Țara care le permite copiilor să se joace dar o oră pe săptămână online. Intervalul de timp în care pot juca

31 Aug. 2021, 09:52
 // Categoria: Actual // Autor:  MD Bani
31 Aug. 2021, 09:52 // Actual //  MD Bani

Copiii cu vârsta sub 18 ani vor avea voie să joace online o singură oră pe săptămână, vinerea, dar și în weekend și în timupl sărbătorilor legale, a anunțat autoritatea de reglementare a jocurilor video din China, scrie BBC.

Administrația Națională a Presei și Publicațiilor a declarat Agenției de știri Xinhua că jocurile vor fi permise numai între orele 20:00 și 21:00.

De asemenea, autoritatea a transmis companiilor de gaming să împiedice copiii să se joace în afara acestui interval orar.

La începutul acestei luni, un reprezentant al statului a catalogat jocurile online drept „opiu spiritual”.

Pentru a se verifica dacă măsurile sunt puse în aplicare, autoritatea de reglementare va crește numărul controalelor la companiile de gaming.

Anterior, copiii puteau juca online până la 90 de minute pe zi, ajungând la trei ore în vacanță.

Cu o lună înainte de ultimele restricții, un articol publicat de Economic Information Daily, de stat, susținea că mulți adolescenți au devenit dependenți de jocurile online și că au un impact negativ asupra lor.

Articolul a determinat scăderi semnificative ale valorii acțiunilor la unele dintre cele mai mari firme de jocuri online din China.

În iulie, gigantul chinez de jocuri Tencent a anunțat că lansează recunoașterea facială pentru a opri copiii să se joace între 22:00 și 08:00.

Realitatea Live

26 Feb. 2024, 16:59
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
26 Feb. 2024, 16:59 // Actual //  Lupu Eduard

Jacob Rothschild, un finanțator britanic și membru senior al uneia dintre cele mai cunoscute dinastii bancare din Europa, a încetat din viață la vârsta de 87 de ani, a anunțat familia sa într-o declarație dată luni, scrie Reuters.

Familia Rothschild, prin intermediul unei declarații pentru agenția de știri Press Association din Marea Britanie, l-a numit pe Jacob Rothschild „o prezență uriașă în viața multor oameni”.

El a fost descris drept „un finanțator extraordinar, un campion al artelor și culturii, un funcționar public devotat, un susținător pasionat al cauzelor caritabile în Israel și cultura evreiască, un ecologist pasionat și prieten, tată și bunic foarte iubit”.

Jacob Rothschild s-a născut în Anglia în 1936 și și-a început cariera la banca familiei, NM Rothschild & Sons, în 1963. Ulterior, a cofondat J Rothschild Assurance Group, care a devenit St James’s Place, un important administrator de avere cu sediul în Londra.

A fost implicat în numeroase activități de afaceri, inclusiv în fondarea trustului de investiții RIT Capital Partners, care a susținut o varietate de companii, de la fonduri speculative până la start-up-uri cu tehnologie curată.

Pe lângă activitatea sa în domeniul financiar, Rothschild a fost un mecenat de lungă durată al artelor, servind ca administrator al Galeriei Naționale a Marii Britanii între 1985 și 1991.

Omul de afaceri a primit omagii și recunoaștere din partea comunității culturale și filantropice, fiind descris drept unul dintre cei mai mari filantropi culturali ai Marii Britanii. Waddesdon Manor, o proprietate de țară engleză administrată de Fundația Rothschild, a exprimat profundul regret al morții sale, numindu-l pe Rothschild „om de afaceri, antreprenor, filantrop și lider cultural”.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău