Parfumurile preferate ale oamenilor de succes

28 Iun. 2024, 12:21
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  Lupu Eduard
28 Iun. 2024, 12:21 // Bani și Afaceri //  Lupu Eduard

Parfumul pe care o persoană alege să îl poarte spune multe despre ea, așa că nu este de mirare că suntem intrigați de aromele pe care cei bogați și faimoși le folosesc.

Pe piață există o varietate de parfumuri asociate cu celebrități, multe din acestea având propriile lor linii de parfumuri. Ceea ce ne interesează cel mai mult sunt alegerile olfactive pe care le fac în viața de zi cu zi, adică parfumurile la care apelează pentru o doză de încredere și confort. Vedetele de top au acces la cele mai renumite branduri din lume, ca să nu mai vorbim de casele de parfumuri care sunt mai mult decât fericite să le creeze un elixir parfumat pe măsură, ceea ce înseamnă că este posibil să descoperim câteva bijuterii ascunse în colecțiile lor.

Beyoncé

În timp ce se afla la Londra pentru turneul său Renaissance, Beyoncé s-ar fi strecurat în magazinul Harrods după orele de program pentru a-și face cumpărături. Parfumul ales de ea a fost dezvăluit – Angels’ Share de Kilian: un clasic din gama de parfumuri cu tematică alcoolică a brandului. O odă adusă notelor de fructe amețitoare ale cognacului – și o aluzie la afacerea de familie a fondatorului Kilian Hennessy – parfumul gurmand îmbină vanilie caldă și scorțișoară cu condimente peste o bază netedă de lemn de santal, pentru un siaj cu adevărat amețitor.


Taylor Swift

Fanii cu ochi de vultur au observat o sticlă de Santal Blush de la Tom Ford printre lucrurile lui Swift, pe fundalul unui clip din documentarul ei Miss Americana. Acesta este un parfum pe care se pare că l-a purtat încă din timpul turneului Reputation. Fanii invitați să participe la sesiunile secrete Reputation au confirmat, de asemenea, parfumul ales de cântăreață.

Adele

Unul dintre lucrurile care o fac pe Adele să fie atât de adorată este autenticitatea ei, așa că poate nu este surprinzător faptul că aceasta a rămas fidelă parfumului ei preferat încă din adolescență, cu Hypnotic Poison de la Dior. Lăsând în urma sa o aromă moale de vanilie și chihlimbar, putem înțelege de ce Adele a păstrat acest parfum pe măsuța ei de toaletă în tot acest timp.

Rihanna

De la Jennifer Lawrence la André Leon Talley, atât de multe vedete au comentat despre cât de bine miroase Rihanna, declanșând o dezbatere globală cu privire la parfumul pe care îl poartă. Sticla în cauză a fost dezvăluită recent ca fiind Love, Don’t Be Shy de Kilian: un amestec dulce și decadent de neroli și bezea. (Deși, fără îndoială, ea poartă acum și propria ei apă de parfum Fenty)

Angelina Jolie

Un produs de nișă, 1969 de la Histoires de Parfums și-a câștigat locul ca fiind unul dintre parfumurile preferate ale Angelinei Jolie. Acesta este un parfum unisex cu note de deschidere de piersică, care lasă loc cardamomului și cuișoarelor și lasă un siaj gurmand persistent de ciocolată neagră și cafea.

Prințesa Diana

Produsele despre care se crede că ar fi fost folosite de Prințesa Diana au căpătat o moștenire proprie, interesul crescând pe măsură ce trec anii, iar alegerea parfumului ei nu este diferită. Există de fapt mai multe parfumuri pe care regretata prințesă le avea în colecția sa. Majordomul ei, Paul Burrell, a dezvăluit că Hermès 24 Faubourg era parfumul preferat al Dianei, în timp ce dragostea ei pentru Penhaligon’s Bluebell a fost, de asemenea, larg mediatizată.

Ducesa de Sussex

Meghan a afirmat anterior că poartă parfumul Wild Bluebell de la Jo Malone London ca parfum de zi cu zi. Acesta este ușor și proaspăt și este unul dintre cele două parfumuri „semnătură” ale sale, pe care le-a dezvăluit pe blogul său din trecut, The TIG. Pentru ocaziile de seară, și-a menționat dragostea pentru parfumul Blv II de la Bulgari.

Prințesa de Wales

Când Kate s-a căsătorit cu Prințul William în 2011, a purtat White Gardenia Petals de la Illuminum. În mod natural, micul brand din spatele parfumului floral și suav a devenit uriaș peste noapte, fiecare sticluță de 50 ml fiind vândută imediat după ce a apărut vestea că noua ducesă l-a ales pentru ziua cea mare.

Astfel, alegerile de parfumuri ale celebrităților ne oferă o perspectivă fascinantă asupra preferințelor lor olfactive și a personalității lor. Cu toate acestea, fiecare persoană este unică în felul său, iar calea spre găsirea parfumului perfect este una personală și distinctă. Alegerea unei arome care să te reprezinte și care să devină semnătura ta olfactivă este un proces intim și plin de farmec, bucură-te de el!

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

Realitatea Live

21 Iul. 2024, 17:13
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
21 Iul. 2024, 17:13 // Actual //  Lupu Eduard

Administraţia Naţională (AN) Apele Române a anunţat vineri că România a solicitat majorarea debitului de apă eliberată din barajul Stânca-Costeşti, de la 38 mc/s la circa 60 mc/s, pentru o perioadă de 7 zile.

”În urma solicitării părţii române, grupul operativ tehnic de la acumularea Stânca-Costeşti a aprobat şi executat majorarea debitului evacuat din acumulare, de la 38 mc/s la circa 60 mc/s pentru o perioadă de 7 zile. Partea română şi cea din Republica Moldova vor monitoriza situaţia debitelor afluente (care intră în acumulare) în vederea pregătirii manevrelor ulterioare,” a transmis ANM Apele Române, potrivit news.ro.

Instituţia a precizat că reparaţia conductei prizei de rezervă de la barajul Stânca-Costeşti a fost finalizată, asigurând astfel resursele de apă necesare atât pentru alimentarea cu apă a judeţului Botoşani, cât şi pentru irigaţiile deservite de această sursă.

Din cauza secetei severe, mai multe zone din România se confruntă cu probleme în furnizarea apei, în peste 290 de localităţi fiind impuse restricţii. Majorarea debitului de apă evacuată din barajul Stânca-Costeşti este o măsură esenţială pentru a face faţă acestei situaţii critice şi pentru a asigura necesarul de apă pentru populaţie şi agricultură.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău