Horoscopul banilor: În luna mai cinci zodii se vor scălda în bani. Vezi dacă ești printre norocoși

29 Apr. 2022, 17:08
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
29 Apr. 2022, 17:08 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

În luna mai cinci zodii vor avea parte de prosperitate financiară. Ideile de afaceri ale unor nativi au șansa să devină realitate.

Berbec

Nativii Berbec trebuie să strângă cureaua în luna mai. Până acum au cheltuit fără socoteală de parcă sacul nu are să se termine. Dacă vrei să rămâi cu economii la sfârșitul lunii astrologii îți recomandă să fii mai chibzuit atunci când cheltui banii.

Taur

Horoscopul banilor pentru luna mai arată că nativii Taur sunt prosperi. Se pare că munca depusă de ei în sfârșit va da rezultate și vor fi răsplătiți așa cum se cuvine.

Gemeni

Nativii Gemeni se vor bucura de o mare încredere din partea unor persoane potente din punct de vedere financiar. Acum este momentul să le prezinți ideea ta de a face bani. Poate chiar sar cu fondurile necesare să îți finanțeze proiectul. Toți vor avea doar de câștigat.

Rac

În luna mai, racii vor să înceapă a economisi. O idee foarte bună ar fi să deschizi un cont de economii.

Leu

Simți nevoia să afli mai multe despre bani, așa că te apuci să citești cărți de educație financiară. Cel mai important este să aplici ceea ce vei învăța.

Fecioara

În luna mai, Fecioarele au oportunități mari pe plan financiar. Dacă ai o idee de afacere, este momentul să o pui în practică, pentru că poate da roade.

Balanță

Balanțele traversează o perioadă mai grea din punct de vedere financiar. Trebuie să faci un plan al cheltuielilor și să vezi unde se duc banii, de fapt, lună de lună.

Scorpion

Ar fi bine să discuți mai mult cu partenerul de viață despre veniturile familiei pentru că deja au început să existe frustrări între voi din această cauză.

Săgetător

Goana după bani ți se pare absolut stupidă. Tu ai idealuri mărețe în viață, dar nu te axezi pe partea financiară.

Capricorn

Pentru Capricorni luna mai este cea mai bună lună de până acum pentru în ceea ce privește câștigurile financiare. Scapi de eventualele datorii și te răsplătești cu un shopping ca la carte!

Vărsător

Ai cheltuit nesăbuit în ultima vreme, iar acum trebuie să mai restrângi din stilul de viață aproape luxos cu care te-ai obișnuit.

Pești

Pune niște bani deoparte pentru că se apropie vara și mereu ți-ai dorit o călătorie exotică. Îndeplinește-ți visul și folosește banii pentru a-l vedea devenit realitate.

Realitatea Live

27 Mai 2022, 14:21
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
27 Mai 2022, 14:21 // Actual //  Lupu Eduard

Republica Moldova este o țara neutră și pașnica, însă țara noastră are un sector de apărare foarte slab, a comentat președintele Republicii Moldova, Maia Sandu declarațiile de săptămâna trecută a oficialilor occidentali de a înarma Republica Moldova la standardele NATO.

Președinta a precizat că nu a avut discuții concrete pe acest subiect și că a văzut doar în presă declarațiile.

Cert este că Moldova are un sector de apărare destul de slab și trebuie consolidat, fortificat. Primim asistență din parte Uniunii Europene prin așa numita inițiativă de Pace și în discuțiile cu conducerea armatei o sa vedem dacă sunt alte necesități pe care le-am putea satisface din aceste ajutoare”, a explicat Sandu.

Moldova ar trebui să fie „echipată la standardele NATO” pentru a se proteja împotriva amenințării unei invazii rusești, a declarat ministrul de externe Liz Truss săptămâna trecută.

Truss a spus pentru Telegraph că sunt în curs de desfășurare discuții cu aliații despre cum poate NATO să ajute națiunile mici să se apere.

Diplomatul a mai spus că este clar că, în ciuda succesului limitat în Ucraina, președintele Vladimir Putin a păstrat „ambițiile de a crea o Rusiei mai mare”.

Pentru mai multă diversitate și comoditate, urmărește contul nostru de INSTAGRAM!

 

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău