S-a trezit cu 1 miliard de dolari în cont. Femeia care a devenit a 615-a cea mai bogată persoană din SUA peste noapte

22 Iun. 2021, 18:00
 // Categoria: Actual // Autor:  Dumitrita Culiuc
22 Iun. 2021, 18:00 // Actual //  Dumitrita Culiuc

O femeie din statul american Florida a avut parte de o surpriză atunci când și-a verificat balanța contului, după ce a retras 20 de dolari de la un ATM. Peste noapte ea a devenit una dintre cele mai bogate femei din lume.

Julia Yonkowski a văzut afișată suma de 999,985,855.94 de dolari. Această avere ar propulsa-o pe locul 615 în topul celor mai bogate persoane din Statele Unite. Totuși, ea nu s-a bucurat când a văzut această sumă pe ecran, dimpotrivă. A încercat să ia imediat legătura cu reprezentanții băncii și este disperată să renunțe la titlul de „miliardară” cât mai repede, scrie Daily Mail.

„Doamne, am fost îngrozită. Știu că majoritatea oamenilor ar crede că au câștigat la loterie, dar am fost îngrozită. Pur și simplu nu mă descurc. Mă încurc în atâta automatizare și nu pot intra în legătură cu o persoană”, relatează Julia Yonkowski, despre experiența sa din weekend.

Femeia spune că, până în acest moment, niciun reprezentant al băncii nu a contactat-o. Incidentul s-a întâmplat sâmbătă și nu este clar ce a cauzat această eroare. Julia Yonkowski speră ca banii să fie retrași din contul ei cât mai repede posibil.

Realitatea Live

04 Iun. 2023, 06:54
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
04 Iun. 2023, 06:54 // Actual //  Lupu Eduard

Elon Musk a redobândit titlul de cea mai bogată persoană din lume.

Potrivit Bloomberg, directorul executiv al Tesla Inc. l-a depăşit miercuri pe magnatul industriei produselor de luxul, Bernard Arnault, după ce acţiunile companiei LVMH au scăzut cu 2,6% în tranzacţiile de la Paris.

Musk şi francezul în vârstă de 74 de ani au fost la egalitate pentru primul loc în acest an în Bloomberg Billionaires Index, o listă a celor mai bogate 500 de persoane din lume.
Arnault l-a depăşit pentru prima dată pe Musk în decembrie, în condiţiile în care industria produselor de lux a comportat o rezistenţă semnificativă în faţa inflaţiei. LVMH, conglomeratul fondat de Arnault, este deţinătorul unor mărci precum Louis Vuitton, Fendi şi Hennessy.

Credinţa în vigoarea industriei produselor de lux începe să se estompeze pe fondul unei potenţiale încetiniri a creşterii economice, în special pe piaţa chineză. Acţiunile LVMH s-au prăbuşit cu aproximativ 10% din aprilie, ştergând, în cadrul acestui proces, 11 miliarde de dolari din averea netă a lui Arnault într-o singură zi.

Între timp, Musk a câştigat peste 55,3 miliarde de dolari în 2023, în mare parte datorită Tesla. Constructorul auto cu sediul în Austin – care reprezintă 71% din averea miliardarului – a crescut cu 66% de la începutul anului până în prezent. Averea lui Musk este evaluată acum la aproximativ 192,3 miliarde de dolari, potrivit indicelui Bloomberg, în timp ce Arnault a coborât la 186,6 miliarde de dolari.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău