Profitul AstraZeneca s-a dublat în primul trimestru. Ce venituri a obținut din vaccinuri

01 Mai 2021, 06:00
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  Dumitrita Culiuc
01 Mai 2021, 06:00 // Bani și Afaceri //  Dumitrita Culiuc

Grupul farmaceutic suedez-britanic AstraZeneca a că profitul net s-a dublat pe parcursul unui an în primul trimestru. În această perioadă vânzările vaccinului său Covid-19 au ajuns la 275 milioane de dolari, scrie Le Figaro.

Potrivit unui comunicat de presă, în primele trei luni ale anului, compania a generat un profit net de 1,56 miliarde de dolari. A beneficiat de un salt în vânzările sale în noile sale tratamente, în special în oncologie, una dintre specialitățile sale.

În Marea Britanie au fost administrate aproximativ 22 de milioane de prime doze de vaccin AstraZeneca.

Realitatea Live22 Iun. 2021, 11:22
 // Categoria: Actual // Autor:  Dumitrita Culiuc
22 Iun. 2021, 11:22 // Actual //  Dumitrita Culiuc

În fiecare zi Întreprinderea Municipală Piața Centrală publică pe pagina de Facebook prețurile afișate la Piața Centrală la fructe, legume, verdeață, dar și legume. Astăzi, prețurile la cireșe și căpșuni au scăzut. De exemplu un kilogram de cireșe poate fi cumpărat și cu 8 lei pentru un kilogram, iar căpșunii cu 15 lei pe kilogram.

De câteva zile au apărut în vânzare și primele caise. Astăzi, un kilogram de caise costă 25 de lei. De asemenea, în vânzare sunt și păstăi, prețul cărora diferă în funcție de sort. Un kilogram de castraveți se vinde cu 8 lei, iar prețul roșiilor variază.