Mars cumpără brandul de snacking Trü Frü

28 Dec. 2022, 12:20
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  MD Bani
28 Dec. 2022, 12:20 // Bani și Afaceri //  MD Bani

Mars a anunțat că a achiziționat Trü Frü, un brand de snacking din fructe, ce a cunoscut o creștere de cinci ori a vânzărilor în ultimii cinci ani. Tranzacția ar urma să fie închis în primul trimestru din 2023.

În prezent nu se cunoaște care este valoarea tranzacției.

Trü Frü produce gustări din fructe printre care și congelate acoperite cu ciocolată. Mai exact, Trü Frü produce ananas congelat, zmeură, căpșuni, banane, afine și cireșe acoperite cu ciocolată; și zmeură uscată acoperită cu ciocolată, banane, nucă de cocos, căpșuni și mango.

Când marca va deveni parte oficială a Mars, Trü Frü va funcționa ca unitate de afaceri proprie sub umbrela companiei mai mari. Acesta va continua să fie condus de actualul său CEO, Brian Neville.

Cu sediul în Utah, Trü Frü are aproximativ 50 de angajați. Brandul, care împinge tendința de „răsfăț permis”, a primit mai multe premii de inovație de-a lungul anilor cu bucățile sale de fructe congelate hiper-refrigerate și crocante, înmuiate în ciocolată albă și neagră. Deliciile sunt cu etichetă curată, cu liste de ingrediente relativ scurte care sunt recunoscute de consumatorul mediu.

Această achiziție îl ajută pe Mars să continue pe drumul pe care l-a început în 2017, când compania a cumpărat pentru prima dată o participație în Kind America de Nord. Mars a reușit să pună piciorul în ușa categoriei de gustări sănătoase, legându-se de un brand de încredere și popular, dar care a putut beneficia în continuare de acoperirea și finanțele lui Mars.

Potrivit informațiilor, Mars ar putea ajuta la consolidarea companiei Trü Frü cu idei noi și inovații. Mars construiește un nou centru de cercetare și dezvoltare pentru bomboane și gustări de 40 de milioane de dolari, care ar putea ajuta compania să se îmbunătățească și să vină cu produse noi. De asemenea, Mars lucrează pentru a-și construi afacerea cu tratări congelate, care este un sector în care se află deja Trü Frü.

Mars este o afacere de familie începută în urmă cu mai bine de 100 de ani.

Realitatea Live

21 Iun. 2024, 12:52
 // Categoria: Slider // Autor:  Soroceanu Olga
21 Iun. 2024, 12:52 // Slider //  Soroceanu Olga

Castel Mimi colorează lunile de vară cu evenimentele pe care le desfăşoară. După Rose Day vine „Noaptea Sânzienelor” cu un amplu program de divertisment pentru toate vârstele. Evenimentul este organizat pentru al patrulea an în cinstea sânzienelor sau cum mai sunt numite în popor – zânele bune, care se spune că sunt nişte femei frumoase care coboară din cer, cântă şi dansează pe câmpuri, fiind protectoarele naturii care atrag norocul şi resping primejdiile. 

Şi în acest an „Noaptea Sânzienelor” promite să devină memorabilă pentru toţi participanţii la o seară cu tradiţii mistice; vin alb Sânzienele, în cantităţi nelimitate, produs de Castel Mimi (unul dintre vinurile servite şi apreciate de înalţii demnitari prezenţi la Summit-ul CPE din 1 iunie 2023); picnic la iarbă verde; activităţi pentru copii şi muzică live, interpretată de formaţia Catharsis şi Felicia Dunaf cu Dunaff Band. 

Organizatorii îndeamnă femeile să renunţe la tocuri şi să poarte încălţăminte comodă, iar dress code pentru toţi participanţii sunt cămăşile tradiţionale sau ţinutele în culoarea alb. Gazda evenimentului este influencerul Cristina Evtodi care alături de participantele la „Noaptea Sânzienelor” va împleti coroniţe din flori de levănţică. 

Oaspeţii sunt aşteptaţi să se prindă în horele sânzienelor, care vor fi jucate în jurul rugurilor aprinse, alături de dansatorii profesionişti de la Show Balet „Non Format”.

Pentru că cei de la Castel Mimi promovează relaţia prietenoasă cu natura, fiecare vizitator adult va fi întâmpinat la intrare cu un pahar pentru vin din sticlă, pe care îl va putea lua acasă la plecare. De la evenimentul în aer liber nu vor lipsi bucatele gustoase pregătite la Open Air Kitchen sub privirile celor prezenţi. 

Pentru a putea savura din plin evenimentul şi vinul alb răcoritor alegeţi să mergeţi la Castel Mimi cu trenul. 

Prețul de intrare la eveniment include:

 • Vin Sânzienele nelimitat, cu pahar de sticlă cadou (de la vârsta 18+);
 • Masterclass la împletitul de coronițe;
 • Ghicitul în ceară (tradiție mistică de divertisment);
 • Dansul Sânzienelor alături de Show Balet Non Format”;
 • Acces în zona de playground – joc de badminton şi tragere cu arcul, lansarea de zmeie de hârtie;
 • Acces în Zona Picnic (luați de acasă pături, pentru o şedere confortabilă pe iarba verde);
 • Zone foto decorate tematic, pentru a surprinde momente memorabile;
 • Selfie 360° la ore fixate, cu fotografia digital oferită imediat;
 • Express Tur în beciurile Castel Mimi la ore fixate;
 • Muzică LIVE Retro şi program de divertisment;
 • DJ Sounds Fountain Party, la finalul evenimentului;

AICI găsești mai multe detalii!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău