Economiile – pe sfârșite, iar cheltuielile – tot mai mari? Un credit te poate ajuta să faci față impasului financiar

14 Sept. 2021, 15:10
 // Categoria: Bănci şi Finanţe // Autor:  Dumitrita Culiuc
14 Sept. 2021, 15:10 // Bănci şi Finanţe //  Dumitrita Culiuc

Un împrumut de bani pe termen scurt te poate ajuta pe tine și familia ta să treci printr-o perioadă financiară dificilă, fără a-ți sacrifica calitatea vieții și cea a celor dragi. Multe persoane apelează la serviciile de creditare pentru a ține sub control o perioadă mai dificilă din punct de vedere economic.

Nimeni nu este imun la situații financiare, dar cu serviciul credit rapid de la FORZA Credit, poți obține suportul financiar de care ai mare nevoie într-un moment de impas.

În acest articol îți vom explica tot ce trebuie să știi despre obținerea unui credit, despre avantajele de a împrumuta bani rapid și despre condițiile de returnare a sumei de care ai nevoie.

Împrumut urgent. De unde îl poți obține?

Atunci când ai nevoie de un împrumut urgent, primul lucru pe care trebuie să îl faci este să îți păstrezi calmul. Probabil știi deja că stările de agitație ne pot determina să luăm cele mai proaste decizii, așa că nu acționa instinctiv, ci rezervă-ți câteva minute pentru a te gândi concret la ce anume ai de făcut și ia o decizie corectă. Un împrumut de la rude sau de la o casă de amanet, poate avea consecințe nu tocmai plăcute, poți pierde o frumoasă relație de rudenie, iar în cazul casei de amanet, poți rămâne fără bijuteriile obținute ca moștenire.

FORZA îți oferă posibilitatea de a beneficia de credit în Chișinău cu suma de până la 10.000 de lei, cu dobânzi transparente. Solicitarea de credit va fi aprobată în maxim 15 minute, după semnarea contractului primești banii în numerar imediat în oficiile noastre FORZA (fără comision), în decurs de 10 minute la terminalele de plata RunPay Mini, partenerii noștri Poșta Moldovei sau VictoriaBank. Dacă preferi să primești banii pe contul tău bancar, transferul poate dura până la câteva ore.

Credit rapid online

Validarea unui dosar, în cazul în care alegi să ceri un împrumut de la bancă, poate dura câteva zile lucrătoare, iar întârzierea unui răspuns te poate pune în dificultate. Cere un împrumut de la noi și îți poți lua banii imediat după semnarea contractului .

Condițiile acordării unui credit online sunt minime și presupun ca tu să ai:

  • Vârsta 18-70 ani;
  • Sursă de venit stabil;
  • Buletin de identitate valabil;
  • Responsabilitate financiară.

Pentru un credit urgent, oferit de FORZA Credit, nu ai nevoie de garanții și nici de alte persoane care să garanteze pentru tine cu veniturile lor. Asta te scapă de stresul că ai putea pierde bunul gajat, dar îți garantează și confidențialitatea, pentru că nu mai ești silit să le spui altora că stai prost cu banii și ai nevoie de un credit.

Aceste servicii financiare nebancare fac parte din categoria împrumuturilor de nevoi personale, așa că poți folosi banii în orice scop. Ele sunt configurabile și se adaptează nevoilor tale, nu vei fi nevoit să plătești dobândă pentru o perioadă mai mare decât ai nevoie de fapt. Prin adaptabilitatea lor, aceste produse sunt un instrument care răspunde provocărilor de azi și vitezei cu care se schimbă lumea în care trăim.

Solicită un împrumut de la FORZA Credit și bucură-te de bani atunci când ai cea mai mare nevoie de ei!

P.

Realitatea Live

01 Apr. 2023, 07:16
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
01 Apr. 2023, 07:16 // Actual //  Lupu Eduard

În prezent relațiile dintre Statele Unite și Rusia sunt la cel mai scăzut nivel de după sfârșitul Războiului Rece.

Dar de-a lungul secolelor, legăturile au fost mai strânse, dovadă că acum 156 de ani, Rusia a vândut Americii cu suma de 7,2 milioane de dolari, Alaska, tranzacție care este considerată de experți cea mai mare greșeală din istorie a Moscovei.

Pe 30 martie 1867. Statele Unite și Rusia au ajuns la un acord privind achiziționarea teritoriului de nord al Alaskăi, care cuprindea aproape 600.000 de mile pătrate, potrivit TVP World.

În 1866, guvernul rus a analizat oferta Statelor Unite de a cumpăra pământul din Alaska. William H. Seward, secretarul de stat al SUA, a mediat acordul în numele Washingtonului, în timp ce ministrul rus Edouard de Stoeckl a condus negocierile în numele Moscovei.

Cele două națiuni au ajuns la un acord la 30 martie 1867, prin care Statele Unite trebuia să plătească Rusiei suma de 7,2 milioane de dolari pentru Alaska.

Tranzacția a fost intermediată de Edouard de Stoeckl, care a primit un cec de 7,2 milioane de dolari. Tratatul de cesiune, care a fost semnat de țarul Alexandru al II-lea și a încheiat oficial înțelegerea de cumpărare a Alaska din Rusia.

Președintele Statelor Unite de atunci Andrew Johnson a semnat tratatul pe 28 mai, iar Senatul american a validat acordul pe 9 aprilie, iar Alaska a fost transferată oficial la Statele Unite pe 18 octombrie 1867. Această achiziție a pus capăt prezenței Rusiei în America de Nord și a asigurat accesul SUA la marginea nordică a Pacificului.

Statele Unite au cumpărat aproape 600.000 de mile pătrate cu mai puțin de 2 cenți pe acru, deși mulți politicieni de la Washington s-au opus achiziției.

Abia după marea goană a aurului din Klondike, Alaska a fost văzută de toți americanii ca o adăugare demnă la teritoriul american. În plus, locația strategică a terenului achiziționat dădea drept SUA la revendicările teritoriale din Arctica.
Importanța strategică a Alaska a fost în cele din urmă recunoscută în cel de-Al Doilea Război Mondial. Alaska a devenit stat la 3 ianuarie 1959.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău