Primăvara vine cu un credit cu automobilul în gaj pentru a te ajuta să realizezi tot ce ți-ai propus anul acesta

29 Feb. 2024, 10:24
 // Categoria: Slider // Autor:  bani.md
29 Feb. 2024, 10:24 // Slider //  bani.md

Primăvara aduce oportunități noi și perspective încântătoare, iar Zoom Credit îți poate oferi suportul financiar de care ai nevoie pentru a-ți îndeplini toate obiectivele din acest an. Cu un credit cu automobilul în gaj de la Zoom Credit, poți obține rapid și ușor banii necesari pentru a-ți transforma visele în realitate. Un astfel de împrumut online este soluția perfectă pentru cei care au nevoie de bani într-un timp record!

Unul dintre principalele avantaje ale unui credit cu automobilul în gaj de la Zoom Credit este viteza și eficiența procesului. Datorită unui astfel de credit rapid online, poți obține suma de bani de care ai nevoie în doar câteva ore, fără a fi nevoie să te confrunți cu birocrația și întârzierile specifice instituțiilor bancare. Astfel, poți lua decizii rapide și să-ți îndeplinești proiectele fără întârzieri neplăcute!

Un alt aspect important al unui împrumut cu garanție auto de la Zoom Credit este flexibilitatea în alegerea sumei și a perioadei de rambursare. Cu opțiuni personalizate și adaptate nevoilor tale financiare, poți obține un împrumut rapid nebancar care să se potrivească perfect situației tale și să-ți ofere confortul deplin în gestionarea rambursării.

De asemenea, un credit rapid de la Zoom Credit vine și cu un grad ridicat de securitate și încredere. Având la bază o reputație solidă și un portofoliu vast de clienți mulțumiți, Zoom Credit este partenerul de încredere pe care te poți baza în momentele critice și în planificarea viitorului tău financiar.

Indiferent dacă ai nevoie de bani pentru renovarea locuinței, pentru achiziționarea unui automobil nou sau pentru alte proiecte personale sau profesionale, un credit online cu automobilul în gaj de la Zoom Credit este alegerea ideală. Cu condiții clare și transparente, poți avea încredere că vei primi suportul financiar necesar pentru a-ți atinge obiectivele cu succes.

Zoom Credit este partenerul de încredere de care ai nevoie pentru a-ți îndeplini obiectivele financiare în această primăvară. Cu un astfel de credit urgent de la Zoom Credit, poți beneficia de rapiditate, flexibilitate și accesibilitate, totul într-un mod simplu și eficient. Alege să faci primii pași spre succes și să profiți de oportunitățile pe care ți le oferă Zoom Credit pentru a-ți realiza visele în acest an!

Realitatea Live

17 Apr. 2024, 12:36
 // Categoria: Oameni şi Idei // Autor:  Soroceanu Olga
17 Apr. 2024, 12:36 // Oameni şi Idei //  Soroceanu Olga

Dumitru Stoica este antreprenorul din Floreşti care în anul 2019 a fondat Asociația Obștească „Centrul Regional pentru Inițiative Sociale și Dezvoltare Durabilă” (CRISDD). Un ONG care are drept scop sporirea gradului de participare a tinerilor în procesele democratice la nivel local în Republica Moldova. 

Cu sprijinul financiar al Uniunii Europene şi cofinanţarea Suediei, tânărul în vârstă de 22 de ani a accesat finanţare nerambursabilă, în sumă de 37.500 euro, cu ajutorul căreia a deschis recent o cafenea mobilă la Floreşti. Despre afacerea socială şi activităţile de la Connect Cafe, Dumitru Stoica a povestit într-un interviu pentru site-ul Asociaţiei pentru Drepturile Omului „Lex 21”. 

„Misiunea organizației noastre este de a promova și facilita participarea cetățenilor la nivel local la dezvoltarea unei societăți civile bazate pe cetățenie activă. Deschiderea cafenelei „Connect cafe” a venit ca răspuns a problemei ce ține de lipsa spațiilor de recreere și socializare pentru tineri. Mai mult, prin intermediul cafenelei ne-am gândit să reinvestim 90% din profit în dezvoltarea cafenelei, dar și pentru crearea în perspectivă a unui Centru de promovare a comportamentului eco responsabil în orașul Florești”, afirmă Dumitru Stoica.

„Connect Cafe” se remarcă printre restul localurilor din zonă prin activităţile pe care le găzduieşte. 

„Organizăm periodic evenimente culturale și jocuri de societate, oferind oportunități constante pentru divertisment și interacțiune între vizitatori. Aceste evenimente promovează legături sociale mai puternice în comunitatea noastră. Însă, ceea ce ne diferențiază și mai mult este angajamentul nostru față de comportamentul responsabil și utilizarea eficientă a energiei. Folosim panouri fotovoltaice pentru a ne alimenta cu energie, demonstrând un exemplu de sustenabilitate și preocupare pentru mediu. Prin aceasta, nu doar că oferim un loc pentru socializare, ci și încurajăm practici prietenoase cu mediul în comunitatea noastră”, susţine Dumitru Stoica. 

În total, în cadrul programului de susţinere a întreprinderilor sociale, implementat de Fundaţia Est Europeană cu finanţarea Uniunii Europene şi a Suediei, au fost selectate 10 organizații ale societății civile care au obţinut sprijin financiar nerambursabil, pentru a dezvolta şi promova antreprenoriatul social în Republica Moldova.

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău