Surprize de la Moldindconbank pentru suporterii care vor urmări pe stadion meciul Moldova – Albania

13 Nov. 2023, 09:59
 // Categoria: Bănci şi Finanţe // Autor:  MD Bani
13 Nov. 2023, 09:59 // Bănci şi Finanţe //  MD Bani

Ole, ole, ole! Susține împreună cu Moldindconbank echipa națională de fotbal a Moldovei, care este la un pas de a se califica la EURO 2024.

Meciul istoric dintre selecționatele Moldovei și Albaniei va fi jucat la data de 17 noiembrie. Cu această ocazie Moldinconbank și Mastercard au pregătit mai multe surprize pentru cei care vor urmări partida pe stadionul Zimbru din Chișinău.

De cadouri vor beneficia absolut toți spectatorii, de la mic la mare, din tribune și zona VIP. De aici ei vor pleca atât cu emoții frumoase, dar și cu amintiri plăcute pe care le vor păstra în album. Aceasta deoarece Moldindconbank va amenaja pe teritoriul stadionului un stand special, unde fiecare va putea să-și facă poze, inclusiv la Selfie box.

Totodată, va fi tipărită o ediție limitată de cartonașe cu jucătorii naționalei, pe care iubitorii fotbalului le pot obține de la Federația Moldovenească de Fotbal (FMF).

Și asta nu e tot. Dacă visezi să urmărești partida din primele rânduri, însă nu ai reușit să cumperi bilete, Moldindconbank te ajută! Accesează pagina noastră de pe Facebook sau Instagram, participă la concursul anunțat și poți câștiga 2 bilete la meciul multașteptat.

Fiind partenerul de încredere al FMF, Moldindconbank va fi alături de echipa Moldovei! Vino și tu, ca să urmărești cum selecționata noastră va crea istorie.

Hai, Moldova!

Moldindconbank – mereu alături!

Realitatea Live

05 Dec. 2023, 17:25
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
05 Dec. 2023, 17:25 // Actual //  Lupu Eduard

Resursele noastre comune trebuie să fie alocate responsabil tuturor care au nevoie și să ajute agricultura să fie profitabilă. Domnul prim-ministru și alți responsabili din Guvern au desfășurat zeci de întrevederi pe diverse platforme de comunicare. Vom anunța neîntârziat opinia publică și despre următoarea întrevedere cu șeful Executivului imediat ce aceasta va fi confirmată, a reacționat la protestul fermierilor, Daniel Vodă purtătorul de cuvânt al premierului.

Vosă spune că autorităţile au menţionat transparent şi clar despre susținerea de care au beneficiat fermierii, pentru a îmbunătăți situația în întregul sector agricol, adică nu doar pentru cei care produc cereale pentru export, un sector afectat de război, întreruperea comerțului și criza economică mondială.

„Guvernul, Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare sunt consecvenți și ajută țintit fermierii și nu doar membrii unei singure asociații, inclusiv debursarea subvențiilor de 1,9 miliarde de lei din acest an, TVA rambursat, ajutăm și în acest moment cu obținerea certificatelor de stare de urgență”, se mai arată în mesajul lui Vodă.

Fermierii care și-au parcat tractoarele în fața Guvernului au mers astăzi pe bulevardul Ștefan cel Mare.

Protestul de astăzi vine după ce, săptămâna trecută, fermierii au exprimat nemulțumirea lor printr-un protest sonor în PMAN, imediat după ce au ascultat briefingul ministrului Agriculturii, Vladimir Bolea. Semnalează că se află în pragul falimentului, presați de datorii, și cer Guvernului un moratoriu asupra penalităților și executării silite, o solicitare care a fost respinsă anterior.

Printre revendicările fermierilor se numără și compensații din fondul de subvenționare pentru produsele de floarea-soarelui și porumb. Guvernul alocase anterior 200 de milioane de lei pentru compensarea fermierilor afectați de criza de anul trecut la culturile de grâu, orz și rapiță, însă fermierii susțin că suma este insuficientă și ar fi necesare 700 de milioane de lei pentru a acoperi integral pierderile. Guvernul anunțase anterior că a solicitat ajutor extern în acest sens. Protestul fermierilor marchează o nouă etapă a tensiunilor din sectorul agricol și ilustrează nevoia continuă de dialog și rezolvare a problemelor cu care se confruntă această comunitate vitală pentru economia țării.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău