Găsește și automobile cu parcurs pe auto.maib.md. Alege-ți mașina, maib te finanțează

14 Dec. 2021, 13:37
 // Categoria:  // Autor:  Petru Cosoi
14 Dec. 2021, 13:37 //  //  Petru Cosoi

Pentru ca mașina la care visezi să devină a ta mult mai simplu și ușor, a fost creată platforma auto.maib.md. Acum, într-un singur loc și la un click distanță poți descoperi o multitudine de automobile noi, dar și peste 3500 de mașini cu parcurs.

Acum, nu mai e nevoie să pierzi timp pentru a căuta automobilul potrivit pe diferite site-uri de anunțuri, prin piețele sau parcările auto. Tot ce ai de făcut e să accesezi auto.maib.md, unde găsești o gamă largă de mașini noi sau rulate.

Automobilele rulate sunt comercializate de INTERAUTO, partenerul maib, cu o experiență de 18 ani în vânzări de automobile. Dacă vrei să devii proprietarul unui automobil fără să plătești toți banii o dată – maib te ajută să îți găsești finanțarea potrivită, oferindu-ți:

 1. creditul maib auto – până la 350 mii de lei, pe o perioadă de până la 5 ani, cu DAE de la 12% anual, acordare timp de o oră, fără avans, gaj, fidejusor sau asigurare CASCO;
 2. maib leasing – până la 2 mil. de lei, acordate în lei, euro sau dolari pe o perioadă de până la 5 ani, cu avans de la 20% și CASCO la tarife avantajoase.

Ai de parcurs doar 3 pași până la automobilul dorit:

 1. accesează catalogul online;
 2. alege-ți mașina și folosește calculatorul de rate pentru a calcula cât vei rambursa lunar, în funcție de suma avansului și perioada de creditare;
 3. selectează și solicită soluția de finanțare care ți se potrivește. De restul se ocupă maib!

Vrei mai multe mașini pe auto.maib.md, abonează-te la notificările despre adăugarea noilor automobile, conform preferințelor tale.

Iar dacă te grăbești cu achiziția în decembrie, banca îți oferă în cadrul unei promoții de zilei mari, organizată cu ocazia lansării platformei noi și a produsului maib auto:

 • un certificat de 2000 de lei pentru procurarea anvelopelor
 • un certificat de 300 de lei pentru deservire tehnică auto

Regulamentul promoției și condițiile de participare pot fi consultate aici.

Fii în continuă mișcare, descoperă drumuri noi ca să ajungi cât mai departe!

Maib – e simplu si ușor!

Tu alegi, credit sau leasing.md.

P.

Realitatea Live

08 Dec. 2022, 16:18
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  Dumitrita Culiuc
08 Dec. 2022, 16:18 // Bani și Afaceri //  Dumitrita Culiuc

O transmisiune include PATRU componente principale și peste 20 de platforme de difuzare concomitent.

 1. Difuzarea evenimentului pe rlive.md și în mod automat pe realitatea.md, bani.md, rupor.md (ru), moldovalive.md (eng); Transmisiunile sunt păstrate în arhiva rlive.md și pot fi accesate sau descărcate oricând, fără limitări de acces tehnic sau de abonament.
 2. Transmisiunile sunt difuzate în direct pe pagina de Facebook sau Youtube ale beneficiarului și pe rețelele sociale ale platformelor grupului Realitatea – realitatea.md, rlive.md, bani.md, rupor.md, moldovalive.md.
 3. Difuzarea evenimentului pe RLIVE TV (2 difuzări minim); RLIVE TV este distribuit de toate rețelele de cablu și IPTV, ceea ce asigură o acoperire de peste 80% din țară. De asemenea, RLIVE TV este distribuit online pe site-urile de știri diez.md, deschide.md, ziarulnational.md, nordnews.md, zugo.md, paranteze.md, moldova.org, newsmaker.md, economica.net (România) și realitatea.md, rlive.md, bani.md, rupor.md, moldovalive.md.
 4. Publicarea de comunicate sau știri din evenimente; Fiecare transmisiune live va fi susținută de publicarea comunicatului sau a unei știri din eveniment pe realitatea.md sau la solicitare, suplimentar, pe – bani.md (română), rupor.md (rusă), moldovalive.md (engleză). Știrile sau comunicatele, în mod automat sunt difuzate și pe rețelele sociale ale realitatea.md.

Pentru mai multă diversitate și comoditate, urmărește-ne pe TELEGRAM!

Suplimentar, la solicitare, se poate realiza Ora de LIVE cu Traian; Reportaj de la eveniment cu plasare pe realitatea.md, bani.md, rupor.md (ru), moldovalive.md (eng) și RLIVE TV; Feedback de la participanți (înregistrare video + editare video); sau orice Servicii de comunicare – comunicate, SMM, Infografii, Videografii, Animație 2D, etc.

Pentru mai multe detalii, contactați-ne pe publicitate@realitatea.md

P.

 

 

 

 

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău