Cum arată dimineața lui Stan Pavlovski, CEO Shutterstock. Activitatea din companie îi aduce milioane de dolari

12 Apr. 2022, 17:41
 // Categoria: Oameni şi Idei // Autor:  Dumitrita Culiuc
12 Apr. 2022, 17:41 // Oameni şi Idei //  Dumitrita Culiuc

Directorul executiv al companiei Shutterstock dezvăluie rutina sa de dimineață. Stan Pavlovsky este directorul executiv al Shutterstock și membru al consiliului de administrație din aprilie 2020. Înainte de aceasta, Stan a fost președinte și COO al companiei.

Astfel, primele 30 de minute din ziua de muncă le dedică informării, mai exact citește știri, emailuri și mesaje. În fiecare dimineață citește The Wall Street Journal după care trece la TechCrunch și Yahoo!Finance.

Potrivit Business Insider, Stan Pavlovski, CEO al Shutterstock își începe dimineața în jurul orei 7:30 după un mic dejun de rutină cu două ouă și cafea.

„Încep întotdeauna să lucrez cu o ceașcă de cafea în mână — este un ritual sacru. Am învățat că boabele de cafea pe care le folosești contează mai mult decât cafetiera. Cea mai gustoasă cafea începe cu boabe organice, pe care le măcinați singur – favorita familiei noastre este prăjirea columbiană.”

De la începutul pandemiei, CEO-ul companiei de stocare a fotografiilor, a lucrat de acasă în Westchester, New York, dar după ce Shutterstock și-a redeschis biroul, a trecut la un model hibrid și acum merge la birou câteva zile pe săptămână.

De asemenea, ocazional călătorește în scop de serviciu pentru evenimente precum Art Basel în Miami și la biroul TurboSquid recent achiziționat pentru a discuta despre strategia de conținut 3D.

„Mă simt împrospătat când intru în biroul Shutterstock – este foarte greu să depășesc priveliștile la 360 de grade ale Manhattan-ului din Empire State Building și sunt recunoscător că petrec timp cu colegii în pauzele dintre întâlniri.”

Pentru lista de activități folosește Monday.com pentru sarcini și Microsoft OneNote pentru programarea întâlnirilor.

„Unul dintre lucrurile mele preferate despre compania noastră este că toată lumea lucrează cu atât de multă pasiune și cu viteza fulgerului, în special cu noua direcție pe care o luăm cu expansiunea noastră în spațiul 3D și strategia noastră pentru liniile de produse în viitorul metavers. Mesajele instantanee rapide, dus-întors de pe Slack, funcționează bine pentru noi și cultura companiei noastre.”

În anul 2020, în calitate de director executiv la SHUTTERSTOCK INC, Stan Pavlovsky a obținut venituri de 7.025.759 USD. Din acest total, 610.385 USD au fost primiti ca salariu, 819.700 USD au fost primiți ca bonus, 5.583.809 USD au fost alocați ca acțiuni și 11.865 USD au venit din alte tipuri de compensații. Aceste informații sunt prezentate conform declarațiilor de procură depuse pentru anul fiscal 2020.

Realitatea Live

28 Ian. 2023, 20:09
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
28 Ian. 2023, 20:09 // Actual //  Lupu Eduard

Taylor Sheridan, creatorul seriei de succes Yellowstone şi a prequel-ului său, 1883 şi 1923, a dovedit că sfatul pe fiecare scriitor primeşte: ‘Scrie despre ceea ce cunoşti’, este bine de urmat, după cum scrie Daily Mail, într-un articol despre parcursul său atipic.
El a scris despre viaţa emoţionantă a unui cowboy – una cu care el este foarte familiar. Este o viaţă pe care a trăit-o în fiecare zi, nu doar ca un copil, ci şi acum – în ciuda faptului că este unul dintre cele mai mari nume din Hollywood, scrie businessmagazin.ro.

El, soţia sa de 10 ani, Nicole, şi fiul lor, Gus, trăiesc în Texas, unde deţine mai multe ferme, unde îşi creşte caii şi vitele.
Conexiunea lui Sheridan cu acest mod de viaţă fără îndoială oferă o inspiraţie nesfârşită pentru spectacolul său despre Duttons, o familie de fermieri care administrează cea mai mare fermă din SUA. Actorul-scenarist dovedeşte că poţi transforma viaţa de zi cu zi pe care o duci în recunoaştere critică, în armate de fani şi în venituri de sute de milioane de dolari.

Yellowstone a fost ignorat la premiile Golden Globe din momentul lansării sale din 2018, dar drama western modernă a fost finalmente nominalizată pentru o statuetă în ultimul an, iar Kevin Costner a şi câştigat premiul pentru „Cel mai bun actor într-o serie de dramă” pentru rolul său ca John Dutton, patriarhul familiei.Serialul a fost inclus în lista celor mai urmărite pe platformele de streaming. În acelaşi timp, în clasamentul transmisiunilor TV, Yellowstone a luat primul loc, învingând America’s Got Talent, iar 1923 a ajuns pe locul şapte.

Toate aceste realizări nu ar fi fost posibile fără parcursul atipic al scenaristului seriilor.

Sheridan s-a născut în Cranfills Gap, un orăşel situat la sud-vest de Dallas, cu o populaţie de sub 300 de locuitori, unde familia sa avea o fermă. După divorţul părinţilor săi, mama sa a vândut ferma şi s-a mutat în Wyoming, potrivit revistei Fort Worth Magazine. Şi-a petrecut verile şi weekend-urile călărind caii. În anii ‘90, Sheridan a studiat teatrul la Texas State University, deşi se spune că şi-a dorit să devină şeriful oraşului său natal, dar a renunţat şi s-a mutat în Austin.
Acolo tundea peluze şi vopsea case pentru bani, când a fost descoperit de o agenţie de talent din Chicago, în timp ce căuta un loc de muncă într-un mall. Aceştia i-au cumparat un bilet de avion, dar el l-a vândut şi a folosit banii pentru a conduce camionul său până în Chicago, deoarece nu-i plăcea să zboare, potrivit Austin American-Statesman.

Cariera lui ca actor l-a dus la New York şi apoi la Los Angeles, unde a continuat să aibă dificultăţi financiare. În acea perioadă, nu câştiga mulţi bani, aşa că a locuit într-un camion şi a închiriat un cort pe o rezervaţie unde locuiau prietenii lui, la nord de LA. „Am fost foarte sărac, dar am ales să nu renunţ şi să nu mă întorc acasă”, a spus Sheridan. Este o schimbare radicală faţă de acum, când generează mai mult de 1 miliard de dolari în show-uri TV, potrivit Australian Financial Review.

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău