Google Photos nu mai oferă spațiu nelimitat pentru fotografii. 5 analogii pentru platformă

03 Iun. 2021, 05:40
 // Categoria: Au Bani // Autor:  MD Bani
03 Iun. 2021, 05:40 // Au Bani //  MD Bani

De la 1 iunie 2021, fotografiile și videoclipurile descărcate din aplicația Google Photos au început să ocupe spațiu pe unitatea cloud și să-l partajeze cu alte fișiere. Chiar dacă nu sunteți cel mai avid fotograf, cei 15 gigaocteți disponibili se vor epuiza rapid. Dacă doriți să vă păstrați amintirile gratuit, nu există prea multe opțiuni. Iată câteva care pot înlocui Google Photos, sunt gratuite și nu necesită abonament.

1. „Yandex.Disk”

Yandex Disc acceptă platformele web, Android, iOS, Windows, macOS. Aici poți încărca fotografii nelimitate de pe un smartphone.
Singurul serviciu gratuit dintre toate care oferă spațiu de stocare nelimitat pentru fotografii, așa cum a făcut Google în trecut. Nelimitat nu se aplică videoclipurilor și funcționează doar pentru imaginile din galeria smartphone-urilor. Dar imaginile sunt încărcate în cloud în calitatea lor originală, fără compresie.

2. TeraBox

TeraBox acceptă platformele web, Android și iOS și oferă 1 T de spațiu gratuit. Principalul avantaj al TeraBox este cantitatea generoasă de spațiu pe disc. Aplicația poate încărca automat fotografii și oferă funcții de sortare de bază. Încărcarea video este, de asemenea, acceptată, dar în plan gratuit numai în modul manual.

Printre neajunsuri, se poate identifica localizarea mediocru a interfeței și nu are viteza cea mai stabilă: dacă încărcarea datelor este destul de rapidă, atunci descărcarea pe dispozitiv lasă de dorit. Cu toate acestea, situația este mult mai bună atunci când utilizați un VPN.

3. Mega

Mega acceptă platformele: web, Windows, macOS, Linux, iOS, Android. Prima lună îți oferă gratuit 50 GB, apoi 15GB. Volumul Mega gratuit disponibil poate fi extins semnificativ prin invitarea prietenilor și primirea de bonusuri pentru instalarea aplicațiilor mobile și desktop.

Spre deosebire de alte servicii, Mega, pe lângă limita de volum în cloud, are și o limită de trafic: nu puteți descărca sau încărca mai mult de 4 GB de trafic în decurs de 6 ore.

Nu există colecții inteligente, imaginile sunt pur și simplu sortate după dată. Dar toate fotografiile, ca și alte fișiere, sunt stocate într-o formă criptată și nimeni în afară de dvs. le puteți vizualiza.

4. Box

Box acceptă platformele: web, Windows, macOS, iOS, Android. Ți se oferă gratuit 10 GB. Spațiul suplimentar costă 12 euro pe lună pentru 100 GB.
Stocarea fotografiilor nu este cel mai puternic punct al Box. Cu toate acestea, serviciul poate fi încă utilizat în aceste scopuri, de exemplu, ca o copie de rezervă pentru fotografiile selectate. Box are o limită de cel mult 250 MB pe fișier în versiunea gratuită, dar acest lucru nu este un obstacol pentru fotografii. Un alt inconvenient cu care trebuie să rezolvați este lipsa încărcării automate a imaginii. Fără un abonament plătit, acestea trebuie copiate manual.

5. pCloud

pCloud acceptă platformele: web, Windows, macOS, Linux, iOS, Android. pCloud oferă gratuit 10 GB. Dacă vrei spațiu suplimentar, atunci, pentru 500 GB vei achita 48 USD / an sau 175 USD pentru totdeauna, 2 TB pentru 96 USD / an sau 350 USD pentru totdeauna.
Spațiu de stocare în cloud elvețian cu criptare de fișiere și politică strictă de confidențialitate pCloud vă permite să încărcați automat fotografii și videoclipuri din galeria telefonului smartphone și oferă capacități de sortare de bază. Aplicația are o secțiune separată „Fotografii” pentru acces ușor la imagini.

 

Realitatea Live

03 Mai 2024, 13:19
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
03 Mai 2024, 13:19 // Actual //  Lupu Eduard

Într-o postare recentă pe Facebook, acesta a subliniat discrepanțele majore între prețurile practicate în Republica Moldova și cele din alte țări europene. Remarcând că ceea ce se consideră „premium” în Moldova este adesea echivalent cu nivelul economic în alte țări europene, el a atins subiecte precum prețurile la alimente, tarifele la utilități, costul locuințelor și chiriile la spații comerciale și hoteluri.

„Tarifele la utilități, nu vreau să răscolesc. Costul unui metru pătrat de apartament e mai mare decât la București, și asta în condițiile în care trebuie să faci „remont”. Adică, finisajele sunt pe cont propriu, iar asta dublează prețul. La avion? Păi, mai bine plec spre America decât spre Chișinău. Chiriile la spațiile comerciale? Ca la Paris. Tarifele la hoteluri? Tot pe acolo”, scrie fostul premier.

Îngrijorarea sa este evidentă și în ceea ce privește costurile materialelor de construcție și instalațiilor sanitare, care sunt de două ori mai mari decât în țări precum România. Aceasta a dus la o situație în care unii moldoveni sunt tentați să aducă materiale de construcție din alte țări, pentru a face economii semnificative. „Întreb afaceriștii și comercianții: de ce puneți adaos 200%?! Păi, avem costuri, riscuri, vânzări mici… ”.

În final, fostul premier și-a exprimat îngrijorarea cu privire la lipsa de viziune a businessului local și la politica autorităților, sugerând că intervenția este necesară în domenii precum politica concurențială și fiscală pentru a promova o creștere economică sustenabilă și pentru a încuraja producția internă.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău