Jeff Bezos, Drake și alții investesc 80 de milioane de dolari în Overtime. Cu se ocupă compania

22 Apr. 2021, 16:27
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  Dumitrita Culiuc
22 Apr. 2021, 16:27 // Bani și Afaceri //  Dumitrita Culiuc

Compania de media sportivă Overtime a asigurat o rundă de strângere de fonduri de 80 de milioane de dolari cu investitori, printre care firma de investiții a lui Jeff Bezos, animatorul global Drake, co-fondatorul Reddit Alexis Ohanian și mai mulți jucători ai Asociației Naționale de Baschet, scrie CNBC.

„Amplitudinea și diversitatea acestui grup de investiții, inclusiv lideri din afaceri, divertisment, tehnologie și sport, vorbește despre creșterea remarcabilă a Overtime și traiectoria noastră viitoare”, a declarat cofondatorul și CEO-ul Dan Porter într-un comunicat. „Credem că acesta este doar vârful aisbergului, întrucât dezvoltăm noi modalități prin care Overtime poate interacționa și distra următoarea generație de sportivi și fani”.

Overtime este o companie media care distribuie conținut sportiv original pe rețelele de socializare, inclusiv Snapchat, YouTube și Facebook. De asemenea, compania și vinde articole de îmbrăcăminte cu logo-urile și brandurile sale. Strângerea de fonduri vine la mai mult de o lună după ce Overtime a anunțat o ligă de baschet plătită pentru jucătorii tineri.

Bezos Expeditions, firma de investiții personale a CEO-ului Amazon, este una dintre companiile legate de această rundă de finanțare. Firma globală de investiții Blackstone, Morgan Stanley și numeroase vedete NBA, inclusiv Devin Booker, Trae Young și Klay Thompson, s-au alăturat rundei de investiții. Starul WNBA Chiney Ogwumike este, de asemenea, un investitor.

Până în prezent, Overtime, cu sediul în Brooklyn, spune că a strâns peste 140 de milioane de dolari. În martie, compania a apărut pe primul loc când a anunțat Overtime Elite, o ligă de baschet pentru tinerii între 16 și 18 ani, care le permite să câștige cel puțin 100.000 de dolari pe an.

Compania a declarat că conținutul său este transmis de mai mult de 1,7 miliarde de ori pe lună pe toate platformele sociale. De la lansarea sa în 2016, a spus Overtime, are aproape 50 de milioane de adepți ai rețelelor sociale.

„Această strângere de fonduri reflectă oportunitățile incredibile de creștere asociate cu o astfel de poziție de lider pe piață, inclusiv posibilitatea de a aduce Overtime Elite în lume „, a declarat Michael Spirito, partener la firma de investiții Sapphire Sport Partner, care a condus runda de finanțare.

Realitatea Live

03 Feb. 2023, 12:29
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
03 Feb. 2023, 12:29 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a publicat prețul carburanților pentru pentru perioada 4-6 februarie 2023. În weekend, carburanții își continuă ieftinirea.

Potrivit informațiilor, în weekend, 4-6 februarie, benzina se va ieftini cu 0,06 lei și motorina cu 0,23 lei.

Mai exact, litrul de benzină va costa 25,57 lei, iar litrul de motorină 24,49 lei.

Prețul carburanților pentru 4-6 februarie 2023

De menționat că, de la 1 septembrie 2021 au intrat în vigoare modificările la legea produselor petroliere. Așadar, ANRE stabilește prețurile plafon pentru benzina cu cifra octanică 95 și pentru motorină.

Pentru mai multă diversitate și comoditate, urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău