Joburi de viitor: (90) Predictive Regulation Analyst

08 Apr. 2021, 05:00
 // Categoria: Oameni şi Idei // Autor:  MD Bani
08 Apr. 2021, 05:00 // Oameni şi Idei //  MD Bani

În viitor vor exista mai multe tipuri de analiști, iar unii dintre ei vor fi Predictive Regulation Analyst.

Predictive Regulation Analyst: Atribuții

Predictive Regulation Analysts lucrează în cadrul organizațiilor guvernamentale care supraveghează comerțul, aplică standardele de calitate, siguranța și utilizarea resurselor. Vor folosi inteligența artificală și algoritmii pentru a-i ajuta să prezică schimbările în lume, deși mult ceea ce fac ei este să interacționeze cu întreprinderi și companii de tehnologie pentru a identifica cum vor evolua.
Ei fac recomandări guvernului despre modificările care trebuie făcute, despre reglementările existente și legile care urmează să fie implementate. Analiștii pot vedea când este probabil ca ceva să se schimbe și vor cere guvernului să facă modifice rapid reglementările.

Predictive Regulation Analyst: Abilități

Analiștii vor fi experți în legile și reglementările care operează în jurisdicțiile lor. Vor fi familiarizați cu sistemele și procesele legii și vor fi capabili să utilizeze instrumente algoritmice pentru a prezice cele mai potrivite soluții. Vor fi decisivi, și au abilități excelente de comunicare orală pentru a afla ce se întâmplă într-o industrie, abilități de comunicare scrisă pentru a scrie brief-uri pentru guvernele care recomandă schimbări. Cel mai important, vor avea cunoștințe puternice în domeniul tehnologic, social
și în tendințele de afaceri.

Realitatea Live

12 Sept. 2024, 17:16
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  Lupu Eduard
12 Sept. 2024, 17:16 // Bani și Afaceri //  Lupu Eduard

Comisia Națională a Pieței Financiare a autorizat emisiunea suplimentară de acțiuni a gigantului JLC, cu 11,2 milioane de lei (200 049 de acțiuni ordinare nominative).

Capitalul companiei după majorare va constitui 68,2 milioane de lei divizat în 1 218 429 de acțiuni.

Ultimele date arată că în 2023, JLC a contabilizat un profit de 694,1 milioane de lei și o cifră de afaceri de 1,2 miliarde de lei.

JLC SA deţine peste 68% din capitalul celui de-al doilea producător de lactate din Moldova, Incomlac din Bălţi.

Din grup mai fac parte reţeaua de magazine Jardi, compania de construcţii Monolit, gospodării agricole cu peste 2.000 de hectare de terenuri agricole, dar şi fabrici de lactate în Ucraina, Kazahstan şi România.

Despre Vladimir Jardan care stă în spatele grupului se cunosc puţine, el preluând o parte din afacerile din domeniul lactatelor prin intermediul unui fond de investiţii creat în perioada privatizării contra bonuri patrimoniale în anii 90 ai secolului XX.

Vladimir Jardan a avut conexiuni şi cu băncile implicate în furtul miliardului. Astfel înainte de introducerea administrării specială de către Banca Naţională a Moldovei (BNM) şi iniţierii procedurii de lichidare a Băncii Sociale, milionarul Vladimir Jardan, deţinea direct 0,72% din acțiunile instituției, dar împreună cu acțiunile deținute de firmele Jardi, JLC, Logos-Grup și Incomlac avea 5,28%.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău