Facebook actualizează secțiunea Ajutor de la comunitate ca resursă principală. Refugiații pot găsi informații juridice

10 Mart. 2022, 09:21
 // Categoria: Actual // Autor:  Dumitrita Culiuc
10 Mart. 2022, 09:21 // Actual //  Dumitrita Culiuc

Facebook actualizează secțiunea Ajutor de la comunitate ca resursă principală pe Facebook, unde cetățenii ucraineni și alte persoane din regiune pot găsi informații veridice de la Înaltul Comisariat al Națiunilor Unite pentru Refugiați, Agenția ONU pentru Refugiați, Organizația Internațională pentru Migrație și societățile locale de Cruce Roșie.

Pagina include informații pentru refugiați precum: unde să caute ajutor medical, cum să rămână în siguranță și cum să obțină asistență – atât în Ucraina, cât și după ce au traversat frontiera țărilor vecine. De asemenea, oferă acces la linia telefonică a Serviciului de Stat pentru Situații de Urgenţă al Ucrainei pe WhatsApp, care ajută oamenii să aibă acces la informații esențiale, inclusiv cele legate de procedurile de răspuns în caz de urgență.

Facebook va afișa un link către Ajutor de la comunitate în partea de sus a feed-urilor de pe Facebook și Instagram ale ucrainenilor, precum și în topul rezultatelor căutărilor relevante de pe platformă. Această secțiune va fi pusă la dispoziția utilizatorilor din Ucraina, Polonia, România, Slovacia, Ungaria și Moldova și va fi disponibilă în limbile ucraineană, rusă sau engleză.

Strângere de fonduri pentru organizații nonprofit: Din 23 februarie, utilizatorii de Facebook și Instagram au strâns peste 30 de milioane de dolari pentru organizațiile nonprofit care sprijină ajutorul umanitar în Ucraina. Aceasta reprezintă un act de generozitate a peste 750.000 de donatori care au susținut peste 1.500 de organizații nonprofit. Donațiile vor ajuta la furnizarea de asistență medicală urgentă oamenilor din Ucraina și refugiaților din țările vecine.

Pentru mai multe informații accesați aici.

Realitatea Live

08 Dec. 2022, 16:18
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  Dumitrita Culiuc
08 Dec. 2022, 16:18 // Bani și Afaceri //  Dumitrita Culiuc

O transmisiune include PATRU componente principale și peste 20 de platforme de difuzare concomitent.

  1. Difuzarea evenimentului pe rlive.md și în mod automat pe realitatea.md, bani.md, rupor.md (ru), moldovalive.md (eng); Transmisiunile sunt păstrate în arhiva rlive.md și pot fi accesate sau descărcate oricând, fără limitări de acces tehnic sau de abonament.
  2. Transmisiunile sunt difuzate în direct pe pagina de Facebook sau Youtube ale beneficiarului și pe rețelele sociale ale platformelor grupului Realitatea – realitatea.md, rlive.md, bani.md, rupor.md, moldovalive.md.
  3. Difuzarea evenimentului pe RLIVE TV (2 difuzări minim); RLIVE TV este distribuit de toate rețelele de cablu și IPTV, ceea ce asigură o acoperire de peste 80% din țară. De asemenea, RLIVE TV este distribuit online pe site-urile de știri diez.md, deschide.md, ziarulnational.md, nordnews.md, zugo.md, paranteze.md, moldova.org, newsmaker.md, economica.net (România) și realitatea.md, rlive.md, bani.md, rupor.md, moldovalive.md.
  4. Publicarea de comunicate sau știri din evenimente; Fiecare transmisiune live va fi susținută de publicarea comunicatului sau a unei știri din eveniment pe realitatea.md sau la solicitare, suplimentar, pe – bani.md (română), rupor.md (rusă), moldovalive.md (engleză). Știrile sau comunicatele, în mod automat sunt difuzate și pe rețelele sociale ale realitatea.md.

Pentru mai multă diversitate și comoditate, urmărește-ne pe TELEGRAM!

Suplimentar, la solicitare, se poate realiza Ora de LIVE cu Traian; Reportaj de la eveniment cu plasare pe realitatea.md, bani.md, rupor.md (ru), moldovalive.md (eng) și RLIVE TV; Feedback de la participanți (înregistrare video + editare video); sau orice Servicii de comunicare – comunicate, SMM, Infografii, Videografii, Animație 2D, etc.

Pentru mai multe detalii, contactați-ne pe publicitate@realitatea.md

P.

 

 

 

 

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău