru. Ne vedem sâmbătă, 21 octombrie 2023, pe stadionul FMF din parcul ”La izvor”.

Meciul de fotbal este organizat de Moldindconbank cu susținerea Mastercard, Federației Moldovenești de Fotbal, Tekwill, Aquaterra Sport School, Felicia Optic Center și Ultra.

Realitatea Live

20 Iul. 2024, 09:56
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
20 Iul. 2024, 09:56 // Actual //  Lupu Eduard

Grecia a urcat o poziție în topul preferințelor turiștilor, fiind plasată acum pe locul patru. 75% dintre cetățenii de pe continent și-au exprimat dorința de a vizita statul elen în următoarele luni, înregistrând o creștere de șase puncte procentuale față de anul trecut.

În plus, Grecia este în top și în privința creșterii cheltuielilor turiștilor europeni în primul semestru din 2024, conform celui mai recent studiu al European Travel Commission (ETC). Cheltuielile de călătorie au crescut cu 25% în Grecia și Spania, cu 20% în Italia și cu 16% în Franța, toate destinațiile mediteraneene fiind în fruntea listei vizitatorilor europeni.

Studiul arată o creștere semnificativă a interesului pentru călătorii în rândul europenilor în perioada iunie-noiembrie 2024, pe fondul cererii solide din partea turiștilor spanioli, italieni și britanici. În toate cele trei țări, opt din zece respondenți au indicat că intenționează să călătorească în perioada menționată.

De asemenea, 36% dintre europeni vor să facă cel puțin o călătorie în următoarele luni, o creștere de 6% față de anul trecut. Alți 33% vor să facă o a doua călătorie, iar 24% trei sau mai multe călătorii.

Cererea pentru destinațiile mediteraneene este la un nivel ridicat, cei mai mulți turiști europeni (45%) preferând zonele însorite pentru viitoarea lor vacanță. Interesul pentru sudul Europei este la un nivel stabil comparativ cu 2023, dar a scăzut cu 10% față de 2022, nu și în Grecia. Crește în continuare cererea pentru destinațiile din vestul și nordul Europei, cu 18% și, respectiv, 13%.

Spania și Italia sunt principalele alegeri ale turiștilor europeni, fiecare fiind preferată de 8% dintre respondenți. Ele sunt urmate de Franța (7%) și Grecia (6%).

Vizitatorii sunt interesați în următoarele șase luni de „soare și mare” (19%), „cultură și patrimoniu” (17%), „natură și excursii” (14%) și „city breaks” (13%).

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău