ALEX, primul chatbot Victoriabank disponibil pentru tine 24/7

21 Sept. 2023, 10:45
 // Categoria: Economie // Autor:  MD Bani
21 Sept. 2023, 10:45 // Economie //  MD Bani

Victoriabank, lider în transformarea digitală a serviciilor financiare în Moldova, lansează primul chatbot bancar care revoluționează interacțiunea cu clienții. ALEX vine în întâmpinare cu soluții inovatoare și tehnologii avansate. Printr-o autentificare cu ajutorul codului OTP, expediat prin SMS sau e-mail, clienții pot interacționa cu asistentul nostru virtual și vor avea acces la informații și servicii într-un mod mai convenabil, fără timpi de așteptare.

ALEX folosește inteligența artificială pentru a răspunde la întrebări și pentru a ghida clienții să restabilească codul PIN de la card (indiferent dacă l-au uitat sau l-au introdus greșit de mai multe ori).

Asistentul virtual de la Victoriabank este deja capabil să poarte discuții pe o gamă variată de subiecte. Dar, ca în cazul oricărui început, el se află într-un proces de dezvoltare continuă. Așa că încurajăm clienții noștri să interacționeze cu ALEX și să aibă răbdare pe durata procesului lui de învățare. În orice moment, discuția cu chatbotul poate fi transferată către un consultant Victoriabank.

În perioada următoare, asistentul virtual va fi capabil să efectueze și mai multe operațiuni, care sunt acum în etapa de testare.

Lansarea asistentului virtual ALEX este un pas înainte în direcția transformării digitale a serviciilor financiare și în consolidarea relației noastre cu clienții pentru o experiență bancară modernă, eficientă și personalizată.

Continuăm orientarea spre digital, pentru că acesta este viitorul. Prin intermediul lui ALEX, Victoriabank își propune să fie cât mai aproape de clienți. Chatbotul nostru le va oferi ajutor 24 de ore din 24 , șapte zile din șapte. Va fi simplu, fără timpi de așteptare și fără costuri suplimentare pentru apeluri din străinătate. ALEX nu este doar un asistent virtual, ci și un prieten de încredere care va fi alături de clienții noștri, oferindu-le suportul necesar în orice moment, a declarat Vasile Donica, Vicepreședinte Victoriabank.

ALEX poate fi găsit foarte ușor intrând pe site-ul băncii, www.victoriabank.md, în fereastra de dialog de pe pagina principală. El este optimizat pentru a facilita comunicarea pe orice dispozitiv: poate fi contactat atât de pe laptop, cât și de pe tabletă sau telefon mobil.

Proiectul este rezultatul unei colaborări reușite între Victoriabank, DRUID, lider în dezvoltarea soluțiilor de inteligență artificială conversațională, și GambIT Digital și Jivy Group, care au oferit expertiză tehnică.

Despre Victoriabank

 Victoriabank este singura bancă din Moldova 100% online. În 2022, a fost implementată platforma „Digital Onboarding”, prin care deschizi exclusiv online un cont cu card atașat. Acum un an, banca a lansat serviciul de actualizare online a chestionarului clientului (KYC) – o soluție inovatoare care utilizează inteligența artificială pentru identificarea clienților. Victoriabank oferă și posibilitatea de a solicita un credit expres online. Pentru transferuri rapide din străinătate, clienții au la îndemână serviciul T2A.

Realitatea Live

01 Apr. 2025, 16:52
 // Categoria: Uncategorized // Autor:  Ursu Victor
01 Apr. 2025, 16:52 // Uncategorized //  Ursu Victor

Consiliul Concurenței a venit cu precizări oficiale privind recentele creșteri ale prețurilor la carnea de porc, după apariția unor declarații alarmante în spațiul public și preluări mediatice care au ridicat suspiciuni privind eventuale înțelegeri de cartel sau abuzuri din partea comercianților.

Potrivit instituției, în contextul unei economii de piață, formarea prețurilor este influențată de factori obiectivi, precum cererea și oferta, costurile de producție și transport, nivelul taxelor, fluctuațiile internaționale sau balanța de importuri și exporturi. Consiliul nu are atribuții de a stabili, plafona sau modifica prețuri, și nici nu poate sancționa companiile doar pentru că își majorează prețurile.

Totuși, autoritatea de concurență monitorizează cu atenție piața și intervine în cazul identificării unor practici anticoncurențiale, precum înțelegeri între concurenți privind fixarea prețurilor sau abuzul de poziție dominantă. În acest moment, Consiliul analizează situația de pe piața cărnii de porc pentru a detecta eventuale semnale care ar putea indica astfel de comportamente ilegale.

„Îndemnăm producătorii, comercianții și consumatorii să ne sesizeze orice comportament suspect. Vom interveni acolo unde legea ne permite”, se menționează în comunicatul oficial.

Consiliul Concurenței reiterează că își menține angajamentul de a asigura o piață corectă și competitivă, în beneficiul consumatorilor și al unei economii sănătoase.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!