Grupul auto care ar putea depăși Tesla, pe piața EV, până în 2025. „Piața decide deja acum cine va câștiga cursa”

17 Sept. 2021, 17:22
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  Dumitrita Culiuc
17 Sept. 2021, 17:22 // Bani și Afaceri //  Dumitrita Culiuc

Un grup auto european are toate șansele pentru a depăși Tesla pe piața globală a automobilelor electrice până în anul 2025, potrivit firmei LMC Automotive.

Volkswagen Group este singura entitate aflată în acest moment în situația de a putea contesta poziția de lider ocupată de producătorul auto american. Grupul european este masiv și are o mulțime de branduri sub umbrelă, inclusiv noua Cupra, care dorește să devină o marcă integral electrică până în 2030.

Herbert Diess, șeful Volkswagen, recunoaște faptul își dorește să ajungă primul pe piață. El crede, la fel ca LMC Automotive, că obiectivul poate fi atins până în 2025. Grupul va lansa 70 de modele de automobile electrice până în 2030.

Tesla are propriile avantaje

Nici Tesla nu se relaxează, însă, pe prima poziție. Compania urmează să înceapă în acest an producția la două noi fabrici, în Germania și Texas.

Mai mult, potrivit lui Todd Gordon, fondator al TradingAnalysis.com, rivalele companiei americane au un dezavantaj mare, greu de remediat. Mașinile produse de Tesla au parcurs milioane de kilometri deja și au colectat date esențiale, care au fost trimise la centrele de date ale companiei și analizate.

Astfel, marca americană are un mare avantaj esențial în fața competitorilor.

„Compania cu cele mai multe date va fi în final victorioasă. (…) Cred că piața decide deja acum cine va câștiga cursa”, a declarat Gordon.

Totodată, Tesla se pregătește să lanseze un model cu preț de doar 25.000 de dolari, care se va vinde, cu siguranță, foarte bine.

Realitatea Live

23 Oct. 2021, 20:41
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
23 Oct. 2021, 20:41 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

Utilizatorii aplicației de TikTok din întreaga lume se ocupă cu crearea de tendinţe. Unii dintre ei devin nume cunoscute şi-şi monetizează popularitatea câştigată pe platformă. Tânărul senegalez Khabane Lame, care realizează scurte videoclipuri fără cuvinte, a trecut de la a fi şomer la acumularea unei averi impresionante.

1. Addison Rae Easterling a acumulat 5 milioane de dolari

Addison era o simplă elevă înainte de a avea succes pe TikTok şi a deveni una dintre cele mai bine plătite „staruri” ale reţelei sociale. A început cu un parteneriat cu brandul de îmbrăcăminte FashionNova şi a continuat cu mărci de masă precum Reebok şi Daniel Wellington. Apoi a colaborat cu American Eagle înainte de a-şi lansa propria companie de cosmetice, Item Beauty. Succesul ei a culminat cu lansarea unui podcast numit „Mama Knows Best”, pe care îl găzduieşte împreună cu mama ei.

2. Charli D’Amelio a obţinut 4 milioane de dolari din activitatea pe TikTok

Una dintre primele vedete TikTok, Charli Grace D’Amelio a devenit prima TikTokeriţă care a trecut pragul de 50 de milioane, apoi de 100 de milioane de urmăritori. A avut o gamă largă de experienţe care i-au dus la o avere uimitoare la vârsta de numai 16 ani.

A apărut în emisiunea „Tonight Show” a lui Jimmy Fallon, a fost prezentă la săptămâna modei de la Paris reprezentând Prada, a apărut într-un spot publicitar pentru Super Bowl şi a primit oferte din partea mai multor companii de top, inclusiv EOS Cosmetics şi Morphe. De asemenea, a jucat într-un lungmetraj şi a anunţat o serie originală Hulu.

Recent, a trecut în lumea finanţelor, anunţând un parteneriat cu aplicaţia mobilă Step, ajutând adolescenţii să obţină carduri de debit pentru a afla mai multe despre sistemul bancar.

3. Chase Hudson se poate lăuda cu 3 milioane de dolari câştigaţi pe TikTok

Cunoscut sub numele de Lil Huddy, americanul Chase Hudson este cunoscut pentru că a creat pictograma TikTok Charli D’Amelio şi pentru faptul că este reprezentat de agenţia de talente WME. A trecut de la platforma TikTok la o carieră de muzician, genul Pop-Punk. Single-ul său „Eulogy of You and Me” a fost compus împreună cu bateristul şi producătorul Travis Barker de la Blink 182 şi a apărut şi în adaptarea filmului „Downfalls High”, despre rapperul american Machine Gun Kelly, în care a jucat alături de actriţa Sydney Sweeney.

 
Expoziția “Portretele Femeilor Puternice”, în centrul Capitalei
Expoziția “Portretele Femeilor Puternice”, în centrul Capitalei
Zeci de arbori, sădiţi pe „Aleea Liceenilor 2021” din Chişinău
Zeci de arbori, sădiţi pe „Aleea Liceenilor 2021” din Chişinău
10 laboratoare renovate au fost inaugurate la UTM, datorită unei investiții în valoare de două milioane de euro
10 laboratoare renovate au fost inaugurate la UTM, datorită unei investiții în valoare de două milioane de euro
Expoziția „Tătarii lituanieni în documentele de arhivă”
Expoziția „Tătarii lituanieni în documentele de arhivă”
1 septembrie, o nouă provocare: Elevii au revenit la școală
1 septembrie, o nouă provocare: Elevii au revenit la școală
Expoziție în aer liber „Comorile Cracoviei” la Muzeul de Istorie
Expoziție în aer liber „Comorile Cracoviei” la Muzeul de Istorie