„Milionarul dogecoin” în vârstă de 33 de ani este acum plătit în criptomoneda inspirată de meme. Continuă investițiile

07 Iul. 2021, 17:31
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
07 Iul. 2021, 17:31 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

Glauber Contessoto și-a asumat un mare risc asupra dogecoinului, o criptomonedă inspirată de meme care a început ca o glumă, la începutul acestui an.

Contessoto spune că a investit peste 250.000 de dolari în Dogecoin pe 5 februarie, când acesta avea un preț de aproximativ 4,5 cenți. Aproximativ două luni mai târziu, pe 15 aprilie, el spune că a devenit milionar dogecoin pe hârtie.

De atunci, Contessoto a refuzat să vândă, în ciuda urcușurilor și coborâșurilor dogecoinului. El intenționează să cumpere mai multă monedă digitală și să aștepte o perioadă îndelungată.

Contessoto crede atât de mult în dogecoin încât acum solicită să fie plătit în ea ori de câte ori lucrează cu mărci criptografice la promoțiile de pe rețelele sociale.

Contessoto va câștiga un total de 25.000 de dolari pentru un parteneriat viitor între canalul său YouTube și proiectul blockchain Acria Network, a declarat el pentru CNBC Make It. La finalizarea tranzacției, compania a întrebat dacă ar prefera să fie plătit în dolari SUA sau cripto.

„Desigur, am spus dogecoin”, spune el. „Deci, m-au plătit literalmente în dogecoin. Mi-au dat jumătate în avans, iar cealaltă jumătate când am livrat videoclipul. ”

Pentru a ține pasul cu brandul său în creștere „dogecoin milionar” online, Contessoto a renunțat, de asemenea, la slujba de zi la o companie de muzică din Los Angeles în iunie. „Nu aveam idee cum voi face bani să merg mai departe”, spune el.

El câștigă puțini bani din vânzarea de merch pe site-ul său, dar accentul său principal este dezvoltarea prezenței sale pe rețelele sociale.

Într-o lună, el a câștigat 28.000 de dolari din reclame și promoții pe rețelele de socializare, care au fost plătite în principal în dogecoin. „Sunt cam șase luni de salariu la vechiul meu loc de muncă”, spune Contessoto.

După ce și-a acoperit toate facturile, inclusiv chiria, mâncarea și alte cheltuieli, Contessoto intenționează să investească în continuare cât poate în dogecoin. Deși experții avertizează împotriva acesteia.

Cu toate acestea, experții financiari sunt foarte sceptici față de dogecoin, precum și alte criptomonede. Volatilitatea lor extremă este unul dintre motivele pentru care experții avertizează că este o investiție riscantă, speculativă.

Și unii avertizează să fie deosebit de precauți atunci când investesc în dogecoin în special, deoarece îi lipsesc, de exemplu, lipsa și dezvoltarea tehnologică pe care o are Bitcoin. Investitorii ar putea fi arși și, la rândul lor, ar trebui să investească doar ceea ce își pot permite să piardă.

Cu toate acestea, perspectivele lui Contessoto asupra dogecoinului rămân extrem de înalte. În funcție de ceea ce se întâmplă în următoarele luni, el crede că prețul ar putea crește. Speră că va ajunge la 1 USD până la sfârșitul anului.

Realitatea Live

22 Mart. 2023, 17:45
 // Categoria: Actual // Autor:  Dumitrita Culiuc
22 Mart. 2023, 17:45 // Actual //  Dumitrita Culiuc

Reconstruirea economiei Ucrainei, după invazia declanşată de Rusia în urmă cu un an, este estimată în prezent să coste 411 miliarde de euro, de 2,6 ori mai mult decât Produsul Intern Brut al Ucrainei în anul 2022, arată un nou studiu realizat de Banca Mondială, Naţiunile Unite, Comisia Europeană şi Ucraina, transmite Reuters.

Potrivit informațiilor, estimarea acoperă un an de la debutul invaziei ruseşti şi cuantifică pagubele fizice directe provocate infrastructurii şi clădirilor, impactul asupra vieţii şi mijloacelor de trai ale oamenilor precum şi costul reconstrucţiei.

Suma de 411 miliarde de dolari reprezintă o revizuire dramatică faţă de estimarea anterioară de 349 miliarde de dolari, avansată de Banca Mondială în luna septembrie a anului trecut.

Noua estimare vine la o zi după ce Fondul Monetar Internaţional (FMI) a anunţat că a ajuns la un acord cu Guvernul ucrainean pentru un acord pe patru ani în valoare totală de 15,6 miliarde de dolari. Acordul cu FMI ar putea permite autorităţilor de la Kiev să obţină ajutoare suplimentare, în valoare de miliarde de dolari, de la alte organisme, după ce va fi aprobat de boardul FMI, în următoarele săptămâni.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

Potrivit unei evaluări rapide cu privire la nevoile urgente, Ucraina va avea nevoie de 14 miliarde de dolari pentru reconstrucţia prioritară în 2023, ceea ce va necesita o finanţare de 11 miliarde de dolari peste ceea ce este prevăzut în bugetul Ucrainei pentru acest an.

Aproximativ 22% din necesităţile de reconstrucţie sunt în sectorul transportului, în timp ce 17% sunt în domeniul locuinţelor, 11% în sectorul energiei şi 7% în agricultură.

Comparativ cu precedentele estimări, cea mai mare revizuire a fost realizată în ceea ce priveşte necesităţile din sectorul energiei, unde pagubele sunt acum de cinci ori peste nivelul din luna iunie 2022, susţine Banca Mondială. Cele mai mari creşteri au fost în regiunile de pe linia frontului precum Doneţk, Harkov, Lugansk şi Herson, care au fost vizate cu precădere de atacurile cu rachete ruseşti începând din luna octombrie.

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău