Jeff Bezos, Drake și alții investesc 80 de milioane de dolari în Overtime. Cu se ocupă compania

22 Apr. 2021, 16:27
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  Dumitrita Culiuc
22 Apr. 2021, 16:27 // Bani și Afaceri //  Dumitrita Culiuc

Compania de media sportivă Overtime a asigurat o rundă de strângere de fonduri de 80 de milioane de dolari cu investitori, printre care firma de investiții a lui Jeff Bezos, animatorul global Drake, co-fondatorul Reddit Alexis Ohanian și mai mulți jucători ai Asociației Naționale de Baschet, scrie CNBC.

„Amplitudinea și diversitatea acestui grup de investiții, inclusiv lideri din afaceri, divertisment, tehnologie și sport, vorbește despre creșterea remarcabilă a Overtime și traiectoria noastră viitoare”, a declarat cofondatorul și CEO-ul Dan Porter într-un comunicat. „Credem că acesta este doar vârful aisbergului, întrucât dezvoltăm noi modalități prin care Overtime poate interacționa și distra următoarea generație de sportivi și fani”.

Overtime este o companie media care distribuie conținut sportiv original pe rețelele de socializare, inclusiv Snapchat, YouTube și Facebook. De asemenea, compania și vinde articole de îmbrăcăminte cu logo-urile și brandurile sale. Strângerea de fonduri vine la mai mult de o lună după ce Overtime a anunțat o ligă de baschet plătită pentru jucătorii tineri.

Bezos Expeditions, firma de investiții personale a CEO-ului Amazon, este una dintre companiile legate de această rundă de finanțare. Firma globală de investiții Blackstone, Morgan Stanley și numeroase vedete NBA, inclusiv Devin Booker, Trae Young și Klay Thompson, s-au alăturat rundei de investiții. Starul WNBA Chiney Ogwumike este, de asemenea, un investitor.

Până în prezent, Overtime, cu sediul în Brooklyn, spune că a strâns peste 140 de milioane de dolari. În martie, compania a apărut pe primul loc când a anunțat Overtime Elite, o ligă de baschet pentru tinerii între 16 și 18 ani, care le permite să câștige cel puțin 100.000 de dolari pe an.

Compania a declarat că conținutul său este transmis de mai mult de 1,7 miliarde de ori pe lună pe toate platformele sociale. De la lansarea sa în 2016, a spus Overtime, are aproape 50 de milioane de adepți ai rețelelor sociale.

„Această strângere de fonduri reflectă oportunitățile incredibile de creștere asociate cu o astfel de poziție de lider pe piață, inclusiv posibilitatea de a aduce Overtime Elite în lume “, a declarat Michael Spirito, partener la firma de investiții Sapphire Sport Partner, care a condus runda de finanțare.

Realitatea Live

04 Aug. 2021, 13:38
 // Categoria: Actual // Autor:  Otilia Cotruța
04 Aug. 2021, 13:38 // Actual //  Otilia Cotruța

Primarul General, Ion Ceban, face apel către instituțiile statului să intervină și să întreprindă acțiuni de stopare a deposedării ilegale a bugetului municipal de suma de 17 milioane de lei. 

În cadrul unui comunicat emise de Direcţia Relaţii Publice și Buget Civil, Primăria mun. Chişinău se spune că Primarul General, Ion Ceban, solicită instituțiilor statului, inclusiv Ministerului Finanțelor al Republicii Moldova, să stopeze procesul de deposedare a bugetului municipal de suma de 17 milioane de lei, prin scheme dubioase, pe ultima sută de metri a activității Guvernului în exercițiu.

Este vorba despre proiectul SA „Locuințe pentru toți”, cu implicarea mai multor persoane fizice și juridice, inclusiv ale instanțelor de judecată, precum și ale persoanelor cu funcții de răspundere, care prin acțiunile/inacțiunile lor au admis favorizarea procesului de deposedare a bugetului municipal de suma enunțată.

Ion Ceban a calificat situația creată drept crimă împotriva locuitorilor capitalei.

Totodată, edilul face apel către conducerea de vârf a statului: Președintele Republicii Moldova, Parlamentul Republicii Moldova, Procuratura Generală, Serviciul de Informații și Securitate, să întreprindă acțiuni pentru stoparea ilegalităților sesizate, iar cazul enunțat să fie examinat de noua componență a Executivului.

 

 
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală