Agenția Bucovina de la Port Mall: modernitate și digital banking în cel mai nou centru comercial din Chișinău

23 Oct. 2023, 12:13
 // Categoria: Bănci şi Finanţe // Autor:  Lupu Eduard
23 Oct. 2023, 12:13 // Bănci şi Finanţe //  Lupu Eduard

Victoriabank a lansat activitatea celei mai noi unități din rețeaua sa. Cu un design stilat și servicii bancare personalizate, Agenția Bucovina din incinta Port Mall aduce o perspectivă inovatoare asupra experienței bancare.

În ziua deschiderii, am fost bucuroși să întâlnim un număr mare de clienți. Ei au avut parte de surprize și cafea gratuită pregătită de propriul barista. Echipa noastră a venit cu sfaturi bancare și informații despre produsele Victoriabank.

Pentru toți cei care doresc să-și soluționeze necesitățile bancare într-un loc accesibil și înconjurat de magazine – Agenția Bucovina este locul ideal. Unitatea se află la parterul Port Mall, chiar la intrare. Echipa noastră de profesioniști stă la dispoziția clienților 7 zile din 7, de la 10:00 la 22:00, cu o pauză de masă flexibilă. De asemenea, avem un bancomat modern pentru a face tranzacțiile și mai convenabile.

La Agenția Bucovina, clienții pot beneficia de o serie de servicii: deschiderea conturilor, gestionarea creditelor, asistență în investiții sau orice operațiuni destinate special pentru IMM-uri. Ne onorează faptul că Victoriabank deține singura unitate bancară din incinta Port Mall.

Acest spațiu a fost proiectat cu atenție pentru a oferi o experiență bancară confortabilă și modernă. Lansarea Agenției Bucovina este o reușită de care suntem mândri, pentru că reprezintă un pas semnificativ în eforturile de a ne extinde prezența în mall-urile din Chișinău. Facem acest lucru din dorința de a fi cât mai aproape de clienți, dar și pentru că am observat cât de mult apreciază oamenii serviciile noastre”, a subliniat Vasile Donica, vicepreședinte Victoriabank.

Cu o istorie de succes de peste trei decenii, Victoriabank oferă diverse servicii bancare pentru clienții săi, de la persoane fizice la întreprinderi. Principiile de bază în deservirea clienților sunt transparența, siguranța și confortul acestora. Victoriabank deține în prezent o rețea teritorială care include 30 sucursale și 39 de agenții în întreaga țară. Banca deservește peste 300 de mii de clienți și are aproximativ 250 de bancomate.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 

Realitatea Live

10 Dec. 2023, 13:03
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
10 Dec. 2023, 13:03 // Actual //  Lupu Eduard

O studiu al analiștilor de la compania elvețiană de consultanță UBS arată nivelurile bogăției personale în Europa, evidențiind diferențele semnificative între statele din regiune. Averea per adult, exprimată în dolari americani, include atât componenta financiară, cât și cea nefinanciară, cea din urmă constând preponderent în terenuri și proprietăți imobiliare.

Potrivit economiștilor de la UBS, alegerea medianei, în detrimentul mediei, oferă o imagine mai realistă a distribuției averii, evitând distorsionarea provocată de prezența celor extrem de bogați. Astfel, jumătatea de vest a Europei se remarcă prin bogății mai mari în comparație cu jumătatea de est, iar discrepanțele pot fi, în parte, explicate prin nivelurile salariilor medii și costul vieții.

Cu o avere medie de 360.715 USD în Luxemburg și 413.193 USD în Islanda, aceste țări conduc topul bogăției personale în Europa. În contrast, Turcia și Rusia se evidențiază ca fiind singurele state cu o avere medie sub 10.000 de dolari, cu 5.488 USD, respectiv 8.595 USD.

Adulții din Republica Moldova au o avere de 10.131 USD și sunt mai bogațiț față de cei din Federația Rusă – 8.595 USD, dar mai săraci față de cei din România – 21.545 USD. O avere sub 10.000 USD au 49,8% dintre populația adultă, o avere de la 10.000 USD până la 100.000 USD au 47,3% dintre cei adulți și doar 2,8% au o avere de pînă la 1.000.000 USD.

Măsurată în USD nominal, averea privată netă totală a scăzut cu 11,3 trilioane USD (–2,4%) până la 454,4 trilioane USD la sfârșitul anul. Averea pe adult a scăzut, de asemenea, cu 3.198 USD (–3,6%) pentru a ajunge la 84.718 USD per adult la sfârșitul anului 2022. O mare parte din asta declinul vine din aprecierea dolarului american în raport cu multe alte valute. Dacă cursurile de schimb sunt menținute constante la Ratele 2021, apoi bogăția totală a crescut cu 3,4% și bogăția per adult cu 2,2% în 2022. Aceasta este încă cea mai lentă creștere a averii la cursuri de schimb constante din 2008. Păstrarea cursuri de schimb constante dar luând în considerare efectele inflaţiei duce la o pierdere reală a averii de –2,6% în 2022.

La nivel regional, pierderea bogăției globale a fost puternic concentrată în regiuni mai bogate precum America de Nord şi Europa, care împreună au pierdut 10,9 trilioane USD. Asia Pacific a înregistrat pierderi de 2,1 trilioane USD, în timp ce în America Latină s-a atestat o creștere a averii cu 2,4 trilioane USD, ajutată de o medie de 6% aprecierea monedei în raport cu dolarul american. Capul listei la diminuarea averii în termeni de țară în 2022 este Statele Unite, urmate de Japonia, China, Canada și Australia. Cea mai mare creștere la celălalt capăt a fost înregistrată în Rusia, Mexic, India și Brazilia.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău