Moldindconbank te invită la un spectacol de fotbal feminin, organizat în scop caritabil

16 Aug. 2023, 10:51
 // Categoria: Bănci şi Finanţe // Autor:  Lupu Eduard
16 Aug. 2023, 10:51 // Bănci şi Finanţe //  Lupu Eduard

PudraCard de la Moldindconbank te invită să urmărești cel mai tare miniturneu de fotbal feminin pe plajă, desfășurat în parteneriat cu Mastercard, Asociația pentru Susținerea Inițiativelor Comunitare și Sportului (A.S.I.C.S.) și Federația Moldovenească de Fotbal.

Turneul amical este organizat în scop caritabil, iar beneficiar va fi o echipă de junioare de la Clubul sportiv pentru copii, tineret și seniori ”Chișinău”. Timp de un an, Moldindconbank și partenerul său, A.S.I.C.S., vor susține financiar această echipă de fete talentate, ajutându-le să-și îmbunătățească abilitățile profesionale și să reprezinte cu demnitate țara noastră la competițiile internaționale.
Pe teren vor ieși 4 echipe de femei:
  • Echipa jurnalistelor/prezentatoarelor;
  • Echipa bloggerițelor cunoscute la noi;
  • Echipa deținătoarelor de carduri Premium de la Moldindconbank;
  • Echipa angajatelor Moldindconbank.

Invitata specială a evenimentului este Ambasadoarea faptelor bune în proiectele sociale ale Moldindconbank, Marcela Paladi.

Participantele vor demonstra că pot face spectacol pe terenul de fotbal și să evolueze cu succes și în genurile de sport, considerate anterior exclusiv pentru bărbați.

Te așteptăm pe 20 august, începând cu ora 17:00, pe stadionul FMF din parcul La Izvor. Intrare liberă!

Hai să urmărim împreună meciurile pline de eleganță și adrenalină, susținând echipa preferată!

Partenerii miniturneului: Rețeaua de fitness cluburi ”Aquaterra”, restaurantul „Motif”, magazinul de genți unicale din piele naturală „Haskel”, spălătoria auto „V8 Washer”.

Moldindconbank – mereu alături!

Realitatea Live

22 Sept. 2023, 16:22
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
22 Sept. 2023, 16:22 // Actual //  Lupu Eduard

Activitatea din sectorul privat din zona euro a continuat să se reducă în septembrie, ceea ce sugerează că economia s-a contractat în trimestrul curent, raportează Bloomberg.

Un indice bazat pe sondajele efectuate de S&P Global în rândul directorilor de achiziţii a indicat a patra lună consecutivă de scădere a producţiei, ajungând la 47,1. Deşi reprezintă o uşoară îmbunătăţire faţă de luna august, indicatorul se situează clar sub nivelul de 50 care indică o contracţie. Economiştii prevăzuseră o scădere la 46,5.

În timp ce încetinirea s-a atenuat în Germania, aceasta s-a adâncit în Franţa, potrivit sondajelor de conjunctură publicate vineri de S&P Global. Economiştii se aşteptau ca dinamica în ambele ţări să rămână în general stabilă.

Performanţa sectorului serviciilor din Germania a reprezentat o „surpriză plăcută”, deoarece s-a contractat doar marginal în această lună, a precizat S&P Global. Industria prelucrătoare, care a avut de suferit din cauza încetinirii economiei mondiale şi a creşterii ratelor dobânzilor, a condus declinul activităţii generale.

Cu toate acestea, cifrele pentru importantul sector industrial al ţării indică faptul că „lucrurile nu se duc la vale la fel de repede ca înainte, declinul comenzilor noi încetinind”, a declarat Cyrus de la Rubia, economist-şef la Hamburg Commercial Bank. „În plus, reducerea activităţii de cumpărare îşi pierde din avânt”.

În Franţa, atât serviciile, cât şi industria prelucrătoare s-au înrăutăţit, ceea ce a dus la cea mai mare scădere a activităţii din sectorul privat din noiembrie 2020. Au existat rapoarte răspândite privind cererea slabă în ambele sectoare, iar încrederea în ceea ce priveşte următoarele 12 luni a slăbit simţitor, a precizat S&P Global.

„Economia franceză va naviga, în viitorul apropiat, în ape foarte tulburi”, a declarat Norman Liebke, economist la Hamburg Commercial Bank. „Credem că în 2024 creşterea economică va fi mai mică decât se aştepta anterior”.

El a adăugat că inflaţia este încă la pândă în Franţa, fiind determinată în întregime de servicii, fără a se vedea încă „prea multe semne de impact” în urma deciziei guvernului de a impune plafoane de preţ pentru anumite produse alimentare începând cu luna iulie.

În cursul zilei de vineri, datele privind indicele managerilor de achiziţii pentru zona euro vor confirma continuarea contracţiei, în timp ce cifrele anterioare din Australia şi Japonia au indicat o expansiune. Se aşteaptă ca un indicator pentru Regatul Unit să arate o încetinire similară cu cea de luna trecută. Se preconizează că cifrele din SUA vor arăta o uşoară creştere.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău