Economiile – pe sfârșite, iar cheltuielile – tot mai mari? Un credit te poate ajuta să faci față impasilului financiar

14 Sept. 2021, 15:10
 // Categoria: Bănci şi Finanţe // Autor:  Dumitrita Culiuc
14 Sept. 2021, 15:10 // Bănci şi Finanţe //  Dumitrita Culiuc

Un împrumut de bani pe termen scurt te poate ajuta pe tine și familia ta să treci printr-o perioadă financiară dificilă, fără a-ți sacrifica calitatea vieții și cea a celor dragi. Multe persoane apelează la serviciile de creditare pentru a ține sub control o perioadă mai dificilă din punct de vedere economic.

Nimeni nu este imun la situații financiare, dar cu serviciul credit rapid de la FORZA Credit, poți obține suportul financiar de care ai mare nevoie într-un moment de impas.

În acest articol îți vom explica tot ce trebuie să știi despre obținerea unui credit, despre avantajele de a împrumuta bani rapid și despre condițiile de returnare a sumei de care ai nevoie.

Împrumut urgent. De unde îl poți obține?

Atunci când ai nevoie de un împrumut urgent, primul lucru pe care trebuie să îl faci este să îți păstrezi calmul. Probabil știi deja că stările de agitație ne pot determina să luăm cele mai proaste decizii, așa că nu acționa instinctiv, ci rezervă-ți câteva minute pentru a te gândi concret la ce anume ai de făcut și ia o decizie corectă. Un împrumut de la rude sau de la o casă de amanet, poate avea consecințe nu tocmai plăcute, poți pierde o frumoasă relație de rudenie, iar în cazul casei de amanet, poți rămâne fără bijuteriile obținute ca moștenire.

FORZA îți oferă posibilitatea de a beneficia de credit în Chișinău cu suma de până la 10.000 de lei, cu dobânzi transparente. Solicitarea de credit va fi aprobată în maxim 15 minute, după semnarea contractului primești banii în numerar imediat în oficiile noastre FORZA (fără comision), în decurs de 10 minute la terminalele de plata RunPay Mini, partenerii noștri Poșta Moldovei sau VictoriaBank. Dacă preferi să primești banii pe contul tău bancar, transferul poate dura până la câteva ore.

Credit rapid online

Validarea unui dosar, în cazul în care alegi să ceri un împrumut de la bancă, poate dura câteva zile lucrătoare, iar întârzierea unui răspuns te poate pune în dificultate. Cere un împrumut de la noi și îți poți lua banii imediat după semnarea contractului .

Condițiile acordării unui credit online sunt minime și presupun ca tu să ai:

  • Vârsta 18-70 ani;
  • Sursă de venit stabil;
  • Buletin de identitate valabil;
  • Responsabilitate financiară.

Pentru un credit urgent, oferit de FORZA Credit, nu ai nevoie de garanții și nici de alte persoane care să garanteze pentru tine cu veniturile lor. Asta te scapă de stresul că ai putea pierde bunul gajat, dar îți garantează și confidențialitatea, pentru că nu mai ești silit să le spui altora că stai prost cu banii și ai nevoie de un credit.

Aceste servicii financiare nebancare fac parte din categoria împrumuturilor de nevoi personale, așa că poți folosi banii în orice scop. Ele sunt configurabile și se adaptează nevoilor tale, nu vei fi nevoit să plătești dobândă pentru o perioadă mai mare decât ai nevoie de fapt. Prin adaptabilitatea lor, aceste produse sunt un instrument care răspunde provocărilor de azi și vitezei cu care se schimbă lumea în care trăim.

Solicită un împrumut de la FORZA Credit și bucură-te de bani atunci când ai cea mai mare nevoie de ei!

P.

Realitatea Live

16 Sept. 2021, 19:51
 // Categoria: Actual // Autor:  Dumitrita Culiuc
16 Sept. 2021, 19:51 // Actual //  Dumitrita Culiuc

Centrul Național Anticorupție (CNA)  informează că mai multe proiecte recente de legi și de hotărâri de guvern au fost supuse expertizei anticorupție. Printre cele mai importante acte normative din această săptămână se regăsesc proiectele de lege privind modificarea Legii drumurilor, Legii cu privire la activitatea farmaceutică, Legii privind achizițiile publice, dar și Codului Vamal al Republicii Moldova. Astfel, în rapoartele de expertiză, elaborate de CNA, au fost identificate deficiențe și înaintate recomandări pentru înlăturarea efectelor acestora.

Potrivit experților, proiectul de lege privind modificarea Legii drumurilor, care are drept scop crearea infrastructurii destinate bicicliștilor și pietonilor, conține riscuri de implementare în practică a normelor proiectului. Acestea pot genera costuri suplimentare pentru bugetele publice raionale și municipale, chiar dacă potrivit proiectului, lucrările de amenajare a pistelor ar urma să fie încorporate în lucrările de reabilitare a drumurilor de interes raional sau municipal. Pentru a evita aceste cheltuieli adiționale, CNA recomandă să se acorde o mai mare atenție elaborării actelor normative de punere în aplicare a legii.

De asemenea, mai multe riscuri au fost identificate și în Proiectul de lege privind modificarea Legii cu privire la activitatea farmaceutică. În raportul CNA se menționează că acesta ar putea crea condiții favorabile pentru importul medicamentelor false sau contrafăcute, fapt ce ar prejudicia ulterior sănătatea cetățenilor.

Prin Proiectul de lege privind modificarea Codului Vamal al Republicii Moldova, supus recent expertizei anticorupție a CNA, se propune înlăturarea interdicției la importul pieselor uzate pentru autovehicule.

Potrivit raportului de expertiză, problema identificată în proiectul de lege se referă la faptul că înlăturarea interdicției respective este necondiționată. Proiectul nu stabilește exigențe la import. Astfel, acest lucru ar permite importul oricăror părţi şi accesorii: originale sau nu; reutilizabile sau nu; însoțite sau nu de acte de proveniență sau ce confirmă calitatea etc.

CNA menționează că, expertiza anticorupție este procesul de identificare a riscurilor de corupție care pot apărea la promovarea proiectelor de acte legislative și normative de către entitățile publice, a factorilor care le generează și elaborarea recomandărilor pentru înlăturarea efectelor acestora.

Amintim că CNA face expertiză anticorupție începând cu anul 2006.

 
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală