Cum va afecta crahul de pe cripto piaţa de acţiuni

14 Iun. 2022, 08:06
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
14 Iun. 2022, 08:06 // Actual //  Lupu Eduard

Cu bitcoin la minimul ultimilor doi ani, cu zeci de miliarde de dolari evaporaţi zilnic şi cu o inflaţie record pentru ultimii 40 de ani, cei cu sânge rece care au criptomonede în portofoliu au mai primit luni o lovitură care a trimis unde de şoc inclusiv pe piaţa de capital: Celsius Network, unul dintre cei mai mari jucători din industrie, a suspendat retragerile, schimburile şi transferurile, din cauza „condiţiilor extreme de pe piaţă“.

Decizia Celsius s-a reflectat imediat pe principalele criptomonede, ca de exemplu bitcoin – perla industriei cripto, care scădea luni cu 10% şi se tranzacţiona după-amiază la 24.000 de dolari pe unitate, ceea ce extinde declinul de la începutul anului 2022 la 50%. Etherum se tranzacţiona la 1.220 de dolari, minus 68% de la începutul acestui an. Ieri şi Binance, cea mai mare platformă de exchange cripto la nivel mondial, a anunţat că opreşte temporar retragerile de bitcoin, dar că activele investitorilor sunt „în siguranţă“.

„Au devenit ciudate astfel de momente pentru că mulţi dintre noi experimentăm sentimente contra­dictorii: avem portofolii achiziţionate la preţuri bune şi acum profitabilitatea lor scade destul de mult, în acelaşi timp putem acumula proiecte bune la «ofertă» – fie proiecte bune pe care le-am ratat la momentul oportun, fie proiecte consacrate unde putem beneficia de reduceri“, spune Marius Morra, CEO şi cofondator al Tokero – un exchange local care anul trecut înregistra peste 20.000 de utilizatori, conform ultimelor date oferite de reprezentanţi.

Realitatea Live

08 Dec. 2022, 16:18
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  Dumitrita Culiuc
08 Dec. 2022, 16:18 // Bani și Afaceri //  Dumitrita Culiuc

O transmisiune include PATRU componente principale și peste 20 de platforme de difuzare concomitent.

  1. Difuzarea evenimentului pe rlive.md și în mod automat pe realitatea.md, bani.md, rupor.md (ru), moldovalive.md (eng); Transmisiunile sunt păstrate în arhiva rlive.md și pot fi accesate sau descărcate oricând, fără limitări de acces tehnic sau de abonament.
  2. Transmisiunile sunt difuzate în direct pe pagina de Facebook sau Youtube ale beneficiarului și pe rețelele sociale ale platformelor grupului Realitatea – realitatea.md, rlive.md, bani.md, rupor.md, moldovalive.md.
  3. Difuzarea evenimentului pe RLIVE TV (2 difuzări minim); RLIVE TV este distribuit de toate rețelele de cablu și IPTV, ceea ce asigură o acoperire de peste 80% din țară. De asemenea, RLIVE TV este distribuit online pe site-urile de știri diez.md, deschide.md, ziarulnational.md, nordnews.md, zugo.md, paranteze.md, moldova.org, newsmaker.md, economica.net (România) și realitatea.md, rlive.md, bani.md, rupor.md, moldovalive.md.
  4. Publicarea de comunicate sau știri din evenimente; Fiecare transmisiune live va fi susținută de publicarea comunicatului sau a unei știri din eveniment pe realitatea.md sau la solicitare, suplimentar, pe – bani.md (română), rupor.md (rusă), moldovalive.md (engleză). Știrile sau comunicatele, în mod automat sunt difuzate și pe rețelele sociale ale realitatea.md.

Pentru mai multă diversitate și comoditate, urmărește-ne pe TELEGRAM!

Suplimentar, la solicitare, se poate realiza Ora de LIVE cu Traian; Reportaj de la eveniment cu plasare pe realitatea.md, bani.md, rupor.md (ru), moldovalive.md (eng) și RLIVE TV; Feedback de la participanți (înregistrare video + editare video); sau orice Servicii de comunicare – comunicate, SMM, Infografii, Videografii, Animație 2D, etc.

Pentru mai multe detalii, contactați-ne pe publicitate@realitatea.md

P.

 

 

 

 

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău