Fii informat din prima sursă! Alegerile parlamentare sunt în DIRECT LA RLIVE TV – RLIVE.MD, REALITATEA.MD ȘI BANI.MD

14 Iun. 2021, 13:46
 // Categoria: Actual // Autor:  Dumitrita Culiuc
14 Iun. 2021, 13:46 // Actual //  Dumitrita Culiuc

Campania electorală pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021 este în plină desfășurare, iar până la ora actuală, Comisia Electorală Centrală a înregistrat în cursă 17 formațiuni. Totodată, alte 7 partide și-au depus dosarele la CEC, fiind în așteptarea verdictului cu privire la înregistrarea în campanie.

De la bun început, Grupul de presă REALITATEA a transmis cu maximă transparență tot ceea ce a presupus blocajul politic și declanșarea alegerilor parlamentare prin decretul prezidențial. De asemenea, Realitatea.mdBani.mdRlive.md și R LIVE TV, cu regularitate au transmis în direct fiecare ședință a Comisiei Electorale Centrale, lansările formațiunilor în campanie și evenimentele ce țin de alegerile din 11 iulie 2021.

Tot în acest context, Grupul de presă REALITATEA a oferit și oferă vizibilitate și posibilitate tuturor concurenților electorali pentru a-și prezenta platformele și electorale și declarații în acest sens.

Astfel, atât pe parcursul campaniei electorale, cât și în ziua alegerilor, redacția R LIVE TV și RLIVE.MD va efectua transmisiuni în direct de la toate evenimentele. De menționat că, evenimentele vor fi transmise inclusiv pe rețele de socializare cu posibilitatea de a fi preluate fără abonament sau plăți suplimentare.


Pentru a ține pasul cu tot ceea ce se întâmplă, pe Realitatea.md am inclus categoria ALEGERI, iar pe BANI.MD găsiți toate informațiile cu privire la banii pe care-i cheltuie partidele.

Nu uita, Alegerile parlamentare sunt în DIRECT LA RLIVE.MD și R LIVE TVREALITATEA.MD și BANI.MD.

Realitatea Live

23 Iul. 2021, 17:53
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
23 Iul. 2021, 17:53 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

Rețeau de socializare Intagram este foarte populară, în special printre tineri. La sigur urmărești și vedete, care vorbesc o altă limbă decât cele pe care le cunoști tu. În acest sens, Instagram introduce o nouă schimbare care te va ajuta să înțelegi mai ușor mesajul transmis de persoanele pe care le urmărești.

La sigur, te ciocnești cu siatuații când storiesurile nu sunt în engleză sau într-una din limbile de circulație internațională. Din această cauză nu înțelegi mesajul unui artist sau al unei persoane importante de interes pentru tine. Până aum, ceea ce trebuia să faciera să ieș din aplicație și să încerci să traduci ”ce a vrut să spună autorul”.

Acum, acest lucru nu mai este necesar. Instagram a introdus o nouă funcție care va traduce orice text străin și pe care îl vei putea vedea în Stories. Această nouă caracteristică este lansată la nivel global, astfel că toți acești peste 1 miliard de abonați se pot bucura de noua funcție.

Când aplicația detectează că vizualizezi o poveste într-o altă limbă, îți va afișa mesajul ”Vedeți traducerea”, în partea din stânga sus a aplicației. Tot ceea ce va trebui să faci este să atingi bannerul respectiv pentru a vedea textul în limba maternă.

Funcția poate traduce textul în peste 90 de limbi deși, momentan, aceasta nu poate funcționa la fel și cu audio. Inevitabil, asta înseamnă că sunt șanse să existe povești pe care să nu le înțelegi, atunci când cel pe care îl urmărești transmite un mesaj pe cale verbală.

 

 
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală