Terminal de plăți 2 în 1 de la Victoriabank – noul POS Android cu fiscalizare

21 Feb. 2024, 12:21
 // Categoria: Homepage // Autor:  bani.md
21 Feb. 2024, 12:21 // Homepage //  bani.md

Victoriabank nu este doar o instituție financiară, e partenerul de încredere al antreprenorilor care vor să-și dezvolte și să-și gestioneze eficient businessul. Noul POS Android cu modul de fiscalizare integrat este un exemplu de angajament din partea noastră pentru modernizarea afacerilor. Acum, cu acest dispozitiv 2 în 1, compact și performant, ai și terminal de plată și aparat de casă.

Proiectat pentru a satisface necesitățile diverse ale unei companii, POS Android se remarcă prin compatibilitatea sa cu soluții software moderne pentru automatizarea evidenței vânzărilor, inclusiv cele de fiscalizare.

Avantajele POS Android cu fiscalizare:

  • dispozitiv 2 în 1: îndeplinește funcțiile unui terminal bancar modern și ale unui aparat de casă;
  • bonurile fiscale sunt trimise automat către MEV (Sistemul „Monitorizarea Electronică a Vânzărilor”), toate datele/rapoartele fiind stocate electronic și disponibile în orice moment;
  • funcționează perfect cu soluții software moderne, asigurând o gestionare eficientă a tranzacțiilor și a evidenței vânzărilor;
  • baterie performantă ce permite utilizarea continuă a POS-ului pe parcursul întregii zile de lucru;
  • interfață intuitivă și design plăcut, aspectul modern ce se potrivește oricărui mediu de afaceri.

POS Android cu modulul ISFiscalCloud dezvoltat de compania Intelectsoft este perfect pentru orice tip de business, din diverse domenii de activitate, cum ar fi: logistică, prestări servicii, HoReCa, medicină, comerț, turism, educație, artă, etc. Noile terminale de plată se potrivesc de minune chiar și în cadrul târgurilor, expozițiilor sau iarmaroacelor.

Pentru eficiență în gestionarea businessului tău te invităm să descoperi POS Android cu fiscalizare de la Victoriabank. Informații și detalii despre cum poți obține un terminal de plăți 2 în 1 poți afla  la numărul de telefon +30303053 sau la adresele de e-mail:  secacceptcomer@vb.md și card.acceptare@vb.md.

Din decembrie 2023, Victoriabank pune la dispoziția clienților încă un instrument de acceptare a plăților avansat și adaptat cerințelor actuale ale pieței – VB24 POS cu fiscalizare. Cu ajutorul acestui soft, comercianții au direct pe telefonul lor un aparat fiscal potrivit pentru orice tip de afacere.

Decizia îți aparține. Alegeți soluția care se potrivește afacerii tale – VB24 POS sau POS Android – ambele cu soluții de fiscalizare integrate.

Despre Victoriabank:

Victoriabank este o bancă de top din Republica Moldova, cu active de aproximativ 23 de miliarde de lei și o cotă de piață de 21%. Prin experiența vastă, Victoriabank continuă să ajute afacerile să prospere. Rezultatele înregistrate demonstrează că reprezentăm o instituție financiară de încredere, care contribuie la dezvoltarea economiei. Angajamentul față de clienți este reflectat prin rețeaua extinsă de peste 70 de unități, peste 230 de bancomate și în jur de 8300 de POS terminale repartizate strategic în întreaga țară. Cu peste 300.000 de clienți activi, Victoriabank și-a consolidat poziția drept un partener de încredere pentru afacerile din Moldova.

Realitatea Live

28 Apr. 2024, 19:09
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
28 Apr. 2024, 19:09 // Actual //  Lupu Eduard

Specialiştii au stabilit că aeroportul din judeţul Galaţi va avea o suprafaţă de 250 de hectare, la care se va adăuga o zonă rezervată pentru investiţii publice de aproximativ 115 hectare.

„Am reuşit, după multe luni de negocieri şi multe drumuri la Bucureşti, să trecem de o etapă foarte importantă, şi anume obţinerea acordului de la ROMATSA, de delimitare a spaţiului aerian al aeroportului. Nu a fost uşor, nu a fost simplu, însă am reuşit să deblocăm cea mai complicată parte din acest moment, astfel încât să putem continua studiile şi expertizele, aeroportul urmând să fie construit pe un teren aflat între Braniştea, Slobozia Conachi şi Tudor Vladimirescu. Este un proiect extrem de important, aşteptat de milioane de oameni din Galaţi, Brăila, Vrancea şi Bârlad, precum şi din zona raionului Cahul. Cert este că aeroportul nu a fost uitat sau abandonat. Mergem înainte şi lucrăm intens”, a anunţat preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi, Costel Fotea.

Autorităţile au mai anunţat că aeroportul va prelua din identitatea oraşului, prin amenajarea unei zone de promenadă asemănătoare cu Faleza Dunării din Galaţi. Aeroportul va fi construit după un concept ecologic, cu multă vegetaţie pe faţade şi la interior, şi cu tehnologii de ultimă generaţie, pentru un consum redus şi emisii poluante cât mai scăzute. Totodată, va fi singurul aeroport din România cu un spaţiu expoziţional, în care pasagerii vor putea admira diferite expoziţii şi vor putea participa la o multitudine de evenimente culturale.

Conform proiectului, Aeroportul Internaţional Galaţi-Brăila este prevăzut cu un terminal de pasageri, cu o suprafaţă desfăşurată de 28.500 de mp, şi un terminal cargo, cu o suprafaţă de aproximativ 5.500 de mp. Pentru eficienţă maximă, turnul de control va fi unul integrat în cadrul terminalului de pasageri, care va avea 9 porţi de îmbarcare. Pista de decolare şi aterizare va avea o lungime de 3.500 de metri, la fel ca aeroporturile din Otopeni, Timişoara şi Constanţa.

„Practic, pe această pistă vor putea decola şi ateriza toate tipurile de avioane comerciale. Am finalizat deja o parte din studiile necesare, lucrăm la altele, unele necesitând multe luni de colectare a datelor şi de analiză a lor, iar în paralel analizăm toate sursele de finanţare, astfel încât după finalizarea studiului de fezabilitate să putem demara licitaţia pentru construirea aeroportului. Lucrăm în echipă, alături de colegii de la Consiliul Judeţean Brăila, astfel încât acest important obiectiv de investiţii, care ar dezvolta major întreaga zonă, să devină realitate”, a precizat Costel Fotea, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi.

Specialiştii au inclus în proiect numeroase echipamente, sisteme şi instalaţii precum panouri fotovoltaice, instalaţii inteligente de iluminat, staţii de încărcare a autoturismelor electrice, sistem de supraveghere şi analiză video pe bază de inteligenţă artificială (detecţia bagajelor abandonate sau a vehiculelor care se deplasează în sens greşit), sistem de supraveghere a pistei (detectare prezenţă umană sau vehicul), echipament de ultimă generaţie de scanare a bagajelor de cabină (va permite păstrarea în bagaj a laptop-urilor), porţi automate de verificare a cărţilor de îmbarcare şi sistem de automatizare a zonei tehnice”.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău