Un nou meme devenit viral pe internet. Îl întruchipează pe CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg

07 Iul. 2021, 17:11
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
07 Iul. 2021, 17:11 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

După cum știm, pe 4 iulie, cu ocazia Zilei Independenței SUA, Zuckerberg a distribuit un videoclip navigând în timp ce ținea steagul american în mâna dreaptă. Tânărul de 37 de ani a navigat în rolul „Take Me Home, Country Roads” pe muzica lui John Denver în Virginia de Vest.

El a postat videoclipul pe Facebook, dar un utilizator Twitter a postat o versiune mai mică a clipului pe site-ul de microblogging. Videoclipul a devenit viral și de atunci a primit câteva comentarii amuzante. Un meme arată o fotografie a lui Zuckerberg plasată lângă Kate Winslet în scena climatică a Titanicului. Un alt comentariu citea „de ce nu va zbura în spațiu ca toți ceilalți miliardari ciudati” „Mi-aș dori să-l pot readuce la viață pe John Denver doar ca să-l poată da în judecată pe Mark Zuckerberg pentru acest lucru”, se mai spune un comentariu.

Meme-urile despre Zuckerberg făcând surfing nu sunt o noutate deoarece anul trecut, în jurul lunii iulie, el a evoluat pe toate rețelele sociale cu imaginea sa de surfing devenind virală. Imaginea îl arăta agățat pe placa Efoil de 12.000 de dolari, care permite utilizatorilor să alunece deasupra apei. Și pentru a preveni arsurile solare și bronzul, el s-a spumuit și cu protecție solară. Poate un pic prea mult, ca întreaga cadă.

Realitatea Live

30 Iul. 2021, 18:07
 // Categoria: Actual // Autor:  Dumitrita Culiuc
30 Iul. 2021, 18:07 // Actual //  Dumitrita Culiuc

Fostul șef al Inspectoratului General al Poliției și ministru al Apărării, Alexandru Pînzari, vine cu o primă reacție după ce Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale a confirmat reținerea acestuia. Conform ultimelor informații, Pînzari a fost reținut pentru 72 de ore.

Ofițerii nu trebuie jăliți, dar protejați. Și totuși, ar fi bine sa nu se grăbească nimeni și să mă ardă pe rug, sau să dea note activității mele. Există instituții de drept în acest Stat, care trebuie să-și facă treaba și să nu admită erori în astfel de acțiuni. Știam care sunt “bunele intenții” ale unor persoane interesate de acest caz și tocmai de asta, nu sunt surprins de nimic. Un lucru vreau să vă zic acum, eu răspund de fiecare acțiune a mea și sunt responsabil doar de ceea ce am făcut, nu de ceea ce “li se pare unora”. Astfel, pe cazul dat, legislația nu am încălcat, iar tot ceea ce trebuie să comunic celor care gestionează cazul voi comunica și voi fi maxim transparent și deschis, se arată într-un mesaj publicat de Alexandru Pînzari pe pagina sa de Facebook, car ar fi fost transmis prin intermediul familiei.

Reținerea lui Pînzari are loc în dosarul ce vizează activitatea angajaților fostei Direcții nr.5 din cadrul INI al IGP al MAI, anunță PG.

„Astfel, în dimineața zilei de 30 iulie 2021, au fost efectuate percheziții în automobilul și domiciliul unui alt figurant pe dosar, care ocupa, la momentul comiterii faptelor infracționale, funcții de conducere în cadrul IGP al MAI. În rezultatul perchezițiilor, au fost ridicate dispozitive electronice și înscrisuri. Ulterior, figurantul a fost reținut și la moment, procurorii se află în fază de audiere propriu-zisă a bănuitului”, se arată în comunicatul PG.

Procurorii, în următoarele 48 sau, după caz, 72 de ore, urmează să se determine asupra calității procesuale ulterioare a persoanei în cauză, precum și asupra măsurii preventive.

„Pe dosar sunt preconizate și alte acțiuni de urmărire penală. Pe parcurs, odată cu avansarea investigațiilor, procuratura va reveni cu noi detalii”, mai anunță PG.

PCCOCS amintește că dosarul este cercetat prin prisma comiterii următoarelor infracțiuni: „abuz de serviciu”, „delapidarea averii statului”, „trecerea ilegală a frontierei de stat”, „divulgarea secretului de stat” și „fals în acte publice”.

 
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală