(FOTO) La doar 18 ani a devenit cel mai tânăr miliardar din lume. Cine este și cum i-a reușit

08 Apr. 2021, 16:16
 // Categoria: Uncategorized // Autor:  Dumitrita Culiuc
08 Apr. 2021, 16:16 // Uncategorized //  Dumitrita Culiuc

Cel mai tânăr miliardar din lume este Kevin David Lehmann, care are vârsta de 18 ani și este originar din Germania. Averea lui este de 3,3 miliarde de dolari, datorită căreia a ajuns în lista milirdarilor publicată de Forbes, pe data de 6 aprilie. El ocupă poziția 925 în acest top.

Kevin David Lehmann deține 50% din principalul lanț de farmacii din Germania, dm (drogerie markt), care aduce venituri anuale de peste 12 miliarde de dolari. Lehmann a moștenit de la tatăl său, Guenther Lehmann.

Potrivit Forbes, Compania a început în 1973 când Goetz Werner și-a deschis primul magazin în Karlsruhe, Germania. Astăzi, dm are aproximativ 3.700 de locații.
În 1974, tatăl lui Kevin David Lehmann, Guenther, care conducea apoi lanțul alimentar Pfannkuch al familiei sale, a investit în dm. Guenther a transferat proprietatea acțiunii sale de 50% dm către Kevin David în 2017. Nici Kevin David, nici tatăl său nu au fost implicați operațional în DM. Se știe puțin despre ele.

Al doilea cel mai tânăr miliardar al lumii este Wang Zelong din China, are 24 de ani și o avere de 1,5 miliarde de dolari.

 

Pe locul 3 și 4 se află surorile norvegiene Alexandra și Katharina Andresen, care au 24 și 25 de ani, ambele cu o avere de câte 1,4 miliarde de dolari.

Realitatea Live

26 Iul. 2021, 17:53
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  Dumitrita Culiuc
26 Iul. 2021, 17:53 // Bani și Afaceri //  Dumitrita Culiuc

Directorul executiv al Philip Morris International, producătorul ţigărilor Marlboro în afara Statelor Unite, a declarat că firma pe care o conduce nu va mai vinde ţigări în Marea Britanie în aproximativ 10 zece ani, scrie burkinafaso.kivazen.com.

CEO-ul companiei, Jacek Olczak, a declarat că marca emblematică a țigării Marlboro a companiei va fi scoasă de pe rafturi în Marea Britanie în următorul deceniu. De asemenea, Olczak i-a cerut guvernului britanic să interzică ţigările în următorul deceniu, comparându-le cu maşinile pe benzină şi motorină, care vor fi interzise în Regatul Unit începând cu 2030.

Potrivit responsabililor, mişcarea face parte din eforturile companiei de a opri folosirea ţigăilor tradiţionale.

„Ne putem imagina o lume fără ţigări. Cu cât se va întâmpla mai repede acest lucru, cu atât va fi mai bine pentru toată lumea. Cu informaţii şi reglementări corecte, evenimentul ar putea avea loc în zece ani în anumite ţări. Iar problema ar putea fi rezolvată odată şi pentru totdeauna”, susţine Olczak.

Lupta împotriva țigărilor din ultimii ani a fost legată de problemele grave de sănătate cauzate de fumatul tutunului în întreaga lume.

Olczak a devenit CEO al companiei în luna mai și intenționează să conducă schimbarea „fără fum” a companiei. Potrivit acestuia, noua misiune a companiei este să găsească și să ofere „alternative mai puțin dăunătoare la țigări” pentru milioane de oameni care altfel ar fuma.

Philip Morris International operează separat de Philip Morris USA, care produce ţigările Marlboro în Statele Unite şi este o divizie a Altria Group. Compania s-a despărţit de Philip Morris USA în 2008 şi a anunţat recent o serie de planuri prin care se va transforma într-o companie anti-tutun, plănuind să cumpere grupul farmaceutic britanic Vectura, care face inhalatoare pentru astm. Achiziţia este estimată la 1 miliard de lire sterline.

Grupurile anti-fumat din Regatul Unit au criticat mişcarea, acuzând companiile de tutun că încearcă să dea impresia că se gândesc la sănătatea clienţilor, în timp ce vând alte produse pe bază de tutun, scrie The Guardian.

Fumatul ucide la nivel global peste 8 milioane de oameni în fiecare an. Din total, 1,2 milioane de persoane sunt nefumătoare, acestea murind din cauza expunerii constante la fumul de ţigară, conform Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii . Dintre cei 1,3 miliarde de consumatori de tutun la nivel mondial, 80% trăiesc în ţări cu venituri mici şi mijlocii.

 
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală