Colaborare de lux între Balenciaga și Crocs. Unii îi așteaptă cu nerăbdare, alții îi critică: „dureroși” și inutili

10 Iun. 2021, 10:14
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
10 Iun. 2021, 10:14 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

Balenciaga a lansat o colaborare de lux împreună cu Crocs. Cele două branduri au lansat saboții stiletto cu toc. Pantofii au fost prezentați utilizatorilor de social media, care s-au declarat îngroziți de costisitoarea piesă de modă. Pantofii vor avea un preț exagerat.

Casa de modă de lux din Paris a făcut echipă cu Crocs pentru a crea saboți stiletto combinând pantoful clasic din rășină cu un toc ridicat robust într-o varietate de culori.

Pantofii vor fi lansați în 2022 și nu este clar cât vor costa. Cu toate acestea, o colaborare anterioară între Balenciaga și Crocs a făcut ca o singură pereche de pantofi să ajungă la prețul de 600 de lire sterline, față de 40 de lire cât costă o pereche obișnuită de Crocs.

Noul model al casei de modă din Paris a stârnit, cu siguranță, controverse în mediul online, unde unii utilizatori de Twitter au precizat că pantofii sunt „dureroși” și inutili, iar alții s-au arătat nerăbdători să poarte o pereche.

Modelele sunt disponibile într-o gamă de culori. Aceeași colecție include și cizme de ploaie cu talpă cu platformă, pentru cei care caută ceva ceva mai robust.

Realitatea Live

23 Sept. 2021, 14:30
 // Categoria: Slider // Autor:  Dumitrita Culiuc
23 Sept. 2021, 14:30 // Slider //  Dumitrita Culiuc

Membrii Consiliului Audiovizualului (CA) au acordat licența de emisie unanim în ședința de joi, 23 septembrie curent, pe un termen de 9 ani pentru postul de televiziune 3,14 TV. Proiectul a fost prezentat de Elena Pahomova, prezentatoarea emisiunii „Механизм Действия” de la NTV, postul tv afiliat socialiștilor. Potrivit acesteia, o echipă de jurnaliști profesioniști și cu experiență în spate de 10-20 de ani în domeniu s-au decis să aducă o altă abordare pe piață, cu fețe noi, scrie Realitatea.md.

Nicolae Dastic a prezentat subiectul, după care prin online Elena Pahomova a luat cuvânt și a prezentat proiectul. Jurnalista a anunțat că, mai întâi, a fost formată Asociația Obștească „Media Content” și după asta a fost fondat SRL-ul „Constanta Media” care va deține postul de televiziune 3,14 TV.

„Cine sunt fondatorii? Toți sunt profesioniști din mass-media, cu o experiență destul de mare, 10-20 de ani. Toți au trecut de la reporteri, cameramani, prezentatori, regizori până la editori în diferite redacții și vrem să facem o echipă nouă. De ce 3,14 TV? Este de la constanta „pi” din matematică. … Vrem să aducem o altă abordare a știrilor, a evenimentelor. Nu vrem să facem concurență altor posturi și nici să fim primii, ci să avem discuții profunde. Vrem să aducem alți oameni pe ecran, să apară experți din economie, politologie, dar și cultură. Ei să devină vedetele”, a spus Elena Pahomova.

Întrebată dacă postul tv va respecta regula de 80 la sută de produs în limba română, jurnalista a răspuns în următorul fel: „Da, desigur. Vedeți că și eu mă strădui să vorbesc. Pentru mine și echipă este important să vorbim în limba de stat, absolut”.

Membrii CA au apreciat că toate documentele sunt în regulă și, mai ales, că în conformitate cu proiectul tocmai 91% va fi produs propriu.

Într-un final, membrii CA au aprobat unanim pentru acordarea licenței de emisie.

Este de menționat că, la aceeași ședință, membrii CA au aprobat acordarea licenței de emisie și la solicitarea „BEST WAY MEDIA” SRL pentru postul de televiziune SPECIAL TV.

 
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală