Economiile – pe sfârșite, iar cheltuielile – tot mai mari? Un credit te poate ajuta să faci față impasului financiar

14 Sept. 2021, 15:10
 // Categoria: Bănci şi Finanţe // Autor:  MD Bani
14 Sept. 2021, 15:10 // Bănci şi Finanţe //  MD Bani

Un împrumut de bani pe termen scurt te poate ajuta pe tine și familia ta să treci printr-o perioadă financiară dificilă, fără a-ți sacrifica calitatea vieții și cea a celor dragi. Multe persoane apelează la serviciile de creditare pentru a ține sub control o perioadă mai dificilă din punct de vedere economic.

Nimeni nu este imun la situații financiare, dar cu serviciul credit rapid de la FORZA Credit, poți obține suportul financiar de care ai mare nevoie într-un moment de impas.

În acest articol îți vom explica tot ce trebuie să știi despre obținerea unui credit, despre avantajele de a împrumuta bani rapid și despre condițiile de returnare a sumei de care ai nevoie.

Împrumut urgent. De unde îl poți obține?

Atunci când ai nevoie de un împrumut urgent, primul lucru pe care trebuie să îl faci este să îți păstrezi calmul. Probabil știi deja că stările de agitație ne pot determina să luăm cele mai proaste decizii, așa că nu acționa instinctiv, ci rezervă-ți câteva minute pentru a te gândi concret la ce anume ai de făcut și ia o decizie corectă. Un împrumut de la rude sau de la o casă de amanet, poate avea consecințe nu tocmai plăcute, poți pierde o frumoasă relație de rudenie, iar în cazul casei de amanet, poți rămâne fără bijuteriile obținute ca moștenire.

FORZA îți oferă posibilitatea de a beneficia de credit în Chișinău cu suma de până la 10.000 de lei, cu dobânzi transparente. Solicitarea de credit va fi aprobată în maxim 15 minute, după semnarea contractului primești banii în numerar imediat în oficiile noastre FORZA (fără comision), în decurs de 10 minute la terminalele de plata RunPay Mini, partenerii noștri Poșta Moldovei sau VictoriaBank. Dacă preferi să primești banii pe contul tău bancar, transferul poate dura până la câteva ore.

Credit rapid online

Validarea unui dosar, în cazul în care alegi să ceri un împrumut de la bancă, poate dura câteva zile lucrătoare, iar întârzierea unui răspuns te poate pune în dificultate. Cere un împrumut de la noi și îți poți lua banii imediat după semnarea contractului .

Condițiile acordării unui credit online sunt minime și presupun ca tu să ai:

 • Vârsta 18-70 ani;
 • Sursă de venit stabil;
 • Buletin de identitate valabil;
 • Responsabilitate financiară.

Pentru un credit urgent, oferit de FORZA Credit, nu ai nevoie de garanții și nici de alte persoane care să garanteze pentru tine cu veniturile lor. Asta te scapă de stresul că ai putea pierde bunul gajat, dar îți garantează și confidențialitatea, pentru că nu mai ești silit să le spui altora că stai prost cu banii și ai nevoie de un credit.

Aceste servicii financiare nebancare fac parte din categoria împrumuturilor de nevoi personale, așa că poți folosi banii în orice scop. Ele sunt configurabile și se adaptează nevoilor tale, nu vei fi nevoit să plătești dobândă pentru o perioadă mai mare decât ai nevoie de fapt. Prin adaptabilitatea lor, aceste produse sunt un instrument care răspunde provocărilor de azi și vitezei cu care se schimbă lumea în care trăim.

Solicită un împrumut de la FORZA Credit și bucură-te de bani atunci când ai cea mai mare nevoie de ei!

P.

Realitatea Live

03 Mart. 2024, 10:00
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
03 Mart. 2024, 10:00 // Actual //  Lupu Eduard

Potrivit datelor Biroului Național de Statistică piața muncii în Republica Moldova este diversă or, există domenii unde numărul femeilor este cel mai mare. 10 sectoare în care femeile reprezintă o majoritate covârșitoare a angajaților:

 1. Producția de îmbrăcăminte – 89%: Industria confecțiilor este un domeniu în care femeile sunt bine reprezentate, contribuind semnificativ la procesul de producție.
 2. Asistență socială – 86%: Sectorul asistenței sociale oferă un cadru propice pentru angajarea femeilor dornice să sprijine și să ajute comunitatea.

3.  Asistență medicală – 84%: Sănătatea este un domeniu vital și femeile sunt implicate în mod activ în furnizarea îngrijirilor medicale esențiale.

 1. Poștă și livrare – 79%: Industria poștei și a serviciilor de livrare reprezintă un alt domeniu în care femeile dețin o pondere semnificativă în ceea ce privește forța de muncă.
 2. Biblioteci, arhive, muzee – 79%: Cultura și educația sunt domenii în care femeile se remarcă prin contribuțiile lor în conservarea și promovarea patrimoniului cultural.
 3. Educație – 77%: Femeile sunt larg reprezentate în sistemul de învățământ, ocupând diverse poziții, de la profesori la personal administrativ.
 4. Prelucrare piele – 77%: Industria prelucrării pielii oferă oportunități de angajare pentru femeile care sunt pricepute în arta lucrului manual.
 5. Activități juridice și contabile – 74%: Sectorul juridic și cel contabil sunt domenii în care femeile aduc expertiză și profesionalism.
 6. Turism – 72%**: Industria turismului oferă numeroase oportunități de angajare pentru femeile interesate de servicii în domeniul ospitalității și turismului.
 7. Sectorul financiar – 71%: Femeile sunt bine reprezentate în sectorul financiar, ocupând poziții de la contabili și auditori la manageri de investiții.

Pe de altă parte, există și sectoare în care prezența femeilor este mai scăzută. Iată cele mai puțin reprezentate 10 industrii:

 1. Producție de petrol și gaze – 6%
 2. Construcții – 13%
 3. Investigații și securitate – 13%
 4. Silvicultură – 15%
 5. Reparația și întreținerea mașinilor și echipamentelor – 16%
 6. Transport terestru – 18%
 7. Comerț cu transport – 18%
 8. Structuri metalice – 18%
 9. Colectarea și tratarea deșeurilor – 21%

10.Transport pe apă – 22%

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău