Moldindconbank: Felicitări celor 23 mari câștigători ai promoției ”Caravana cardurilor și a cadourilor”

18 Oct. 2023, 13:56
 // Categoria: Bănci şi Finanţe // Autor:  Lupu Eduard
18 Oct. 2023, 13:56 // Bănci şi Finanţe //  Lupu Eduard

O vacanță extraordinară în Egipt împreună cu familia. De aceasta se vor bucura 23 de clienți Moldindconbank, deținători ai cardurilor Mastercard, care au devenit marii câștigători ai promoției ”Caravana cardurilor și a cadourilor”. Înmânarea pachetelor de călătorie a avut loc în cadrul unui eveniment special de către Dmytro Krepak, Vicepreședintele Moldindconbank și Artem Didushko, Directorul Departamentului Business digital și carduri.

„Moldindconbank și Mastercard au oferit astăzi 23 de pachete de călătorie pentru marii câștigători ai promoției superbe ”Caravana cardurilor și a cadourilor”. Suntem încântați că am oferit aceste premii generoase și clienții noștri fideli vor avea posibilitatea de a se odihni în Egipt. Mulțumim tuturor participanților că au încredere și susțin Moldindconbank”, a declarat Dmytro Krepak.

Promoția s-a desfășurat în perioada 7 iunie – 27 august 2023. Au participat clienții, care au efectuat cel puțin o plată, în valoare de minim 300 de lei, cu cardul Mastercard de la Moldindconbank. Pe lângă premiile mari, au mai fost oferite 84 de premii speciale – un coș cu produse alimentare de la Linella, în valoare de 1000 de lei. Iar la deschiderea unui card Mastercard, clienții au beneficiat de premii bănești garantate, în sumă de 50 de lei.

„Mă simt foarte norocos, deoarece eu și familia mea suntem printre cei 23 de câștigători ai vacanței în Egipt. Sincer, nu-mi venea a crede că este adevărat, dar iată-mă aici alături de cei de la Moldindconbank. Sunt clientul băncii de mulți ani și o recomand tuturor”, a menționat Andrei Caraman, unul dintre marii câștigători, originar din orașul Căușeni.

Violeta Cojocaru, câștigătoarea din orașul Drochia, recunoaște că așteaptă cu nerăbdare vacanța pe litoralul egiptean.

„Mulțumesc mult Moldindconbank pentru această surpriză minunată. Pentru noi acest premiu înseamnă mult, deoarece ne doream foarte mult o vacanță cu familia. Mai mult, putem să alegem singuri perioada când să mergem în vacanță, astfel încât să ne fie comod. Aștept cu nerăbdare!”, a menționat Violeta Cojocaru.

Felicităm câștigătorii și le dorim o vacanță plăcută împreună cu Moldindconbank și Mastercard.

Moldindconbank – mereu alături!

Realitatea Live

09 Dec. 2023, 18:42
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
09 Dec. 2023, 18:42 // Actual //  Lupu Eduard

Catedrala Notre Dame din Franța ar trebui să se redeschidă pentru vizitatori și slujbe catolice la sfârșitul anului 2024, transmite Euronews. Va fi la mai puțin de șase ani după ce un incendiu șocant a distrus acoperișul clădirii.

Proiectul de restaurare este în prezent în curs de a respecta termenul de redeschidere de 8 decembrie 2024, stabilit de președintele Emmanuel Macron imediat după incendiu. Din păcate, nu va fi chiar gata pentru Jocurile Olimpice de la Paris, programate pentru vara anului 2024.

“Treaba mea este să fiu gata să deschid această catedrală în 2024 – și o vom face”, a declarat generalul Georgelin, generalul de armată responsabil de proiectul de reconstrucție, în martie.

“Ne luptăm în fiecare zi pentru asta și suntem pe un drum bun”.

Ministrul Culturii, Abdul-Malak, a declarat că, deși catedrala va fi deschisă publicului, acest lucru “nu înseamnă că toate lucrările de renovare se vor încheia”. El a adăugat că “în 2025 vor mai exista încă lucrări de renovare”.

Reconstrucția icoanei pariziene a fost o sarcină enormă. Ea a început în 2022, după mai bine de doi ani de muncă pentru a face monumentul suficient de stabil și sigur pentru ca meșterii să înceapă reconstrucția.

Autoritățile au făcut alegerea de a reconstrui capodopera de artă gotică din secolul al XII-lea, așa cum era înainte. Aceasta include recrearea turlei de 96 de metri înălțime din secolul al XIX-lea, proiectată de arhitectul Eugene Viollet-le-Duc.

Piesa centrală emblematică a catedralei, care s-a prăbușit în incendiu, va reapărea deasupra monumentului în acest an, într-un semnal puternic de renaștere a acestuia.

“Întoarcerea turlei pe cerul Parisului va fi, în opinia mea, simbolul că suntem învingători în bătălia de la Notre Dame”, a declarat generalul Georgelin.

Se estimează că aproximativ 1.000 de persoane din întreaga Franță lucrează zilnic la restaurarea Notre Dame.

“Avem de realizat o mulțime de lucrări diferite: structura, pictura, pietrele, bolta, orga, vitraliile și așa mai departe”, a explicat Georgelin.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău