(FOTO) Nuntă în cer: au închiriat un avion pentru a petrece fără restricții, cu cel puțin 160 de petrecăreți

26 Mai 2021, 06:43
 // Categoria: Actual // Autor:  Otilia Cotruța
26 Mai 2021, 06:43 // Actual //  Otilia Cotruța

Un cuplu din India a închiriat un avion în ziua nunții, pentru a putea petrece fără restricții, ținând cont de contextul pandemic pe care țara îl traversează în prezent. Ideea tinerilor nu a fost „îmbrățișată” și de autorități, deoarece aceștia doi au depășit numărul maxim de invitați, ajungând la cel puțin 160 de petrecăreți.

Aviația civilă aeriană din India a început o anchetă în acest sens și a suspendat echipajul aeronavei închiriate, scrie aljazeera.com.

Date fiind cifrele alarmante pe care India le anunță zilnic referitor la pandemie, petrecerile sau întâlnirile cu mai mult de 50 de invitați sunt interzise. Cuplul s-a căsătorit în timp ce avionul SpiceJet a zburat deasupra templului istoric Meenakshi Amman, în drum de la Madurai la Bengaluru.

Poze și filmări de la eveniment au fost postate pe rețelele sociale, astfel că autoritățile s-au autosesizat de îndată. Din cauza aglomerației create, nu au putut fi identificați, încă, toți invitații.

Realitatea Live23 Iun. 2021, 16:35
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
23 Iun. 2021, 16:35 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

Alexandra Dines, soţia lui Daniel Dines, cel mai bogat român şi unul dintre fondatorii companiei Uipath, este preşedintele boardului UiPath Foundation, organizaţie care şi-a publicat astăzi raportul de activitate pentru anul 2020, scrie Ziarul Financiar.

”Dintotdeauna motivaţia mea a fost aceea de a participa activ la bunăstarea şi creşterea societăţii româneşti. Am avut intenţia de a construi şcoli şi spitale, de a creşte nivelul educaţional din România. Orice organizaţie care vrea să ajute este curajoasă deoarece operează într-un sistem legal care se autosabotează”, a declarat, într-un raport, Alexandra Dines, preşedintele boardului UiPath Foundation, fundaţie creată de cel mai valoros start-up din IT pornit din România.

Licenţiată în design şi arte aplicate a Universitatea Tibiscus din Timişoara, Alexandra Dines face, de 11 ani, activitatea de freelancing în domeniul graphic design. Ea a lucrat în graphic design pentru companiile Deskover (companie precursoare a UiPath), UiPathşi Honeywell, potrivit profilului său de pe reţeaua de socializare de business LinkedIn.

Din decembrie 2018 este preşedintele consiliului de administraţie al UiPath Foundation, organizaţie care susţine copiii din medii vulnerabile ”să-şi atingă potenţialul şi să se dezvolte alături de comunităţile lor, prin accesul egal la educaţie şi prin dezvoltarea competenţelor secolului al 21-lea”.

”Din 2019 până în prezent, UiPath Foundation a susţinut peste 25.000 de copii care provin din familii vulnerabile din România şi India să aibă acces la educaţie de calitate şi peste 3.000 de profesori din România care au beneficiat de activităţi de formare care vizează îmbunătăţirea competenţelor digitale, a leadership-ului în şcolile vulnerabile, precum şi a competenţelor secolului al XXI-lea. Aproximativ 12.450 de copii au participat la activităţi educaţionale derulate în 6 comunităţi din România şi India şi peste 15.000 de ore au fost petrecute, în 2020, la meditaţiile la limba română, matematică şi limba engleză de copiii înscrişi în Future Acceleration Program în România. copiilor din comunităţile vulnerabile.”, se arată în comunicatul transmis de UiPath Foundation.

UiPathFoundation a fost fondată de compania UiPathîn ianuarie 2019. Potrivit datelor publicate în bilanţul de la Ministerul de Finanţe, fundaţia a avut venituri de 23,2 milioane de lei în 2020 şi un număr mediu de 10 angajaţi.

UiPath Foundation este condusă operaţional, din funcţia de director executiv, de Raluca Negulescu-Balaci, care ocupă acest rol de la finalul anului 2018.

Soţul Alexandrei Dines, Daniel Dines, este a devenit cel mai bogat român odată cu listarea UiPath la Bursa de la New York. În prezent, UiPath are o capitalizare de piaţă de peste 35 de miliarde de dolari.