O nouă invenție: Punga de ambalare a fructelor și legumelor care poate controla nivelul de umiditate din interior

23 Aug. 2021, 15:57
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  Dumitrita Culiuc
23 Aug. 2021, 15:57 // Bani și Afaceri //  Dumitrita Culiuc

Aypek, producătorul turc de ambalare a fructelor și legumelor proaspete a creat o nouă pungă de plastic care controlează umezeala pentru a păstra conținutul proaspăt mai mult timp. Pachetul poate fi complet personalizat în funcție de nevoile produselor. Compania spune că redimensionarea permite transportul oricărei plante, fructe sau legume, relatează FreshPlaza.

Potrivit lui Jorge Longoria, Manager de produs al companiei de ambalaje pentru alimente proaspete Aypek, noul Lifepack poate fi personalizat pentru a păstra orice produs proaspăt:

„Lifepacks-urile sunt concepute pentru toate tipurile de alimente proaspete, fie că sunt fructe sau legume. Avem pachete diferite pentru fiecare produs. Clienții noștri le pot folosi pentru depozitare la rece sau export, dar cel mai important, dimensiunea pungii va depinde de dimensiunea cutiei clientului. Putem proiecta un pachet de mărimea potrivită pentru orice produs.”

Potrivit lui Longoria Lifepack-ul lansat de compania lor este econom și dă asigurări că produsele proaspete nu își pierd culoarea, aroma și calitatea atunci când sunt folosite.

„Cea mai bună parte a produsului nostru este calitatea proprietăților sale, deoarece tehnologia noastră previne descompunerea alimentelor proaspete menținând în același timp culoarea, aroma și calitatea generală pentru o perioadă mai lungă de timp. Ambalajul nostru este foarte eficient, durabil și mai ieftin decât altele atunci când comparăm calitate și preț. ”

„Pungile noastre sunt fabricate din plastic. Inginerii noștri au creat tehnologie pentru a îmbunătăți și controla respirația alimentelor proaspete și, atunci când sunt depozitate la temperatura potrivită, Lifepack va oferi un produs competitiv și de succes. Geanta reduce inhalarea produsului, ceea ce la rândul său îl menține proaspăt mai mult timp. Umiditatea va fi redusă, iar punga va împiedica formarea de germeni interni. Geanta în sine este foarte durabilă, astfel încât alimentele proaspete își vor păstra întotdeauna aspectul bun, fără zgârieturi, insecte sau germeni externi ”, explică un purtător de cuvânt al companiei.

„Toți producătorii pot folosi produsul nostru, deoarece nu există nicio limită pentru tipurile de alimente proaspete pentru care Likepack este potrivit. Aceasta înseamnă că poate fi utilizat în orice perioadă a anului. ” – conchide Jorge Longoria.

 

Realitatea Live

01 Iun. 2023, 17:14
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
01 Iun. 2023, 17:14 // Actual //  Lupu Eduard

Premierul Regatului Norvegiei, Jonas Gahr Støre a anunțat că acordă 50 de milioane de euro Republicii Moldova pentru implementarea reformelor în procesul de aderare la UE.

Republica Moldova are stabilite relații bilaterale de peste 30 ani cu Regatul Norvegiei. Împreună cu alte state, Regatul Norvegiei a contribuit esențial la gestionarea crizei refugiaților generate de războiul din Ucraina.

Oslo a fost aprobat programul Nansen de sprijin pentru Ucraina și Moldova pentru o perioadă de cinci ani și prevede ajutor non-militar și umanitar pentru redresarea consecințelor războiului pe dimensiunea civilă.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău