(FOTO) Costă o AVERE! Top 5 cei mai urâți pantofi de firmă

06 Sept. 2021, 19:22
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
06 Sept. 2021, 19:22 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

Designerii au devenit cunoscuți pentru diverse articole vestimentare care nu au nepărat cel mai frumos aspect și care costă o avere. În luna iunie, Balenciaga și-a unit forțele cu brandul Crocs pentru a crea un fel de papuci, dar cu toc. Modelul nu a fost foarte apreciat de public, însă crocșii cu toc nu sunt singurul model urât lansat de marile case de modă. Iată o listă cu cei mai urâți pantofi creați de disigneri, care costă o avere.

Adidașii ala Crocs a lui Kanye West

Rapper-ul Kanye West este cunoscut pentru brandul său de încălțăminte Yeezy. Lansați anul trecut, adidașii seamână foarte mult cu papucii crocs.

Pantofii au primit păreri negative din partea publicului care au spus că sunt cei mai urâți pantofi pe care i-au văzut până acum, comparându-i cu niște sandale crocs topite la microunde. Prețul pentru o astfel de pereche poate ajunge și până la 500 dolari.

Papucii „perucă”

Papucii Gucci Princetown Horsebit lansați din toamna anului 2016 sunt fabricați din păr de capră vopsit din China. În cazul în care ai vrea să cumperi acești pantofi, ar trebui să alegi o pereche cu jumătate de număr mai mare, aceasta fiind recomandarea brandului de fashion. Atunci când au fost lansați, publicul a ironizat noua creație a casei de modă Gucci spunând că seamănă cu părul lui Donald Trump. Prețul papucilor este pe măsură: 1.800 dolari.

Cizmele copită

Maison Margiela, fostă Maison Martin Margiela, este o casă de modă de lux franceză cu sediul central la Paris și fondată în 1988 de designerul belgian Martin Margiela. Casa produce atât colecții artizanale haute couture, cât și colecții purtabile.

Cizmele tabi au fost inspirate din tabi-urile japozene, șosete purtate cu sandale. Publicul nu a fost prea încântat de lansarea acestor pantofi, spunând că seamână cu picioare de porc, de capră sau picioare ale unei cămie. Deși aspectul lor nu este unul atractiv și probabil și incomod, cizmele costă nu mai puțin de 720 euro.

Sandale cu „suspensie”

Christopher John Kane este un designer de modă scoțian cu sediul la Londra. Pantofii au fost lansați în colecția toamnă/iarnă 2018 la London Fashion Week. Designerul a colaborat cu marca de pantofi ortopedici Z-Coil din piele, cu cristale. Acești pantofi urâți se diferențiază de alții prin faptul că au fost produși pentru a reduce disconfortul atunci când mergi pe tocuri. Prețul pantofilor este de 895 dolari.

Saboții cu fân

Brandul de modă La Double J a creat saboții negri Jean, în colaborare cu designerul italian de încălțăminte Fabrizio Viti.

Saboții sunt fabricați în Italia din pânză geometrică cu imprimeu Lucky Charm – un model conceput pentru casa de modă în 2019 – și așezate pe o talpă de lemn neagră și groasă care dau o atmosferă din anii 1970. Prețul pentru o astfel de pereche ajunge la 500 euro.

 

Realitatea Live

25 Sept. 2021, 11:44
 // Categoria: Slider // Autor:  Dumitrita Culiuc
25 Sept. 2021, 11:44 // Slider //  Dumitrita Culiuc

La început de noiembrie, trenul Chișinău-București își va relua circulația, după o pauză de 20 de luni. Cursa a fost sistată în martie 2020, din cauza pandemiei COVID-19.

Directorul Căii Ferate din Moldova, Oleg Tofilat, a precizat pentru IPN că, inițial, vor fi două curse pe săptămână, marți și vineri, iar mai târziu, în funcție de numărul de pasageri, numărul curselor ar putea fi suplimentat. Durata călătoriei cu trenul Chișinău-București este în jur de 13 ore.

Oleg Tofilat a spus că relansarea cursei Chișinău-București depinde de mai multe aspecte.

„E nevoie ca CFR (Compania „Căile Ferate Române” – n.red.)  să ne confirme disponibilitatea rețelei. Trebuie să reușim, totuși, cu reparația vagoanelor în termen. Poate să se întâmple ca unele componente n-o să vină la timp”, a specificat directorul CFM.

Oleg Tofilat a adăugat că, tot de la începutul lunii noiembrie, este preconizată și relansarea curselor spre Iași și Odesa, pe trenuri modernizate.

 
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală