FOTO//Jeff Bezos și iubita sa, Lauren Sánchez, își cumpără de 78 de milioane de dolari intimitate în Hawaii

04 Nov. 2021, 04:37
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
04 Nov. 2021, 04:37 // Actual //  Lupu Eduard

Maui? Mais oui: fondatorul Amazon a cumpărat, cu 78 de milioane de dolari, o proprietate de 56.000 de metri pătrați în Maui, a doua insulă ca mărime a arhipelagului Hawaii.

Jeff Bezos și iubita sa, prezentatoarea TV Lauren Sánchez, au achiziționat cu 78 de milioane de dolari o proprietate de 14 acri (peste 56.000 de metri pătrați) pe insula Maui din Hawaii, scrie Pacific Business News, care dezvăluie că fondatorul Amazon ar fi cumpărat de fapt compania care deține terenul. În orice caz, dacă suma plătită de Bezos este cea vehiculată, atunci este un record pentru piața imobiliară din Maui.

Dacă Bezos își dorea intimitate, atunci are din belșug: noua sa proprietate, denumită La Perouse Bay, are în vecinătate un parc național și câmpii brăzdate de lavă. Reședința se află la aproape 15 kilometri sud de Kihei, al doilea oraș important de pe Maui, și în extremitatea opusă față de Kahului, cea mai mare așezare de pe insulă.

La Perouse Bay este unică întrucât conține șapte parcele învecinate, fapt care îi permite lui Bezos să se bucure de propria plajă cu nisip alb. Fostul proprietar este americanul Doug Schatz, care a făcut avere în Colorado din afaceri cu energie. Schatz a cumpărat La Perouse în 1998, pentru 4,2 milioane de dolari, și, în decursul timpului, a investit sume mari în amenajare.

Vila principală are o suprafață utilă de 420 de metri pătrați. Pe lângă ea mai există o casă de oaspeți de 140 metri pătrați și câteva anexe. Toate clădirile de pe proprietate au un singur nivel. O piscină perfect circulară, de 65 de metri pătrați și o terasă cu bucătărie exterioară sunt o invitație la relaxare în grădina bogată în plante exotice și străjuită de numeroși palmieri uriași.

Potrivit tabloidelor, Jeff Bezos și Lauren Sánchez sunt împreună din vara lui 2018. Câțiva membri ai echipei executive de la Amazon au remarcat atunci că Bezos devenise subit interesat de elicoptere, un mijloc de transport pe care pînă nu demult îl detesta, dar pe care, mai nou, îl folosea frecvent. Lauren Sánchez are brevet de pilot de și este fondatoarea companiei Black Ops Aviaiton, care asigură transport rapid cu elicoptere private.

Pe 9 ianuarie 2019, la câteva ore după anunțul divorțului de MacKenzie pe Twitter, Bezos a prezentat-o lumii pe noua sa iubită, Lauren Sánchez.

Ca și Bezos, aceasta tocmai inițiase divorțul de Patrick Whitesell, agent al vedetelor de la Hollywood, cu care era căsătorită din 2005 și cu care are doi copii. Sánchez mai are un băiat de 20 de ani din relația cu fotbalistul Tony Gonzalez.  La rândul său, Bezos a fost căsătorit 25 de ani cu MacKenzie, cu care are patru copii.

În vârstă de 51 de ani, Lauren Sánchez are o carieră interesantă ca actriță: în toate filmele sau producțiile de televiziune în care a apărut joacă rol de reporter sau de prezentator TV. Este postura în care o regăsim în Fight Club, The Day After Tomorrow, We Bought A Zoo sau Ted 2, dar și în serialul Days of Our Lives.

 

 

Realitatea Live

02 Oct. 2023, 07:38
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
02 Oct. 2023, 07:38 // Actual //  Lupu Eduard

Preşedintele turc Recepp Tayyip Erdogan reproşează duminică, 1 octombrie, faptul că Turcia şi-a ”respectat toate promisiunile”, spre deosebire de Uniunea Europeană, iar ”dacă UE intenţionează să pună capăt procesului aderării (Turciei), care există doar pe hârtie, n-are decât”.

”Turcia nu mai aşteaptă nimic de la Uniunea Europeană, care ne face să aşteptăm la poarta sa de peste 40 de ani”, a tunat şeful statului turc.

”Noi ne-am respectat toate promisiunile pe care le-am făcut UE, însă ei n-au respectat aproape niciuna de-a lor”, a denunţat Erdogan în sesiunea inaugurală a Parlamentului.

El a subliniat că ”nu va tolera nicio cerinţă nouă sau condiţii în procesul de aderare” a Turciei.

”Dacă nu dau înapoi în anumite nedreptăţi, ca impunerea de vize, pe care o folosesc ca pe o sancţiune latentă, dacă nu-şi corectează toate greşelile (…), atunci ei vor pierde integral dreptul de a-şi exprima aşteptări politice, economice sau militare din partea noastră”, a ameninţat el.

”Dacă UE intenţionează să pună capăt procesului aderării (Turciei), care există doar pe hârtie, va fi decizia lor”, a tunat el.

Puciul din 2016

Furia preşedintelui turc provine de la ultima hotărâre a Curţii Europene a Drepturilor Omului (CEDO), care a criticat săptămâna aceasta Turcia, căreia-i reproşează că a condamnat un bărbat din cauza apartenenţei la o organizaţie teroristă armată bazându-se pe simpla utilizare a aplicaţiei de mesagerie criptată ByLock.

ByLock este considerată de către Ankara un instrument de comunicare privilegiat al celor care se fac vinovaţi de puciul eşuat din 2016, soldat cu 250 de morţi, urmat de arestări masive şi epurări fără precedent în istoria modernă a Turciei.

Guvernul turc a atribuit puciul uşuat organizaţiei Fetö – acroninul folosit de Ankara pentru a desemna mişcarea predicatorului Fethullah Gülen, un fost aliat al lui Erdogan.

”Hotărârea CEDO este ultima picătură care umple paharul”, a denunţat Recepp Tayyip Erdogan.

”Membrii organizaţiei teroriste şi suţinătorii lor care sunt încurajaţi de această hotărâre nu trebuie să-şi facă speranţe zadarnice. Această hotărâre nu aduce nici alinare membrilor sceleraţi ai Fetö”, a subliniat el.
”Turcia nu va face niciun pas înapoi în lupta sa împotriva acestei bande de trădători. Ea nu va permite nicio întoarcere în trecut”, a subliniat Erdogan.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău