Colecția de mașini a lui Kanye West și Kim Kardashian. Modele limitate și deloc ieftine

08 Apr. 2021, 06:00
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
08 Apr. 2021, 06:00 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

Kim Kardashian și Kanye West este unul dintre cele mai cunoscute cupluri la nivel internațional. La cât de cunoscut este cuplul, pe atât de controversat. Totuși, după 7 ani de căsnicie, ei au pus punct. Ambii, dețin averi colosale și dețin și o colecție de mașini care au fost cumpărate, fie primite în dar.

1. Mercedes-Benz SLR McLaren Stirling Moss

Modelul este unul dintre cele mai rare, fiind disponibile doar 75 de versiuni. Iar faptul că West deține un astfel de model, aceasta poate fi vândută cu 500.000 de dolari. West și-a făcut apariția cu acest model de Mercedes, în 2011, la Cannes.

2. Lamborghini Urus

Acest model este unul din cele mai recente din colecția lui West, l-a cumpărat în 2019. Modelul este unul dintre cele mai vândute modele de Lamborghini.

Lamborghini Urus are un motor V8 twin-turbo de 4 litri și 680 de cai putere.

3. Bentley Continental GT Convertible

La rândul său, Kim, are preferințe mai luxoase. A fost văzută de câte ori cu Bentley Continental GT Convertible pe străzile din Los Angeles.

4. Mybach 57 

Mașina a intrat în posesia soților, după ce West s-a îndrăgostit de ea și a vrut să o conducă pe străzile din California. Acest model este considerat a fi unul dintre cele mai reprezentative pentru muzica pop.

5. Rolls Roys Ghost 

Acest model îi aparține lui Kim Kardashian.

6. Bugatti Veyron

Se presupune că această mașină i-a fost dăruită lui West, la începutul anilor 2000 mașina era considerată cea mai rapidă din lume.

7. Maserati Gran Turismo

Este o mașină sport cu două locuri și îi aparține lui Kim. O conduce doar în Miami.

8. Mercedes S-Class

Kim deține această mașină din 2016.

Modelul este considerat un simbol al luxului.

Realitatea Live

28 Mai 2023, 20:17
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
28 Mai 2023, 20:17 // Actual //  Lupu Eduard

Rusia are un nou stat susținător. Cuba a anunțat că va accepta plata cu ruble rusești în magazinele și restaurantele din țară, în ciuda sancțiunilor colective impuse de țările occidentale.

Trei bănci rusești au decis să-și deschidă filiale locale în Cuba, iar cardurile MIR rusești au început din  să poată fi folosite la bancomatele cubaneze martie 2023. Printre serviciile bancare care au devenit posibile în țara din America Latină se numără retrageri de numerar în ruble, dar și convertirea acestora în peso, moneda locală, potrivit Rio Times Online.

Vestea vine în contextul intențiilor de relansare a relațiilor bilaterale dintre Moscova și Havana, cu posibilitatea deschiderii de legături maritime și portuare directe și oferta făcută de guvernul cubanez Rusiei de a folosi terenul din țară timp de 30 de ani pentru închiriere.

Sistemul de plată rusesc MIR rusesc, care utilizează carduri emise în Rusia, pot fi acceptate la plăți și în Vietnam, Coreea de Nord și în alte țări foste republici sovietice, precum Armenia, Belarus, Kazahstan, Kârgâzstan, Tadjikistan, Oseția de Sud și Abhazia.

Rubla nu este departe; de la începutul anului, a pierdut 16% din valoare față de dolar (80,16) și 13% față de euro (86,35). Comisia Economică pentru America Latină și Caraibe (CEPAL) estimează că economia cubaneză va crește cu 1,5% în 2023, dar rămâne în scădere de la 2,0% în 2022.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău