Agenția Bucovina de la Port Mall: modernitate și digital banking în cel mai nou centru comercial din Chișinău

23 Oct. 2023, 12:13
 // Categoria: Bănci şi Finanţe // Autor:  Lupu Eduard
23 Oct. 2023, 12:13 // Bănci şi Finanţe //  Lupu Eduard

Victoriabank a lansat activitatea celei mai noi unități din rețeaua sa. Cu un design stilat și servicii bancare personalizate, Agenția Bucovina din incinta Port Mall aduce o perspectivă inovatoare asupra experienței bancare.

În ziua deschiderii, am fost bucuroși să întâlnim un număr mare de clienți. Ei au avut parte de surprize și cafea gratuită pregătită de propriul barista. Echipa noastră a venit cu sfaturi bancare și informații despre produsele Victoriabank.

Pentru toți cei care doresc să-și soluționeze necesitățile bancare într-un loc accesibil și înconjurat de magazine – Agenția Bucovina este locul ideal. Unitatea se află la parterul Port Mall, chiar la intrare. Echipa noastră de profesioniști stă la dispoziția clienților 7 zile din 7, de la 10:00 la 22:00, cu o pauză de masă flexibilă. De asemenea, avem un bancomat modern pentru a face tranzacțiile și mai convenabile.

La Agenția Bucovina, clienții pot beneficia de o serie de servicii: deschiderea conturilor, gestionarea creditelor, asistență în investiții sau orice operațiuni destinate special pentru IMM-uri. Ne onorează faptul că Victoriabank deține singura unitate bancară din incinta Port Mall.

Acest spațiu a fost proiectat cu atenție pentru a oferi o experiență bancară confortabilă și modernă. Lansarea Agenției Bucovina este o reușită de care suntem mândri, pentru că reprezintă un pas semnificativ în eforturile de a ne extinde prezența în mall-urile din Chișinău. Facem acest lucru din dorința de a fi cât mai aproape de clienți, dar și pentru că am observat cât de mult apreciază oamenii serviciile noastre”, a subliniat Vasile Donica, vicepreședinte Victoriabank.

Cu o istorie de succes de peste trei decenii, Victoriabank oferă diverse servicii bancare pentru clienții săi, de la persoane fizice la întreprinderi. Principiile de bază în deservirea clienților sunt transparența, siguranța și confortul acestora. Victoriabank deține în prezent o rețea teritorială care include 30 sucursale și 39 de agenții în întreaga țară. Banca deservește peste 300 de mii de clienți și are aproximativ 250 de bancomate.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 

Realitatea Live

15 Iun. 2024, 13:46
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
15 Iun. 2024, 13:46 // Actual //  Lupu Eduard

Un studiu recent realizat de publicaţia britanică MoneyWeek a scos la iveală care sunt cele mai scumpe destinaţii turistice pentru o escală de 24 de ore.

Într-un studiu realizat de publicaţia britanică MoneyWeek în colaborare cu o agenţie de turism, au fost analizate costurile pentru o zi şi o noapte în diverse oraşe turistice din lume. S-au luat în calcul preţurile pentru cazare la hotel, transport local, masă şi activităţi recreative.

Deloc surprinzător, cel mai scump oraş străin în care să mergi în vacanţă este New York, cu o medie de 645 de euro de persoană pentru o singură noapte. New York-ul se află în fruntea listei în mare parte datorită monumentelor sale, cum ar fi Statuia Libertăţii şi Empire State Building, şi a locurilor de neratat, precum Times Square şi Central Park. O vizită la aceste diverse monumente costă în jur de 169 de euro. O zi întreagă de mâncare costă 47 de euro, transportul public costă 45 de euro, iar o noapte de cazare costă în jur de 328 de euro.

Capitala Franţei este al doilea cel mai scump oraş din lume. Pentru o zi şi o noapte, va trebui să cheltuiţi la Paris în jur de 522 de euro. Înseamnă o medie de aproximativ 307 euro pentru o noapte la hotel, 22 de euro pentru transportul în comun, 42 de euro pentru mâncare şi 79 de euro pentru vizitarea diferitelor monumente şi muzee, etc.

Destinaţie foarte populară în ultimii ani, Dubai ocupă locul al treilea în clasament, cu aproximativ 436 de euro pentru o excursie de o zi şi o noapte. Deşi costul pe noapte este mai ridicat decât la Paris (319 euro în medie), principalul oraş din Emiratele Arabe Unite se poate lăuda cu un transport în comun foarte ieftin (12 euro), la fel ca şi preţul numeroaselor activităţi oferite (18 euro).

Pe locul patru se află capitala britanică, Londra. Pentru a petrece o zi şi o noapte în oraşul lui Big Ben, va trebui să cheltuiţi în medie 432 de euro, din care 291 de euro pentru hotel, 30 de euro pentru metrou, 38 de euro pentru activităţi şi 40 de euro pentru mâncare.

Şi tot o altă capitală europeană este cea care completează această listă a celor mai scumpe oraşe din lume pentru o noapte. Pentru a petrece o zi şi o noapte la Roma, va trebui să plătiţi în medie 359 de euro. În detaliu, asta înseamnă 180 de euro pe noapte, 22 de euro pentru transport, 48 de euro pentru mâncare şi 37 de euro pentru activităţi locale.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău