Horoscopul banilor pentru luna August 2021. Ce zodii sunt sortite abundenței

02 Aug. 2021, 10:03
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Otilia Cotruța
02 Aug. 2021, 10:03 // Au Bani //  Otilia Cotruța

Stabilitatea financiară este un capitol destul de sensibil și la care trebuie lucrat o viață întreagă pentru a avea beneficiile și efectele dorite. Din această cauza, mulți ne axăm pe acest domeniu și le uităm pe toate celelalte, lucru ce afectează bunul mers al vieții noastre.

În cele ce urmează, vom vedea care sunt zodiile mai norocoase din acest punct de vedere, care nu se vor stresa atât de tare, așadar, ne vom axa pe horoscopul banilor pentru această luna.

Berbec
Având în vedere că nu stai locului o clipă și te-ai implicat în ultimul timp în foarte multe proiecte și activități, nu ai cum că în această luna să nu culegi roadele. Va fi o luna în care vei avea mare noroc la bani.

Taur
Chiar dacă lunile trecute ai împrumutat o suma mai mare de bani unei persoane în care nu aveai așa mare încredere, ți se întoarce în luna august, cu un plus substanțial.

Gemeni
Eșți adeptul exceselor și cheltuielilor inutile și reușeșți să rămâi aproape pe zero. Trebuie să-ți faci o lista a priorităților, deoarece nu este o perioada bună pentru a fi iresponsabil.

Rac
Reușeșți să faci câteva schimbări pe acest plan și se pare că în bine, după o lungă perioada de stagnare. Cu toate acestea, mare grijă în cine ai încredere și în ce afacere investești!

Leu
Ți se vor cere niște sume mari de bani, pentru simplul fapt că ai uitat de niște datorii mai vechi. Sunt necesare niște schimbări pentru o stabilitate financiară mai bună decât cea din prezent.

Fecioară
Vei avea parte de o suma de bani ce va veni de nicăieri. Nu te gândi acum că este tot ce-ți trebuie pentru a nu mai munci un an de zile, însă te vor ajută în planuirea unei vacanțe pentru persoană iubita.

Balanță
Traversați o perioada nu prea satisfăcătoare din punct de vedere financiar, deoarece v-ați implicat în multe afaceri și ați investit probabil mai mult decât dispuneți. Înregistrați pierderi în luna august, așa că evitați orice tip de cheltuială.

Scorpion
Sunteți pe linia de plutire însă va doriți ceva mai mult. Puteți apela la ajutorul celor din jur pentru a primi un împrumut, însă nu va recomandăm să va întindeți mai mult decât va ține plapuma.

Săgetător
Nu dai dovadă de prudență și nu te gândești de două ori înainte de a scoate portofelul la înaintare. Chiar dacă ai un fond bunicel, asta nu înseamnă că trebuie să arunci cu banii în stânga și-n dreapta.

Capricorn
Îți intră în cont o suma considerabilă, cu toate că în ultima perioada ați avut parte numai de pierdere în tot ce ai investit. Tot ce trebuie să faci acum este să te gândești pe ce să îți cheltui banii.

Vărsător
Vei avea parte de unele dezamăgiri din partea unei persoane în care aveai încredere și care te plătește. Nu duci lipsa de finanțe însă, orice ban în plus contează.

Pești
La capitolul bani stai destul de bine, deoarece tocmai ai primit salariul sau o recompensă. Ai tendința de a cheltui cam toată suma primită și restul lunii să rămână pentru păreri de rău.

Sursa

Realitatea Live

16 Sept. 2021, 19:51
 // Categoria: Actual // Autor:  Dumitrita Culiuc
16 Sept. 2021, 19:51 // Actual //  Dumitrita Culiuc

Centrul Național Anticorupție (CNA)  informează că mai multe proiecte recente de legi și de hotărâri de guvern au fost supuse expertizei anticorupție. Printre cele mai importante acte normative din această săptămână se regăsesc proiectele de lege privind modificarea Legii drumurilor, Legii cu privire la activitatea farmaceutică, Legii privind achizițiile publice, dar și Codului Vamal al Republicii Moldova. Astfel, în rapoartele de expertiză, elaborate de CNA, au fost identificate deficiențe și înaintate recomandări pentru înlăturarea efectelor acestora.

Potrivit experților, proiectul de lege privind modificarea Legii drumurilor, care are drept scop crearea infrastructurii destinate bicicliștilor și pietonilor, conține riscuri de implementare în practică a normelor proiectului. Acestea pot genera costuri suplimentare pentru bugetele publice raionale și municipale, chiar dacă potrivit proiectului, lucrările de amenajare a pistelor ar urma să fie încorporate în lucrările de reabilitare a drumurilor de interes raional sau municipal. Pentru a evita aceste cheltuieli adiționale, CNA recomandă să se acorde o mai mare atenție elaborării actelor normative de punere în aplicare a legii.

De asemenea, mai multe riscuri au fost identificate și în Proiectul de lege privind modificarea Legii cu privire la activitatea farmaceutică. În raportul CNA se menționează că acesta ar putea crea condiții favorabile pentru importul medicamentelor false sau contrafăcute, fapt ce ar prejudicia ulterior sănătatea cetățenilor.

Prin Proiectul de lege privind modificarea Codului Vamal al Republicii Moldova, supus recent expertizei anticorupție a CNA, se propune înlăturarea interdicției la importul pieselor uzate pentru autovehicule.

Potrivit raportului de expertiză, problema identificată în proiectul de lege se referă la faptul că înlăturarea interdicției respective este necondiționată. Proiectul nu stabilește exigențe la import. Astfel, acest lucru ar permite importul oricăror părţi şi accesorii: originale sau nu; reutilizabile sau nu; însoțite sau nu de acte de proveniență sau ce confirmă calitatea etc.

CNA menționează că, expertiza anticorupție este procesul de identificare a riscurilor de corupție care pot apărea la promovarea proiectelor de acte legislative și normative de către entitățile publice, a factorilor care le generează și elaborarea recomandărilor pentru înlăturarea efectelor acestora.

Amintim că CNA face expertiză anticorupție începând cu anul 2006.

 
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală